Naruto

Zaczęty przez Pheonix, Wrzesień 05, 2008, 08:35:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

evilmg

Cytat: Zovi w Grudzień 31, 2008, 10:53:24 AM
BTW. Jak myslicie kto jest silniejszy ?
Minato vs Zetsu
Moim zdaniem Minato :P
A moim Zetsu - Minato zeżarły juz dawno robale - kazdy zywy jest od niego silniejszy ;)

a ten zwoj moze miec jeszcze jedno konkretniejsze zastosowanie. Cos jak mlot bojowy zadna istota z choc odrobina instynktu samozachowawczego nie podlezie po niego jak ktos nim machnie :P

Zovi

Cytat: evilmg w Grudzień 31, 2008, 02:17:28 PM
Cytat: Zovi w Grudzień 31, 2008, 10:53:24 AM
BTW. Jak myslicie kto jest silniejszy ?
Minato vs Zetsu
Moim zdaniem Minato :P
A moim Zetsu - Minato zeżarły juz dawno robale - kazdy zywy jest od niego silniejszy ;)
Taa, ale jakby Minato żył :wink: .
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Ryltar

CytatAle po co mu to skoro ogranicza ruchy?

No napewno mu tak nie ogrnicza ruchow jak sie moze wydawac ale ero sennin tez to nosil.Zreszta skoro w Naruto potrafia sparowac kunaiem 10 atakow 2h mieczem ktory ma 2m dlugosci to i zwoj nie ogranicza go.

Marvix

Cytat: Ryltar w Grudzień 31, 2008, 03:23:22 PM

No napewno mu tak nie ogrnicza ruchow jak sie moze wydawac ale ero sennin tez to nosil.Zreszta skoro w Naruto potrafia sparowac kunaiem 10 atakow 2h mieczem ktory ma 2m dlugosci to i zwoj nie ogranicza go.

Anime to anime ,poza tym ,że Naruto to jedno z mniej realistycznych:D 

IMHO

Sagemode+Senjutsu+Kyubii Chakra +Naruto = 3/4 mocy madary
>sasuke
>pain
>all

Zovi

Cytat: Marvix w Grudzień 31, 2008, 06:19:15 PM

IMHO

>sasuke
>pain
>all

Ty lepiej powiedz co z Naruto Uzumaki Chronicle a nie :D
Ale to prawda co mowisz, jest jedna z mniej realistycznych anime :) .
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

Marvix

Cytat: Zovi w Grudzień 31, 2008, 08:47:02 PM

IMHO

>sasuke
>pain
>all

Zaraz ci wysle linka na pm .

Poruszony byl temat  inteligencji naruto , wybaczcie ne zgadzam sie z wami :

Datteboke mowi nam ze wspolczynnik Inta naruto wynosi 3 przy czym np. sasuke 3.5 co oznacza ze nie jest on glupi...

Poza tym w mysleniu pomagaja mu fugatsu i wesola zabia kompania pomijajac fakt ,ze w razie potrzeby lis mu pomoze z prostego powodu ,jesli on umrze on przepadnie ,a wiecie ze naruto walczy to ostatniego tchu ..

Po drugie w przeciagu kilkunastu(tak mysle) chapterow zostanie rowiaznych wiele watkow takze ten tyczacy sie klucza i opanowania kyubiego .

Na chwile obecna wygrac z naruto moze i wylacznie tobi nikt inni nie ma szans chyba ze w grupie .

Etap Sasuke>Naruto skonczyl sie w chwili ukonczenia Odama Rasengan .

Na chwile obecna Senjutsu+Sagemode daja naruto 10krotnie wieksza sile i czakre najprawdopodbniej za jakis czas czakra naruto zwiekszy sie jeszcze 100krotnie(jezeli uda mu sie opanowac kyubiego) .

Co next. chaptera tez tak sadze Pain ucieknie :) .....

Jesli sa osoby ktore sie ze mna nie zgadzaja w kwesti sasuke to przeczytajcie uwaznie :

8ogoniasty jinchuriki byl silniejszy od nebi i owiele od sasuke .
Pain bez problemu by go zabil ,a na chwile obecna Naruto >Pain .
Eternal Mangeynkyu sharingan nic nie daje Sasuke poniewaz traci on tylko wzrok w koncu dojdzie do spotkania Madara i Sasuke ,na dalsze spekulacje przyjdzie czas za 10chapterow te sa pewne przynajmiej w polowie .

