Lineage 2 Walker

Zaczęty przez Pheonix, Lipiec 25, 2008, 01:03:02 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Thorns

Jak bedzie mial osobne systemy (foldery L2)  tzn. inny dla Abyss  i osobne 2 dla DN to nie bedzie problemu, nie powinny kolidowac
Jezeli l2 z abyss nie odpali przez l2w to nie powinno byc problemo tez z zabezpieczeniem serwa lub banem

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Morok111

Cytat: Luss w Sierpień 08, 2008, 03:00:00 PM
Sprawdzane linki już są ? ?
Nikomu konta nie zhakowali?:D Zapodałby ktoś bezpieczne linki, czy te tutaj są bezpieczne  ?

dostałem kilka wiadomości na pm że te co ja podałem są spokojne i bez virka,
ale jeżeli chcesz 200% bez wirusa to polecam maxcheaters, tam nie ma na 200% ;)
bd/sh....necro + noblese  (DRAGON x 15)
TH/DA  (DRAGON x 15)
sps/ee (arena x 200) ;)

IzzyOne

Sorry, że wtrącę, ale mam pewną prośbę do osoby, której działa L2W. Prośba polega na tym, żebyś mógł/a uruchomić ten oto programik na jedną noc i wyexpić mi orca destro, a ja odwdzięczę się i sowicie wynagrodzę ci, za tak zwany "pożarty" prąd ... xDDDD BTW: Jest ktoś chętny ??

Seagal

pytanko - dlaczego po kliknięciu HOME pod walkerem u propheta nie widzę jego buffów (w self buffs i te które ma rzucać na innych)  a pod innymi  postaciami ich skilli ???

Thorns

buff: wlasne buffy
party buff : rzucane na innych
skoro nie widzi ci skili znaczy ze l2w nie ma polaczenia z serwerem, czyli cos zle zrobiles

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

QQryQ

najprawdobodobniej brak hostow... nic innego mi na mysl nie przychodzi...
QQryQ - Adventurer/Hierophant (back in action)
Pheonom - Moonlight Sentinel/Sword Muse

Gwynbleidd89

mam pytanko
czy L2W może robic ssy czy to bot tylko exepiacy
bo jak tylko exepi to nie będę w ogóle ściągał ;p
exepic wole sam ale czekanie za manna i ciągle klikanie "Create" mnie irytuje

Triss

..::Provider::..

Marvix

Witam mam problem chcę odpalić IG i tak:

Loobbacka załączam forka także ...

Mam 2 gry L2 1 z updateowanych Przez Bakice

2czysta IL z folderem Walker IL DN

Odpalam bakice ->zmieniam hosta

I teraz tak mam problem juz l2asrv wlaczam zazzacz(plik l2.exe) z folderu z DN(system zoom) (w Walkerze) I wczytuje i nagle error wiecie  może  co żle robię?

credo

Zainstaluj dotnetfx min. wersje 2.0 i bedzie gitara.

Triss

a do drugiego systemu skopiowales wszystkie pliki *.dat z normalnego folderu l2 z najnowszym update? ;p

Alfik0406

Witam wszystkich mam taki małe pytanko ale dość znaczące a mianowicie L2w na xp działa mi bez problemu ale problem pojawił się jak chce go zainstalować na lapie który ma niestety Viste. problem polega na tym  ze wszystko jest zrobione tak jak trzeba ale podczas odpalania wpisuje pasy na laderze i odpalam hosta i się wyświetla taki komunikat
Can't create output file:C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\host

Ktoś rozwiązał ten problem jakoś??

Niestety lapa przeinstalować na xp  nie mogę ze względu ze producent nie przewidział instalacji xp na tym modelu.

Thorns

Tez mam Viste x 64  i to mialem podobny problem, po prostu rozpakowalem plik host i kopiuje go recznie za kazdym razem do skrótu tego folderu który mam na pulpicie

leyus

Uzywma OOG, uzywma tez IG od niedawna. Wsyztsko ladnie dziala ale...
probowalem odpali 1 IG+OOG  nie wyszlo. Udalo sie wam? Jak tak to jaka kolejnosc odpalania programow? Bede wdzieczny

12-09-08 juz mi sie udalo, pytania nieaktualne jade na IG+3xOOG a nowy Gm straszy banami :D

Triplexxx

a ja mamtakie pytanie. wszystko działa dobrze tylko po jakiś 10 minutach bocenia po prostu gra sie zatrzymuje, internet przerywa na minute i znowu wszystko zaczyna chodzić poza l2 ;/ musze po prostu znowu stawiac wszystko od nowa. dodam, że ikonka z gameguarda jest w profixerze i po 2-3 minutach znika :(. o co chodzi?
Faray - Infinity x5 - Glad lvl 7x.

