Naruto

Zaczęty przez Pheonix, Wrzesień 05, 2008, 08:35:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Soul

Myślę, że skoro Hinata przeżyje, mam taką nadzieję, to suma sumarum Naruto się z nią zwiąże...
Prepare for unforeseen consequences...

Cyceron

Cytat: Ryltar w Kwiecień 03, 2009, 02:52:03 PM
Caly walek polega na tym ze:

Hinata bujala sie w nim od poczatku a nie jak wszystkie baby w sasuke i to nie wazne czy byl glupi i nic nie umial.

Sakura zaczela sie w nim bujac pewnie jak ja sasuke olal(w koncu kazdy wiedzial ze jest gejem ale to szczegol) a teraz jak naruto jest op to mu tez to powie.

Wniosek? Sakura to fotom rerollerka.
Miłość Sakury do Sasuke to czysta dziecięca fascynacja, a bohaterzy niby dojrzewają. Uczucia umierają, gdy nie ma się kontaktu z osobą, do której są one żywione. Natomiast to, czym darzy Sakura Naruto dojrzewa w zdrowy sposób, z czasem... Ale akurat ona jest idiotką i powinna związać się z emo. Chociaż ten ciul to pewnie będzie z Rin, a Sakura z jeżobrwistym.

Cytat: Soul w Kwiecień 03, 2009, 03:25:27 PM
Myślę, że skoro Hinata przeżyje, mam taką nadzieję, to suma sumarum Naruto się z nią zwiąże...
Autorzy niejednokrotnie muszą spieprzyć misję i tak może być tym razem.

DIO

Cytat: Soul w Kwiecień 03, 2009, 03:25:27 PM

biorac pod uwage dotychczasowe zachowanie naruto na koniec bedize cos w tyms tylu "mozes zpowtorzyc co wtedy powiedzialas? bo tyle sie dzialo ze zapomnialem"  :oops:

Soul

Nie róbcie już znowu z niego takiego debila. Cała ta akcja z Painem pokazała jak dojrzał.

Woodyq

Cytat: Soul w Kwiecień 03, 2009, 09:10:17 PM
Nie róbcie już znowu z niego takiego debila. Cała ta akcja z Painem pokazała jak dojrzał.

Zgodzę się tutaj z Soul'em. Naruto, widać po nim, że dojrzał i to całkiem dobrze, a jego działania mówią same za siebie.
A z Hinatą na pewno będą razem, chociaż "Sakura-chan" nie wyglądała z tego powodu na zbyt szczęśliwą 8) Na pewno ona też ruszy do akcji po zdobycie serca naszego blondasa  :P

Hermit

Mam nadzieje, że nie będzie taki.
Ale myślę, że on będzie teraz cool i pr0
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Ryltar

CytatMiłość Sakury do Sasuke to czysta dziecięca fascynacja, a bohaterzy niby dojrzewają. Uczucia umierają, gdy nie ma się kontaktu z osobą, do której są one żywione. Natomiast to, czym darzy Sakura Naruto dojrzewa w zdrowy sposób, z czasem... Ale akurat ona jest idiotką i powinna związać się z emo. Chociaż ten ciul to pewnie będzie z Rin, a Sakura z jeżobrwistym.

Co nie zmienia faktu ze Sakura jest fotom rerollerem :P

Soul

Wiecie co? Zamiast rozkminiać czy Sakura leci na blondasa, to moze lepiej sięzastanowić co sobie blondas myśli o Hinacie? Moim zdaniem byłby cepem, jakby na nią nie poleciał xD. Przynajmniej nie wygląda i nie kocha się w EMOsach, no i ma to co kobieta mieć powinna xD

Ryltar

Cytat: Soul w Kwiecień 05, 2009, 10:59:50 AM
Wiecie co? Zamiast rozkminiać czy Sakura leci na blondasa, to moze lepiej sięzastanowić co sobie blondas myśli o Hinacie? Moim zdaniem byłby cepem, jakby na nią nie poleciał xD. Przynajmniej nie wygląda i nie kocha się w EMOsach, no i ma to co kobieta mieć powinna xD

Dokladnie ma fajne dlugie wlosy.

Soul

Trochę kultury Cyceron.

Ryl. Zapomniałeś o rzęsach! ;)

Ciekawe co by wyszło z takiego pomieczania Bloodline Naruto i Hinaty ^^

Hermit

CytatBloodline Naruto
A co niby daje jego linia?
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Soul

A nie wiadomo jeszcze dokładnie, ale coś już było wspomniane.

DIO

google mowi ze bloodline limit rodziny naruto to ogromne zasoby chakry

Ryltar

Cytat: DIO w Kwiecień 05, 2009, 05:16:32 PM
google mowi ze bloodline limit rodziny naruto to ogromne zasoby chakry

Agument Bless the Soul to nie bloodline.

Cyceron

Cytat: Soul w Kwiecień 05, 2009, 03:32:41 PM
Trochę kultury Cyceron.

Ryl. Zapomniałeś o rzęsach! ;)

Ciekawe co by wyszło z takiego pomieczania Bloodline Naruto i Hinaty ^^
Pseplasam.

Yondaime to Fuuma. Wystarczy przeczytać jak się podpisał na zwoju wiążącym kontrakt z żabami z Myouboku. Jaki oni mieli bloodline?

A Hinata ma Byakugana, dzięki czemu może sprawiać Naruciakowi nieziemskie przyjemności. Zresztą, ona jedyna kocha Naruto takiego jakim jest.

Soul

Dokładnie. Możnaby rzec, że to kobieta idealna xD

Ryltar

Cytat: Soul w Kwiecień 06, 2009, 10:11:47 PM
Dokładnie. Możnaby rzec, że to kobieta idealna xD

Ona jedynie wyglada normalnie z tych kobiet :P A w shippuuden zrobila sie z niej fajna laska ^^ Dlugie wlosy,konkretny biust,walnac potrafi tez...ach te byakuganowe oczy te byakuganowe oczy...

Yezo

wreszcie ruszyło ^^
w końcu pokonał Paina i spotkał sie z Nagato

SPOJLER

//Pheonix
League of Legends

Pheonix

nowy bleach o niebo lepszy od naruto aż milo było czytać fajny koniec:)

Woodyq

Nom, zgadzam się Pheonix. Bleach lepszy jest w tym tygodniu wg. mnie.

No i teraz będzie "spaaaaadek" akcji w Naruto i prawdopodobnie w Bleach'u też.  :? Szkoda, i znowu trzeba będzie czekać na jakieś "czad akcje" :P

Mlor

Ryltar Soul, nie wiem co z wami, skoro kilka kresek olowkiem sie wam podoba  :?
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

Ryltar

Cytatnowy bleach o niebo lepszy od naruto aż milo było czytać fajny koniec:)

/agree

CytatRyltar Soul, nie wiem co z wami, skoro kilka kresek olowkiem sie wam podoba

Lepiej sie podniecac sutami DE :P?

Soul

No i teraz przez najbliższy miesiac sobie poczytamy jaki to Pain nie był skrzywdzony...

Pheonix

płaczliwa historyjka ... żadna nowość

Ryltar

Drama go on xD

Za to Bleach zarypiscie sie rozwinal.