Naruto

Zaczęty przez Pheonix, Wrzesień 05, 2008, 08:35:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Cralin

Hermit xD

No dobrze... Ale gdy braknie klonów?

Pheonix

brak klonów = brak chakry = śmierć = pain win :D

Ryltar

Hermit

Cytat: Cralin w Luty 04, 2009, 04:00:46 PM
Hermit xD

No dobrze... Ale gdy braknie klonów?

Po 1 nie zabraknie, bo skoro już wynalazł taki sposób, to narobił dużo klonów, bo inaczej taki błąd byłby odebrany za głupotę jego i żabek. Szczerze mówiąc wątpię czy jeszcze zrobią sztuczkę z żabką.
Po 2 nie byłby taki cool, dziadek i inni tak robili, a on jest przecież inny.
Po 3 już próbowali to zrobić, ale lisek w tym przeszkadza
Rozdział z tym jest już zamknięty, teraz czekamy na coś nowego.
Ciekawe czy z użyciem liska.
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Pheonix

uwolni 3 ogony włączy sage mode i walnie rasenshurikena

Soul

Hermit. Nie masz racji. On zrobił tylko dwa klony. Tak było napisane. Przypomnij sobie moment jak obliczał ile razy może użyć rasen shurikena po straceniu pierwszego sage mode: "No dobra. Mogę użyć dwa razy rasen shurikena na jeden sage mode. Czyli mam jeszcze cztery w zanadżu"... To mówi samo za siebie. Miał 4 jeszcze do zrobienia. Zrobił kolejnego, co daje mu jeszcze 3 i ma połowe sage mode w tej chwili, jeśli nie 1/4 i jednego klona.

Co do fuzji, to rzeczywiści nie ma opcji. Musimy poczekać, aż Naruto wreszcie wypuści i poskromi ogoniastego :D
Prepare for unforeseen consequences...

Cralin

Ja ciągle myślę, że to może być jak w Db Z... Pamiętacie jak Gohan walczył z Cellem? Właśnie, Ero-sennin też może rozmawiać z Naruto i zniszczą go pięknie rasenganem ;D

Offtop:
Soul , ile Ty masz tych wiadomości?

Soul

Offtop
Sam się oram, bo mi się leet pokazuje zamiast liczby xD.

O już jest dobrze. Widocznie zliczyło mi wszystkie wątki usunięte i wątki, w których się nie liczą :D

Hermit

Cytat: Soul w Luty 04, 2009, 07:19:54 PM
Hermit. Nie masz racji. On zrobił tylko dwa klony. Tak było napisane. Przypomnij sobie moment jak obliczał ile razy może użyć rasen shurikena po straceniu pierwszego sage mode: "No dobra. Mogę użyć dwa razy rasen shurikena na jeden sage mode. Czyli mam jeszcze cztery w zanadżu"... To mówi samo za siebie. Miał 4 jeszcze do zrobienia. Zrobił kolejnego, co daje mu jeszcze 3 i ma połowe sage mode w tej chwili, jeśli nie 1/4 i jednego klona.

Co do fuzji, to rzeczywiści nie ma opcji. Musimy poczekać, aż Naruto wreszcie wypuści i poskromi ogoniastego :D

Było tam coś takiego? Skoro tak, to dobra.
Ale czy nie będzie to małe niedopatrzenie z ich strony?
Przecież mogli zrobić więcej.. Ale jak się nie dało to nvm.
Zresztą lepszy byłby motyw, że chcą to zrobić jeszcze raz, a nagle wpada pain i rozwala żabki po czym zwój znika. Ale poczekamy do jutra i zobaczymy.
=

Soul

Są tylko dwa - dowód: http://www.onemanga.com/Naruto/433/01/. Nie wiadomo dlaczego niestety. Chociaż wiesz. Równie dobrze ten jeden klon mógłby tam wstać i zrobić kolejne xD

Btw. Przeżył tylko Pain god-realm. Ten koleś od wskrzeszania nie żyje i od wchłaniania też prawdopodobnie.

A odcinek na pewno będzie jutro? Miał być w kolorze. Pewno szykują coś naprawdę niezłego :)

Cralin

Będzie w kolorze? tutaj tak nie pokazuje...

Soul

Ciekawe. Na onemanga napisali, że "next time in color"

Cralin

Może sami sobie pokolorują ;D ***... Kochana różowa legenda... No ale, oby Naruto nie dał się Peinowi.

cenzura^^

Soul

No nie. Tego chyba nikt z nas nie przewidział... Teraz trzeba ze stresem czekać na kolejny odcinek.

Cralin

Widzisz ;P Mówiłem, że sami sobie pokolorują :D? Z resztą fajny chap. Trzeba jeszcze zassać po polsku ;D

Hermit

Cytat: Soul w Luty 06, 2009, 01:02:50 PM
No nie. Tego chyba nikt z nas nie przewidział... Teraz trzeba ze stresem czekać na kolejny odcinek.

Ale bania, to tyle.
Czekamy do przyszłego piątku.
=

Ryltar

Cytat: Soul w Luty 06, 2009, 01:02:50 PM

To bylo do przewidzenia a Naruto ma pewnie asa w rekawie.

Zovi

Niedługo, pewnie się okaże, że Hinata rozpierdzieli Paina, bo ona się zakochała w Naruto, miłość czyni cuda i będzie silna jak Naruto  :shock: .
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Soul

Wiecie co? Wyjątkowo miło mi się zrobiło jak Hinatę zobaczyłem. Dawno jej nie bylo xD.

Co do tego asa, to chyba w miarę oczywiste. Żabki szykują jakąś iluzję, no ale kurde. Narut nie stracił przytomności przypadkiem? Swoją drogą i tak nieźle mu poszło. Pokonać tyle ciał Paina bez zadraśnięcia?

Myślicie, że w następnym chapterku Paina zabije?

Art

nie zabije paina bo paina tam nie ma :P
)

Cralin

No tak, Jiraya zostawił kod "Ten prawdziwy nie jest z nimi" ale nie możemy być pewni, że ten który jest "taki fajny" nie jest prawdziwym. To się zobaczy.

Soul

Dokładnie. Jak dla mnie God-realm mógłby być prawdziwy, ale tak się zastanawiam. Czy była z nimi ta laska? Wydaje mi się, że ta babka, która się zmieniała w kartki zwiała. Czy do by nie świadczyło o tym, że to ona jest tą prawdziwą? :D

Cralin

Ale masz podejrzenia. Być może tak.

Soul

No w sumie to jest dziwne, bo co by z nią było. Trochę to porąbane jest wszystko. Naruto zabije wszystkie ciała, a prawdziwy się nie pojawi i co? 40 czapków później znowy walka Naruto vs ciała Paina. Tak by można w nieskończoność

Hermit

Cytat: Soul w Luty 06, 2009, 08:46:19 PM
No w sumie to jest dziwne, bo co by z nią było. Trochę to porąbane jest wszystko. Naruto zabije wszystkie ciała, a prawdziwy się nie pojawi i co? 40 czapków później znowy walka Naruto vs ciała Paina. Tak by można w nieskończoność

Też to zauważyłem.
Ale ona nie padła od pierwszej gwiazdki?
=