Naruto

Zaczęty przez Pheonix, Wrzesień 05, 2008, 08:35:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pheonix

a jego matka zyje ???

evilmg

Pheonix

jak nie wiadomo to może będzie tak. naruto vs pain, naruto już ledwo żywy ale jeszcze stoi a tu nagle przychodzi jego matka i zabije paina. później wszytko mu o ojcu powie ... :D

Zovi

mam nadzieje ze jego mama bedzie umiala wskrzesic Kakashiego :D
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Vigor

Pewnie będzie tak że naruto vs pein i już naruto będzie umierał ale ukaże się krata a za nią dwoje czerwonych oczu :P i pewnie pokaże się więcej niż 4 ogony...Pein walcząc z naruto jest skazany na porażkę z racji nawet ze to główny bohater...

Zovi

ten lis naruto ma ile ogonow? :P
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

evilmg

9 w oryginale, ale jesli tyle pokaze to zapewnie bedzie oznaczac, ze naruto juz nie wroci...

co do nie umierania glownych bohaterow... patrz Full Metal Alchemist, Wolfs Rain i duuuuuzo innych anime wiec nie badzcie tacy pewni...

Cralin

true,true...Ale czy Naruto zostanie Hokage :P?

Zovi

Cytat: evilmg w Grudzień 23, 2008, 08:12:21 PM
9 w oryginale, ale jesli tyle pokaze to zapewnie bedzie oznaczac, ze naruto juz nie wroci...

co do nie umierania glownych bohaterow... patrz Full Metal Alchemist, Wolfs Rain i duuuuuzo innych anime wiec nie badzcie tacy pewni...
What? Ale ja zawsze myslalem, ze taki lis to wypas jest, jak ci sie cos stanie gorszego, wychodzi z ciebie lis o 9 ogonach, ktory jest przesranie potezny i rozwala wszystkich, a po jakims czasie wracasz do siebie :P

TheOwn3r

Ten caly tytul Hokage, przeciez to jest zalosne. Niby to ma byc najsilniejszy ninja w wiosce, a taki Naruto jest juz dawno na poziomie Hokage. To samo Sasuke...

Po czym moge to wywnioskowac? Chociazby po tym, ze Sasuke zabil Orochimaru, 1 z 3 Sanninow do ktorych nalezy tez Tsunade, obecna Hokage. Watpie w to, ze Tsunade bylaby w stanie wygrac teraz z Sasuke lub Naruto.

Co do Kyuubiego, imho do 6-7 ogonow Naruto moglby jeszcze wrocic do siebie, potem juz watpie.
;o

Ryltar

Raczej do tytulu Hokage liczy sie modyfikator Int i Wisdom na co sie Shikamaru(czy jak on tam) nadaje.

Tomasheq

Cytat: TheOwn3r w Grudzień 23, 2008, 08:51:18 PM
Ten caly tytul Hokage, przeciez to jest zalosne. Niby to ma byc najsilniejszy ninja w wiosce, a taki Naruto jest juz dawno na poziomie Hokage. To samo Sasuke...

Po czym moge to wywnioskowac? Chociazby po tym, ze Sasuke zabil Orochimaru, 1 z 3 Sanninow do ktorych nalezy tez Tsunade, obecna Hokage. Watpie w to, ze Tsunade bylaby w stanie wygrac teraz z Sasuke lub Naruto.

Tak tylko chodzi o to ze jak Kakashi powiedzial kazde pokolenie przerasta poprzednie a Tsunade jest juz strasznie stara :) Podobnie jak reszta Sanninow :) A Sasuke mlody...
"– Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła
– Jak zdołałaś wrócić?
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam..."

Vigor

Cytat: Tomasheq w Grudzień 24, 2008, 09:07:57 AM

Tak tylko chodzi o to ze jak Kakashi powiedzial kazde pokolenie przerasta poprzednie a Tsunade jest juz strasznie stara :) Podobnie jak reszta Sanninow :) A Sasuke mlody...

Nie zupełnie tak jest Madara, Kakuzu, Sasori...