P.S

Te nowe ciuchy naruto sa srednie :/

Zovi

graliście/gracie w www.naruto-arena.com ? :P
Jak tak to jak sie odblokowuje nowe postacie? :)

EDIT.
Ok juz chyba wiem :P

Tomasheq

Cytat: Zovi w Styczeń 01, 2009, 11:09:12 PM
graliście/gracie w www.naruto-arena.com ? :P
Jak tak to jak sie odblokowuje nowe postacie? :)

EDIT.
Ok juz chyba wiem :P

Hmm gralem w to swojego czasu... Nie ma do tego zbyt duzo poradnikow... W wiekszosci nie ma zadnych ludzi ktorzy zaczynaja w to grac i ciezko sie wybic grajac z samymi pr0 gamersami :P

Cytat: Marvix w Grudzień 31, 2008, 10:03:14 PM

Datteboke mowi nam ze wspolczynnik Inta naruto wynosi 3 przy czym np. sasuke 3.5 co oznacza ze nie jest on glupi...

Poza tym w mysleniu pomagaja mu fugatsu i wesola zabia kompania pomijajac fakt ,ze w razie potrzeby lis mu pomoze z prostego powodu ,jesli on umrze on przepadnie ,a wiecie ze naruto walczy to ostatniego tchu ..

Co nie zmienia tego ze Naruto jesli niemoglby uzywac takiej ilosci kloow dawno zdechlby nawet z pomoca calej wiochy Konohy i wszystkich zabek... Taka jest prawda :) Gdyby nie opanowanie klonow do perfekcji to bylby nikim. Potem zeby nie nauczyl sie rasengana to bylby ciota :) A teraz dalej nie potrafilby prowadzic druzyny i rozkazywac jej czlonkom bo wygladalo by to tak:
Naruto: Ja ide pierwszy wale ze wszystkiego co mam klonami i on musi zdechnac bo ja inaczej sie nie bawie...
Reszta: Tak jest Naruto-sensei
"– Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła
– Jak zdołałaś wrócić?
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam..."

Antilus

Cytat: Marvix w Grudzień 31, 2008, 10:03:14 PM
Cytat: Zovi w Grudzień 31, 2008, 08:47:02 PM

IMHO

>sasuke
>pain
>all

Zaraz ci wysle linka na pm .

Po drugie w przeciagu kilkunastu(tak mysle) chapterow zostanie rowiaznych wiele watkow takze ten tyczacy sie klucza i opanowania kyubiego .

Na chwile obecna wygrac z naruto moze i wylacznie tobi nikt inni nie ma szans chyba ze w grupie .

Etap Sasuke>Naruto skonczyl sie w chwili ukonczenia Odama Rasengan .

Na chwile obecna Senjutsu+Sagemode daja naruto 10krotnie wieksza sile i czakre najprawdopodbniej za jakis czas czakra naruto zwiekszy sie jeszcze 100krotnie(jezeli uda mu sie opanowac kyubiego) .

Co next. chaptera tez tak sadze Pain ucieknie :) .....

Jesli sa osoby ktore sie ze mna nie zgadzaja w kwesti sasuke to przeczytajcie uwaznie :

8ogoniasty jinchuriki byl silniejszy od nebi i owiele od sasuke .
Pain bez problemu by go zabil ,a na chwile obecna Naruto >Pain .
Eternal Mangeynkyu sharingan nic nie daje Sasuke poniewaz traci on tylko wzrok w koncu dojdzie do spotkania Madara i Sasuke ,na dalsze spekulacje przyjdzie czas za 10chapterow te sa pewne przynajmiej w polowie .