Rhodos

Elo... Ja mam problem z l2 Fork, gdyż chcę zainstalować to, ale wyskakuję mi jakiś błąd.. Jest ktoś w stanie jakoś pomóc???
A tak odnośnie do tego czy boty są złe czy dobre...   Chcę używać teraz bota, bo nie mam zamiaru siedzieć całe dnie przed monitorem, aby wzbogacać swojego chara, wole pouczyć się, wyjść na dwór, albo spotkać się z dziewczyną, a kasy nie wydam na l2..
Muthapukkin G's

Nightmare (Dragon-Network) x30

Kalmatar ( sh/bd +noblesse ) OFF
Avalor ( aw/sk +noblesse ) OFF

L2 Dex x4

Kemper 4x( bounty hunter ) ON
EmpQueen 4x ( shillien elder ) ON

piotrekxx89

Cytat: Rhodos w Wrzesień 28, 2008, 11:44:59 AM
Elo... Ja mam problem z l2 Fork, gdyż chcę zainstalować to, ale wyskakuję mi jakiś błąd.. Jest ktoś w stanie jakoś pomóc???
A tak odnośnie do tego czy boty są złe czy dobre...   Chcę używać teraz bota, bo nie mam zamiaru siedzieć całe dnie przed monitorem, aby wzbogacać swojego chara, wole pouczyć się, wyjść na dwór, albo spotkać się z dziewczyną, a kasy nie wydam na l2..

Teraz Bot jest zły, niedobry i nieuczciwy !!! - przynajmniej GM tak powiedział, a co gorsza to nie są puste słowa bo boty nagradza BANami.
http://forum.dragon-community.net/index.php/topic,146637.0.html

Szczerze nie radzę używać tego wynalazku w najbliższym czasie   :P

Thorns

Wiesz bot jest nie wykrywalny do poki Gm sam go nie zobaczy lub ktos cie nie pod p... (kabluje)
Wiec trzeba uzywac z głowa  :wink:   Nowy GM jest ambitny na poczatku  :P

orri

Cytat: Thorns w Wrzesień 29, 2008, 01:06:19 PM
Wiec trzeba uzywac z głowa  :wink:   Nowy GM jest ambitny na poczatku  :P
obyś sie mylił co do gma ;)
MasterOfSpirytus TH/SWS nobl klan B1A Dragon x15 ON
F1stM4st3r TYR/WC nobl Dragon x15 off
Orri SH/SE dragon x15 off

ScovY

Nie będę zakładał nowego tematu więc zapytam tutaj.
Chodzi mi o używanie mana potek na walkerze.
Z tego co wyczytałem są scrypty ale dla mnie to jakieś cyferki literki,  jestem kompletnie zielony w tym.
Nie wiem gdzie to zapisać jak itp. Czy mógł by ktoś wytłumaczyć co zrobić aby móc używać EMP"ow na walkerze ?
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

Kojot20

Podziele sie własnymi doświadczeniami jesli chodzi o L2walker w C6.

1. Jest troche zachodu zeby go uruchomic, ale jest stronka gdzie pieknie jest opisane jak to zrobic. Wystarczy troche posznupać w necie, o bakeice.
2. Ja osobiscie mialem uruchomione max 7 kont naraz ktore dla mnie expily. Dostałem 2 razy bana forever, gdzie zablokowano mi w sumie 11 postaci, ale chwila zeby zrobic nowe chary i je wyposarzyc. Polecam zrobic tyr/destro i nim expic oraz healer i buffer do niego, odpowiednio ustawiony ma mobki na2  hity. Tak naszybciej idzie, trzeba tylko pokombinowac z jego skilami.
Po tych banach mam teraz takie miescowki ze sie to nie powtrórzy:)
3. Jesli ktos ma slabego kompa to najlepiej sobie zrobic suba ktory ma self buffy, najlepiej jakiegos maga i postawic gdzies kolesia z mana i shotami i jechac ile wlezie, najepiej bd jako magazyn potek oraz buff maga:).
4. Dobrze tez wyczaic jesli macie mozliwość kiedy jest GM, tak zeby wiedziec kiedy bota postawic.
5. Miejscówki najlepsze to takie gdzie nie ma teleportu lub ciezko tam dojsc, wtedy male szanse ze ktos cie nakabluje lub dorwie GM.
Bana najczesciej mozna dostac na Varce, wiec uwazajcie tam.
6. Walker jest dobry, bo gdy on expi mozna robic inne rzeczy, natomiast jak sie je skonczy to wraca sie do gry, tyle ze ma sie o wiele wiecej matsow i kasy:).

ScovY

OK już doszłem do tego jak używać empów ;]
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

Triss

CytatLABEL(mmm)
CharStatus(MP,<=,75)
{
USEITEM(Enhanced Mana Potion[ID=9264])
DELAY(19000)
}
DELAY(1000)
CALL(mmm)

tu macie taki najprostszy skrypt na e.mana :) jak chcecie zmienic wartosc co do momentu brania to linia CharStatus(MP,<=,75) i tutaj zmieniac przy ilu % many ma brac ^^

sadze , ze jak go dodac i wlaczyc kazdy wie ;P

co do porad kojota ;]

ja sadze , ze najlepiej to sobie ustawic , zeby bot robil logout jak ktos podejdzie albo pokaze sie GM w okolicy ^^ no i fakt trzeba brac odlegle miejscowki :) a zeby moc odpalic wiecej to polecam polaczyc ig walkera z oog walkerem :)

odpalamy jeden IG , a reszta ile wlezie OOG - przy takim polaczeniu najlatwiej i najprzyjemniej sie ustawia ten badziew ;p

Ningam

mi coś nie działa, przy oog wyskakuje przy uruchomieniu tokena "l2walker not found" a przy ig gameguard damaged coś takiego - mam vista 64

GOoRN1234

gdy uruchomie Proxifier to orginalny system sie nie uruchomi co robić a gdy go wyłoncze to wszystko ok