Naruto

Zaczęty przez Pheonix, Wrzesień 05, 2008, 08:35:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

TheOwn3r

Ano, Bleach super jest, ale to co mnie zdziwiło to to że yammy to espada #0
;o

DIO

no fakt teoretycznie najslabszy okazal sie najmocniejszym  :D

imo pojdzie na criticala z banana, tfu z getsugi  :P

Cyceron

Hm. Ciekawy chapt i przynajmniej coś wiadomo, dlaczego ta ciota spamuje "Pain!". A zarazem Naruto przełamuje swoją nienawiść, stara się zrozumieć Nagato czy tam Yahiko oraz zmienić świat. Jeszcze trochę i Naruto będzie miał gwiazdki z oczu :X.

Soul

Właśnie. NIe wiem czy zwróciliście uwagę, ale OCZY Naruciaka były... dziwne. Co z nimi jest? Demon nie miał + w oczach...
Prepare for unforeseen consequences...

DIO

fox is back!!!!

plaskie zrenice = sage mode, gdy nagato probowal przejac kontrole nad naruto swoja chakra jakby to ujac ....zobaczyl oczy lisa (4 strona) , nastepnie + czyli polaczone pionowe zrenice lisa i sage mode

imo Naruto zaczyna kontrolowac chakre lisa

Soul

Hmmm. Ciekawe. Nie pomyślałem, że może to być kombinacja liska i sage.

Ryltar

Naruto Shippuuden patch 1.0.2:

Naruto:
Might of Kyubi and Sage Moge now stack.

Cyceron

Kyuubi control mode [lvl 1] gives 30% p.atk., 15% spd.atk., 20% crit.rate, 20% crit.dmg., 25% mov.spd., 10% eva., 30% p.def., 30% m.def., 30% m.atk., 15% cst. spd. Also gives Touch of Life effect, hp n mp regen +30 peer tick cp regen +8 peer tick n +15 accuracy. Requires Sage Mode? Effect 1.

Ah... jest jeszcze + stun, poison, element, cancel, debuff, bleed, paralis, hold resistance effect 1?

Ryltar

Taki touch of life to troche z dupy jest :P Bo z tego co Perv mowil to Demon Cloak skraca zycie anruto.

Hermit

Cytat: Ryltar w Kwiecień 19, 2009, 11:46:01 AM
Taki touch of life to troche z dupy jest :P Bo z tego co Perv mowil to Demon Cloak skraca zycie anruto.

Oo? Gdzie to niby było?
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Ryltar

Jakis czas po tym jak Gare uratowali czy nawet przed.Pamietam ze opowiadal jak zmienil sie naruto w 3 tails.Niby to wyglada jak leczy go ale tak naprawde on zuzywa jego energie zyciowa czy cos tam organizm wyniszcza.Cos takiego.

Cyceron

Jak może wyniszczać, jak go hiluje? Nonsens.

DIO

raqczej chodzilo o fakt ze gdy chakra lisa wycodzi z naruto niszczy jego cialo, gdy chakra przestaje wychodzic zaczyna go moc kyuubiego leczyc. niezdrowy jest fakt  ciaglego ranienia i pozniej szybkiego leczenia , podobnie jak rasen shuriken powoduje trwale uszkodzenia, im wiecej chakry kyuubiego zuzywa naruto tym krotsze jego zycie

Ryltar

Cytat: DIO w Kwiecień 19, 2009, 11:48:45 PM
raqczej chodzilo o fakt ze gdy chakra lisa wycodzi z naruto niszczy jego cialo, gdy chakra przestaje wychodzic zaczyna go moc kyuubiego leczyc. niezdrowy jest fakt  ciaglego ranienia i pozniej szybkiego leczenia , podobnie jak rasen shuriken powoduje trwale uszkodzenia, im wiecej chakry kyuubiego zuzywa naruto tym krotsze jego zycie

Cos takiego bylo.

Cyceron

Cytat: DIO w Kwiecień 19, 2009, 11:48:45 PM
Jak rasen shuriken? Przecież jedynie łapę jemu połamał.

DIO

to samo co z przeciwnikiem robi z reka naruto, tylko w mneijszym stopniu, z czasem moze stracic kompletnie wladze w rece

read manga carefully!!!!!!!!

Hermit

Cytat: DIO w Kwiecień 20, 2009, 01:26:44 PM
to samo co z przeciwnikiem robi z reka naruto, tylko w mneijszym stopniu, z czasem moze stracic kompletnie wladze w rece

Jeżeli wali tym w twarz, a nauczył się już rzucać, wiec..
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Ryltar

Cytat: Hermit w Kwiecień 20, 2009, 01:59:26 PM
Cytat: DIO w Kwiecień 20, 2009, 01:26:44 PM

Jeżeli wali tym w twarz, a nauczył się już rzucać, wiec..

...problem solved.

Mlor

Read manga carefully? :P Naruto nie straci panowania w rece, tylko straci kontrole nad chakra :D
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

DIO

sry wyrazilem sie nieprecyzyjnie

Cyceron

Sorka. Masz rację, nie pamiętałem już :P .

Soul

Wtedy miał innego. Teraz nic mu nie będzie.

Pheonix

dlaczego jak rzuca rasenshurikenem on nie wybucha ?? chyba ze czegożeś nie pamiętam ;p

Tomasheq

Cytat: Pheonix w Kwiecień 21, 2009, 07:11:48 PM
dlaczego jak rzuca rasenshurikenem on nie wybucha ?? chyba ze czegożeś nie pamiętam ;p
No wlasciwie to nie wiem... Ale dobre pytanie. Teraz tak jakby cial wszystko na co trafi :)
"– Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła
– Jak zdołałaś wrócić?
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam..."

Cyceron

Po prostu wcześniej technika była niepełna, jakoś koło 50% było ready. Zachowywała się jak Rasengan z mikroskopijnych igieł.