Niszczene życzeń - Zabawa forumowa

Zaczęty przez Denrad, Sierpień 27, 2008, 11:33:16 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Cralin

Twoje zyczenie sie spelni,ale zamiast shillen knight bedzie cralin knight (:D duuuzo mocniejszy)

Chce mieć nokie 6630

System

twoje życzenie się spełni, dostaniesz nokie 6630, ale atrape

Chciałbym mieć do własnej dyspozycji wszystkie modelki świata.

"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

PeBe

Twoje życzenie się spełni , ale przyjdzie ZUY PeBe z magiczna różdżką i zamieni je w kredki.

Chciałbym 10 zł.

meseron

Twoje życzenie się spełni, ale następuje inflacja w wyniku, której twoje 10 zł jest g*** warte.
Chciałbym żeby złe i niedobre nupy z mojego servera nie ustawiły hero AL:[.

bula

Cytat: meseron w Sierpień 27, 2008, 10:53:40 PM
Twoje życzenie się spełni, ale następuje inflacja w wyniku, której twoje 10 zł jest g*** warte.
Chciałbym żeby złe i niedobre nupy z mojego servera nie ustawiły hero AL:[.
twoje zyczenie sie spelni, ale przez "przypadek" jakis non factor AL bedzie mial hero ;>

chce mi sie jesc :P

Soulern

Twoje życzenie się spełni, możesz zjeść swoją kupę.

Chcę.

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Pheonix

dostajesz to co chcesz, ale zaraz po tym się budzisz

chce wyjechać za granice

PeBe

Jedziesz za granice, pijany, wracasz, nic nie pamiętasz.

Chce aby ktos mi pokoj posprzątał.

Pheonix

ktoś ci sprząta pokój jednak wszystko jest upchane do szafek i jak wyciągasz koszule z szafy leci na ciebie lawina rożnych rzeczy zebranych z podłogi twojego pokoju

chce mieć średnią 4.0

Soulern

Dostajesz ją, jednak w chwili wyjścia ze szkoły, gdy wymach_jesz świadectwem, nagle podbiega do ciebie jakiś pijany szaleniec i zabija cię tępym nożem dźgając w brzuch, a że wszyscy myślą, iż udajesz, nie otrzymujesz pomocy i po półgodzinie straszliwego bólu umierasz samotnie.

Chcę posłuchać muzyki.

Is listening still
Nobly
Subtly

bylyforumowicz

posluchasz i tak jestes gluchy i masz raka

chce byc bogiem

Ulv

jesteś bogiem poniżania i brzydoty. wszyscy sie z Ciebie smieją modląc się do Ciebie.

chce byc pierdolnięty w głowe.

Soulern

I oto stajesz się -_-'nięty w głowę. Codziennie od czwartej do dwunastej w południe tłuczesz się garnkiem po głowie, nie pozwalając sąsiadom spać. I na co ci to było?

Chcę coś napisać.

Is listening still
Nobly
Subtly

Szewa

twoje zyczenie sie spełni, ale bedziesz pisać mnustwo blenduf ortograficznyh tak jak ja teras, i lódzie beda sie z ciebie smiac.

Chce tosta.

Soulern

Jesz tosta. Spokojnie delektujesz się nim, zjadasz go w połowie, w całości. Nagle jednak przychodzi gnom na żyrafie i krzycząc "to mój tost! mój tost!" morduje cię, depcząc, rwąc na kawałki twoje ciało i spijając krew ze ścian.

No co?

Chcę zarabiać więcej.

Is listening still
Nobly
Subtly

Zovi

Soulern, z toba wszystko w porzadku? No mniejsza a wiec tak

I tak sie stalo. Zarabiasz juz 10 000zł miesiecznie. Uradowany, wybierasz pieniadze z bankomatu, cale swoje oszczenosci, czyli okragle milin zlotych, nagle podchodzi do ciebie zlu i mowi zebys mu postawil piwo, odmawiasz mu, a ten wbija ci noz w plecy, krew tryska na wszystkich i na wszystko. Caly czas cie dźga w plecy, nastepnie wrzuca twoje cialo po jadacy samochod. Nioestaty caly czas byles ledwo przytomny, czujesz wszystko, samochod przejedzajac po twojej moge, doszczetnie miezdzy ci, kosc, a ty wyjac z bolu, dajesz mu dwa zlote na piwo. Uradowany zul nie zeda od ciebie nic wiecej, idzie sobie kupic ukochane najtansze piwo. Nikt ci nie pomaga, umiererasz w meczarniach.

Dlugie troche no nie?

Chce zeby nie bylo widac nieba :D .
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Szewa

Twoje zyczenie sie spełnia, nie widzisz nieba, bo jestes wrzucony w swiat tibi ;D

Chce maslo z orzechow.

bylyforumowicz

Cytat: Szewa w Sierpień 28, 2008, 10:09:24 PM
Twoje zyczenie sie spełnia, nie widzisz nieba, bo jestes wrzucony w swiat tibi ;D

Chce maslo z orzechow.

twoje zyczenie sie spelni, ale dostaniesz uczulenia na orzechy

chce aby osoba piszaca nastepnego posta popelnila samobojstwo

Fargath

Twoje życzenie sie spełni Jednak ta osoba (JA? :D) wysadzi sie obok ciebie rozwalając Cie na dwa kawałki

Chce kawe ze śmietanką

Denrad

Zepsułem :P//System

Chce zapas Lays'ow TV pak na rok
L2 Azure Nanaki x15: Mundrek WC 78/SH 72 --->>> Off

Dragon Network Dragon x15: My all six char --->>> Off 4ever

L2 Dex & Frienz Roxy x5: E1ess4r BH lvl 36 --->>> On o___O???

No Life ProOwnzorMod v. 0.9999 --->>> On/Off Only w nagłych przypadkach nie cierpiących zwłoki.

System

Twoje życzenie się spełni, uzaleznisz sie od cipsow, przytyjesz 500 kg i wkoncu nie bedziesz mogl siegnac paczki :]

Chce maszynke do robienia prawdziwych pieniędzy.
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Szewa

Twoje zyczenie się spełnia, masz taka maszyne, ale wpada do ciebie oddział GROM'u i S.W.A.T i dostajesz 248 kulek w głowe, udaje ci sie przeżyc ale podczas ucieczki potykasz sie o stos pieniedzy i wpadasz jeza.

Chce aby system przykleił ten temat xD

bula

Cytat: Szewa w Sierpień 29, 2008, 12:03:21 AM
Twoje zyczenie się spełnia, masz taka maszyne, ale wpada do ciebie oddział GROM'u i S.W.A.T i dostajesz 248 kulek w głowe, udaje ci sie przeżyc ale podczas ucieczki potykasz sie o stos pieniedzy i wpadasz jeza.

Chce aby system przykleił ten temat xD
system przykleja temat ale w dziale ... kosz

chce zeby juz byla 1 to sobie oly na Bartz poogladam ;O

Zovi

Bedzie jedna osoba, ale krolik PeBe wydlubie ci oczy.

Chce jajecznice
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Pheonix

dostajesz jajecznice ale z własnych jaj

chce iść na dwór