P.S

Te nowe ciuchy naruto sa srednie :/

yhm... male sprostowanie :) po 1... Sasuke ma MANGEKYOU czy jakos tak Sharingana po bracie... czyli wersje slepnaca... jesli wezmie oczy brata a wezmie napewno to wtedy dostanie EMS czy Eternal Mangekyou Sharingan... wersja nieslepnaca i kontrolujaca Kyuubiego... od razu wyjasniam ze Sas napewno wezmie te oczy bo Itachi tak to zaplanowal...

po 2 Naruciak po skonczeniu RasenShurikena faktycznie ma wieksze szanse z saskiem bo... wiatr > piorun ale ogien > wiatr.. wiec Naruciakowi ciagle brakuje 2 chakry ktora dla rownowagi powinna byc woda...

po 3 fakt Naruciak  + senjutsu + kyuubi bylby super pr0 ownat0r jak glad w interlude ale zaba-klucz na razie nic nie mowila wiec kij wie jak to bedzie poki co... wracajac do walki z Sasem to dostal jeszcze jakas moc od Itacha ktora ma najprawdopodobniej powstrzymac Sasa jesli bedzie chcial zniszczyc Konohe...

a tak btw... to Naruto rozwalil to cialo Rasenganem a nie piacha ;] jak sie przyjrzycie to jest kula chakry w ciele tam gdzie naruciak reke trzyma :)

EDIT bo zapomnialem: Zwoj na plecach Naruto i Jirayi to ten sam.. albo raczej taki sam bo zaby same se go produkuja ^^ jest to zwoj podpisow posiadaczy paktow z zabami... i Naruto go ma na sobie bo jest ostatnia osoba na zwoju wiec w razie czego bedzie musial przekazac go dalej... typowo : Jirayia > Minato > Naruto etc. ^^

zdravim
W oczekiwaniu na przyszłość :)

http://antilus.mybrute.com

Tomasheq

Cytat: Antilus w Styczeń 02, 2009, 11:29:31 AM
a tak btw... to Naruto rozwalil to cialo Rasenganem a nie piacha ;] jak sie przyjrzycie to jest kula chakry w ciele tam gdzie naruciak reke trzyma :)
/agree

Cytat: Antilus w Styczeń 02, 2009, 11:29:31 AM
EDIT bo zapomnialem: Zwoj na plecach Naruto i Jirayi to ten sam.. albo raczej taki sam bo zaby same se go produkuja ^^ jest to zwoj podpisow posiadaczy paktow z zabami... i Naruto go ma na sobie bo jest ostatnia osoba na zwoju wiec w razie czego bedzie musial przekazac go dalej... typowo : Jirayia > Minato > Naruto etc. ^^
Wlasnie o tym mowilem ;)

A co do Sasuke. On nie rozwali Konochy bo Pain juz to chyba zrobil. Moze nie zabil ludzi za duzo ale Konoha jest rozwalona. Ja tak mysle ze on wyruszy do Konohy zobaczy ja rozwalona... Dowie sie ze to robota Paina i zobaczy ze Naruciak rozwalil Paina. Wkurzy sie i bedzie chcial ubic ta Rade Starsych Konohy i Naruto mu zabroni. I ostatnia walka Sasuke vs Naruto. Of course Naruto wygra i przeciagnie Sasuke znowu na strone Konohy :)
– Jak zdołałaś wrócić?

Zovi

O co chodzi z ANBU ?

Tomasheq

Cytat: Zovi w Styczeń 02, 2009, 04:01:46 PM
O co chodzi z ANBU ?
To takie cioty co niby sa jak James Bond a tak naprawde to so do dupy :P
– Jak zdołałaś wrócić?

Vigor

Cytat: Tomasheq w Styczeń 02, 2009, 04:23:06 PM
Cytat: Zovi w Styczeń 02, 2009, 04:01:46 PM
O co chodzi z ANBU ?
To takie cioty co niby sa jak James Bond a tak naprawde to so do dupy :P

Jak Iruka i te ciule od Tsunade z bandażami na ryju

Pheonix

a ja tych ciuli lubię w specjalnym odc fajny momenty mieli ^^ a iruka to tylko maszynka do pocieszania naruto ;pp

ok jeżeli pain nie ucieknie i naruto go w jednym rozdziale zabije to będzie już masakra

Zovi

A co się w ogóle stało z Zetsu? :D

Vigor

Cytat: Zovi w Styczeń 02, 2009, 09:53:25 PM

Właściwie to nic :D on jest ,,niewidzialny" tzn to jest taki lepszy Bond..no w przeciwieństwie do 007 rzeczywiście jest tajnym agentem..