Tomasheq

Cytat: Vigor w Grudzień 24, 2008, 09:24:55 AM
Cytat: Tomasheq w Grudzień 24, 2008, 09:07:57 AM

Nie zupełnie tak jest Madara, Kakuzu, Sasori...

No dobra ale to sa jednostki. W tym Geniusze swoich czasow ;) Madara jeden z zalozycieli Konochy, O Kakuzu malo bylo ale tez nie jest przecietniakiem. A Sasori przeciez zabil swoich rodzicow i obecnego Kazakage :) Czyli ze tak powiem przerosl swoje pokolenie :) Ogolnie w Naruto to polowa z nich to geniusze a druga polowa to idioci i slabiaki :P
– Jak zdołałaś wrócić?

Vigor

Hah xD Tu sie zgodzę w stu procentach :D Weźmy sobie taką drużynę juoininów z konohy poza Kakashim, Yamato, Nejim, Kurenai , Aumą to jakieś nooby są...jakiś Iruka co umie jedna technike na poziomie 5 latka..

A tak btw.
Sasori tak an dobrą sprawę to jakiś psyhol :D Zabije ludzi i robi z nich marionetki...
Ale jak Sasori zabił obecnego kazekage :P jak obecny kazekage to gaara, a tego wcześni9ej zabił Kimimaro :P

Tomasheq

Znaczy pogubilem sie :) Sasori zabil 3 Kazakage. Tak 3 :) A Gaara jest chyba czwart albo 5 ;) Przepraszam my mistake :)
– Jak zdołałaś wrócić?

Vigor

Ale na swój sposób powiedziałeś dobrze  bo zabił ówczesnego na swoje czasy :D

Ryltar

CytatA Sasori przeciez zabil swoich rodzicow i obecnego Kazakage Smile

Nie zabil tylko zgineli (chyba na wojnie) on tylko zabil Kazakage.

Cralin

Rodziców o ile się nie mylę zabił "Szary kieł" - ojciec Kakashi'ego.

Hermit

Cytat: Vigor w Grudzień 24, 2008, 10:15:12 AM
Hah xD Tu sie zgodzę w stu procentach :D Weźmy sobie taką drużynę juoininów z konohy poza Kakashim, Yamato, Nejim, Kurenai , Aumą to jakieś nooby są...jakiś Iruka co umie jedna technike na poziomie 5 latka..

A tak btw.
Sasori tak an dobrą sprawę to jakiś psyhol :D Zabije ludzi i robi z nich marionetki...
Ale jak Sasori zabił obecnego kazekage :P jak obecny kazekage to gaara, a tego wcześni9ej zabił Kimimaro :P

Iruka to chunin(?) co nie zmienia fakty, że to noby. Tak samo ANBU - Padają na jedną gwiazdkę, a tego kolesia pokonu później genin.
Mało realistyczne.
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Tomasheq

Cytat: Ryltar w Grudzień 24, 2008, 12:25:11 PM
CytatA Sasori przeciez zabil swoich rodzicow i obecnego Kazakage Smile

Nie zabil tylko zgineli (chyba na wojnie) on tylko zabil Kazakage.
Sory ale to te swieta... No on zabil swojego wojka czy kogo tam. Nawet nie wiedzac ze to on :) A rodziicow to on se zrobil lalki na pocieche...
– Jak zdołałaś wrócić?

Cralin

Nowy temat :P

CytatObito->Tobi->Madara

Jednak potwierdziło się to w 66,6 % :P Obito dalej sobie leżał,a Tobi był Madarą :D Ciekawe jednak jest to ,że kiedyś jak patrzyłem na forum to było coś o tym ,że Kakashi pójdzie tam gdzie leży Obito,a jego tam...NIE MA :P

Tylko ,że teraz Kakashi też dead :/

Soul

Nowej mangi nie będzie w tym tygodniu?
Prepare for unforeseen consequences...

Ryltar

Cytat: Soul w Grudzień 26, 2008, 04:33:27 PM
Nowej mangi nie będzie w tym tygodniu?

A ty bys pracowal w swieta?

Cralin

To japońcy są chrześcijanami?