Lista Klanów [ DEX x4 ]

Zaczęty przez Matim, Lipiec 18, 2008, 05:59:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Matim

Jak już wiadomo jest temat : http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,20000.0.html , który jest w budowie..jednak widze , że ciażko ta budowa tam idzie , a więc po przeczytaniu tego :
CytatDwie sprawy :

1) ten topic jest o flamach spamach zwiazanych z dexem ale nie przesadzajcie z tekstami typu  +1, oh rly, gz, owned /agree /dissagree itp... ;]

2) Lista klanow bedzie zaktualizowana jak serwer bedzie dzialac i tylko dzieki waszej pomocy ;] jak ktos chce sie przyczynic do stworzenia listy to niech pstryknie kilka screenow emblematow ;]

Postanowiłem , że wkleje tu kilka crestów klanow i ally . Oto one :

--------------------------------------------------------------------------------------

Ally : Eternity

Clan : EternalKnights : 
Clan : Venture : 
Clan : TRACII : 

--------------------------------------------------------------------------------------

Ally : Creed

Clan : Fear : 
Clan : Focus : 

Ally : SpartaWars

Clan : UntouchableS : 
Clan : SpartanFighters : 

Ally : Spectral

Clan : TheProphecy : 
Clan : Sacrilege : 
Clan : ImportantPeople :

Ally : Dejavu

Clan : payback : 
Clan : Portugal : 
Clan : Q  : 

Ally : Imperial

Clan : DarkDevars : 
Clan : VaeVictis : 
Clan : Draconistarum : 

Ally : AlienNations

Clan : Outcasters : 
Clan : DT : 
Clan : CarcasLacerators :

Ally : Ancients

Clan : Olympus : 
Clan : Irmandade : 

Ally : FlyingDaggers

Clan : PsychoCats : 
Clan : IshtarWardens : 

Ally : Warfare

Clan : WF : 
Clan : OrderOfWhiteWolf :

---------------------------------------------------------------------------------------

Ally : FTW

MagicR : 

---------------------------------------------------------------------------------------

Ally : RoAlliance

Clan : ROCLAN : 

Ally : Revolution

Clan : LastResort : 
Clan : eVictis : 

Ally : Indestructible

Clan : InSignoMortis : 
Clan : Insanity : 

Ally : Jericho

Clan : Vertex : 

Ally : HO

Clan : GreenWarriors : 

Ally : Dominous

Clan : Dacii : 
Clan : WolveSpack :

Ally : Enlighment

Clan : GuidingLight : 

Clan : UnderWorlds : 
Clan : Legions : 
Clan : TheOthers : 
Clan : StillStanding : 
Clan : KearMorhen : 
Clan : TwiligtSpirit : 
Clan : Uchida : 
Clan : Galahand :
Clan : ArgonautS :
Clan : FTW :
Clan : Amici :
Clan : Endoma :
Clan : CashAndCary :
Clan : Wyborowa :
Clan : Stclarii :
Clan : EL :
Clan : ThunderClan :
Clan : GoodFriend's :
Clan : eLeckTro :
Clan : Debilizam :
Clan : Pathology :
Clan : LuckyUs :
Clan : WeStandForWealth :
Clan : Brigaderii :
Clan : AngelBlood :
Clan : krasnoludki :
Clan : MowglyhGang :
Clan : MerchantOfDeath :
Clan : AvengersRoyal :
Clan : LegensOfWrath :
Clan : drogatii :
Clan : TANGRA :
Clan : SuperNeNas :
Clan : LordOfLineage :
Clan : DevilsFromHeven :
Clan : AloneAginstAll :
Clan : KnightOfLight :
Clan : NonClan :
Clan : Dest1ny :
Clan : TheClanOfDuduia :
Clan : Panda :
Clan : ChaosOfDarkaness :
Clan : BeneTlelilax :
Clan : KeeperS :
Clan : Lanceiros :
Clan : Muppets :
Clan : LegionOfHorror :
Clan : KNEDLIK :
Clan : 5kkzaWejscie :

na razie tyle..jutro albo jeszce dzisiaj dodam jeszcze duzo innych klanów / ally . Gdyby Moderator chciał to dodac do już istnęjącego tematu o klanach na DEX-ie x4  http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,20000.0.html  to tutaj jest plik tekstowy , w ktorym są linki do crestów [ Nie bedzie trzeba robić od nowa ]

DOWNLOAD : http://rapidshare.com/files/130662231/Ally-Clans.doc.html

Stan z dnia 18.07.2008 roku.

//up +20 nowych klanów
//up +15 nowych klanów
//up +16 nowych klanów

EDIT: Plusik

fedur

zajebis.ta robota!

naprawde +2 plusy dla pana!

lempartus

piekna robota!!!
Jestem pod wrazeniem, musiales poswiecic na to mnostwo czasu.
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Yezo

League of Legends

Matim

Wiem , wiem...zaraz zmienie..juz od paru dni wiediziałem , że bedzie ally ale jeszce nie chciałem tu tego zroić . Jak wejde do L2 to zrobie screena i pozmieniam  :)

//EDIT : zrobione  :wink:

Cytat--------------------------------------------------------------------------------------

Ally : Warfare

Clan : WF : 
Clan : OrderOfWhiteWolf :

Yezo

no ładnie ;]
serio odwaliłeś kawał dobrej roboty !!
League of Legends

Kostek(...)

Fuss

Cytat---------------------------------------------------------------------------------------

Ally : Indestructible

Clan : Insanity :
Clan : InSignoMortis :

/fix
Dobra robota :)

Kll

LR jest w creed, a na miejsce FEAR wrocilo THE OTHERS
L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

Matim

Zrobie upa jak tylko zrobie formata ( czy. za 10 min) bo miałem keyloggera..ktorego sie nie da usunąc. Dzisiaj wieczorkiem to odświeże  :)

Yezo

League of Legends

Matim

Przydał by się Moderator , ja już skończyłem gre na DEXie ( rozdałem A-S grade  :P ) , więc nie mam juz po co tam grac .

NightBird

Cytat: Matim22 w Sierpień 26, 2008, 12:26:56 PM
Przydał by się Moderator , ja już skończyłem gre na DEXie ( rozdałem A-S grade  :P ) , więc nie mam juz po co tam grac .

szkoda ze taki ladny updater nam quitnal xD
tak btw to ja tez na dexie juz nie gram ale zagladam do tego dzialu czy syfu nie ma.
O dziwo jakos roboty nie mam xD
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

fedur

DIO

przyjme sprzet od tych co koncza gre na dexie :D (konta tez, nigdy za wiele kont z postaciami wszelkimi) :D

w sumie na miescie duzo siedze to roznych meneli widuje, moge zrobic jakies update na temat klanow ;>

Matim

Czy jest ktoś chętny aby zrobić update tej listy? Ja już na DEXie nie gram od dawna.

amba

przeciez ten server juz dogorewa....

Kalion

W takim razie zapraszam na DEX'a abyś mógł się przekonać sam czy faktycznie ten serwer "dogorywa"

Materid

Lista jest juz raczej mocno nieaktualne, jezeli ktos jest chetny do zrobienia nowej to nagradzam plusami :)
Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.