A tak na serio to nic ostatnio o nim nie wspomniano chyba...chyba ze coś pominąłem ale pewni jak naruto zabije peina to on wyjdzie z  trawy i zje peina potem pójdzie opowiedzieć Medarze :P

Tomasheq

Cytat: Vigor w Styczeń 02, 2009, 10:21:37 PM
Cytat: Zovi w Styczeń 02, 2009, 09:53:25 PM

Właściwie to nic :D on jest ,,niewidzialny" tzn to jest taki lepszy Bond..no w przeciwieństwie do 007 rzeczywiście jest tajnym agentem..

A tak na serio to nic ostatnio o nim nie wspomniano chyba...chyba ze coś pominąłem ale pewni jak naruto zabije peina to on wyjdzie z  trawy i zje peina potem pójdzie opowiedzieć Medarze :P
/Agree

Nie no to by byla lekka przesada. Najpier walka Sasuke vs Itachi trawala chyba 30 chapterow a Pain vs Naruto 2... Moze powinni zmienic tytul tej mangi na Sasuke... Znaczy chyba juz zmienili :)
– Jak zdołałaś wrócić?

Soul

Właśnie. Kiedy nowy czapterek, bo jakoś ostatnio tak wychodzą dziwnie xD.

Pain raczej nie ucieknie. Za bardzo wierzy w swoją "boskość", żeby uciekać przed takim niby "n00bem" jak Naruto.

Co do tego czy naruto jest głupi, jak ktoś wyżej wspomniał, to się nie zgodzę. Akurat w czym jak w czym, ale w walce mysli bardzo dużo.

Co do pożarcia Paina. Jakoś śmiem wątpić. Zetsu zjada tylko pokonanych przeciwników, a zjedzenie Paina, to byłaby już przesada. Poza tym pewnie za wiele po nim nie zostanie po walce z naruto ^^
Prepare for unforeseen consequences...

Pheonix

a było by fajnie jakby naruto przegrał ale przeżył i pain zabrał by go na wyciąganie demona ale jego demon by był tak silny ze nie dali zrobić tego w mniej niż 9 dni by rady. tsunade by w tym czasie utworzyła ekipę do ratowania naruto. ta ekipa była by złożona ze słabiaków ale za to z jakimś niesamowitym planem shikamaru. co wy na to ??^^

Vigor

Cytat: Pheonix w Styczeń 03, 2009, 12:52:58 PM
a było by fajnie jakby naruto przegrał ale przeżył i pain zabrał by go na wyciąganie demona ale jego demon by był tak silny ze nie dali zrobić tego w mniej niż 9 dni by rady. tsunade by w tym czasie utworzyła ekipę do ratowania naruto. ta ekipa była by złożona ze słabiaków ale za to z jakimś niesamowitym planem shikamaru. co wy na to ??^^

Co Ty gadasz?  :o :D Raczej będzie tak, bo Tsunade zniknęła ta kropka z czoła i przyjdzie zetsu i ją zje i  shizune i tego prosiaka i nie będzie ekipy ratunkowej :.

Zovi

A co znaczy ta durna kropka na czole? :P

Hermit

Umrze jak jej zniknie.
btw, chce nowy chapter!!!!!1111oneoneoneone

Tak raczej nie będzie, bo ekipa ratunkowa to porażka, naprawdę.
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Zovi

Bez jaj, to juz nikt nie wskrzesi Kakashiego :( :( .

Soul

Może i wskrzeszą, ale pod warunkiem, że nie wyleciał w powietrze przez Paina jak cała wioska ^^.

Tsunade nie musi umrzeć, ale jest takie prawdopodobieństwo. Ta kropka, to była jakaś zapomniana technika, która w pewnym sensie zwiększała ilość czakry dwukrotnie. To był tak jakby magazyn z tego co pamiętam.

Naruto zabije Paina albo ten ucieknie. Takie daje temu opcje :D
Prepare for unforeseen consequences...