mam problem z zalogowaniem sie w lineage 2

Zaczęty przez PiotrCiapek, Lipiec 16, 2008, 01:17:55 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

PiotrCiapek

Witam serdecznie i prosze o pomoc :(

Zciagnolem Lineage 2 z serwera wszystko pieknie kolorowo pociagnolem downloada z uaktualnieniami i pelem szczescia włączam gre a tu lipa nie moge sie zalogowac wpisuje chaslo login i dusza nic nie idzie jedynie przekierowuje mnie na str suportu a ja z angolem to lipa jakos heh .

Prosze o wskazowki jak mam ten problem rozwiazac .
Z gory dzienkuje za pomoc i wypowiedzi.

Ps PROSZE O JASNE WYPOWIEDZI TAK PO LUDZKU :)

3ex

Masz w ogóle zarejestrowane konto w grze? Kupiłeś CD-keya i Prepaida?

PiotrCiapek

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
nie a cos takieg otrzevba zrobic ?? a w jaki sposob mam to uczynic by grac w pelni ??
prosze o odp bo jeste m kompletnie zielonym

Marc1n

Tak w skrócie:
Lineage2 to gra płatna, żeby zacząc grac musisz zrobic konto na stronie www.PlayNC.com w dziale Account(darmowe), a potem na koncie na PlayNC utworzyc konto z daną grą, w tym wypadku Lineage2. Do utworzenia wymagany jest klucz/starter, a do aktywacji klucza/startera jakikolwiek prepaid, bez różnicy czy 15/30/60dni. Tutaj masz link do przykładowego zestawu, czyli Starter+Prepaid 30dniowy, co daje Ci możliwośc grania od zaraz: http://www.allegro.pl/item398242999_lineage_2_ii_cd_key_klucz_61dni_szybko_pewnie_.html
Aha, jeden bzdurny topic jeszcze, nieumiejętnie nazwany, pełen floodu/spamu, literówek/ortów i przeciekający idotyzmem/głupotą, a poleci warn, bo ja na takie coś patrzec nie mogę :bag:
HATE ME MOAR!

kala922

zapomniałam hasła do lineage II do serwera vendetta jeżeli byłby ktos w stanie mi pomuc je odzyskac bardzo prosze o kontakt

SknerusKK

Cytat: kala922 w Sierpień 03, 2008, 10:19:38 AM
zapomniałam hasła do lineage II do serwera vendetta jeżeli byłby ktos w stanie mi pomuc je odzyskac bardzo prosze o kontakt
to jest podforum RETAILA, nie priva vendetta, spytaj sie najlepiej na ich forum

Elenestir

Kala za przeproszeniem wpieprzasz się na inne topici weź usuń najlepiej ten temat z działu retaila i utwórz w dziale swojego serwa Vendetta nie ma swojej strony?