Naruto

Zaczęty przez Pheonix, Wrzesień 05, 2008, 08:35:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sebal

Cytat: Mlor w Maj 27, 2009, 05:13:42 PM
OMG JUZ ZALUJE ZE PRZECZYTALEM :D

Dlatego ja nie przeczytałem. A pamiętaj ciekawoś to pierwszy stopień do piekła!  :evil: :evil:
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

evilmg

Cytat: Mlor w Maj 27, 2009, 05:13:42 PM
OMG JUZ ZALUJE ZE PRZECZYTALEM :D
dzieki za ostrzezenie - poczekam do czwartku/piatku

Soul

A ja lubię spoilery, bo to daje jakiś tam wgląd, a prawda przeważnie jest nieco inna.
Prepare for unforeseen consequences...

evilmg

no dobra, ten chapter mnie pozamiatal...

Hermit

Cytat: evilmg w Maj 30, 2009, 12:19:07 PM
no dobra, ten chapter mnie pozamiatal...

yyy, ta, mnie też.
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

TheOwn3r

Ciekawe co teraz Madara będzie chciał zrobić skoro Pain'owi nie udało się zdobyć Kyuubiego.

To, że wyśle Sasuke odpada, za słaby jest.
Może już niedługo będzie walka Madara vs Naruto :)
;o

DIO

Sasuke rusza na konoche wiec teraz on dostanie po glowie, dopiero pozniej przyjdzie czas na reszte akatsuki , imo Naruto w tej chwili zalatwi sasuke nawet sie nie wysilajac

Hermit

Cytat: DIO w Maj 30, 2009, 08:12:05 PM
Sasuke rusza na konoche wiec teraz on dostanie po glowie, dopiero pozniej przyjdzie czas na reszte akatsuki , imo Naruto w tej chwili zalatwi sasuke nawet sie nie wysilajac

Tylko powiedzcie mi dlaczego skoro jest taki pr0 walczy cały czas resengan + klony? :D
Nowe mody, tak się podnieca że zna nature wiatru, a ma tylko 1 atak :D
Nawet zwykłego dystansowego się nie może nauczyć? :D
=

DIO

rownie dobrze mozna powiedziec ze Sasuke jest do dupy bo jedyny konkretny atak ma w oczach :p , kazdy ma swoja ulubiona technike walki, Naruto ma stado klonow +rasengan / rasenshuriken (chyba nawet nim juz rzuca .... sry ni epamietam) , sage chakre i lisa wiec w sumie duzo mozliwosci walki z bardzo roznych dziedzin. Wiekszosc jego przeciwnikow ma moze sporo roznych atakow ale wiekszosc jest opart ana jednej dlugo trenowanej technice a naruto ma wiele roznych technik

Ryltar

CytatTylko powiedzcie mi dlaczego skoro jest taki pr0 walczy cały czas resengan + klony?

Bo z tych technik jest najbardziej znany i najlepiej je ma wytrenowane.Jakbys walczyl to raczej tez bys uzywal najlepszej mozliwej techniki.

CytatNowe mody, tak się podnieca że zna nature wiatru, a ma tylko 1 atak

Ktory ma pierdolniecie jak ciezarowka pelna granatow.

CytatNawet zwykłego dystansowego się nie może nauczyć?

Rasen Shuriken v2.0 :P Nauczyl sie nim juz rzucac.

evilmg

co do nowego chaptera... daimyo = epic fail...

naprawde nie jarze jak mozna bylo to bardziej spieprzyc... no i dlaczego kolejnego wybrali po kilku godzinach?

Ryltar

Cytat: evilmg w Czerwiec 05, 2009, 05:27:49 PM
co do nowego chaptera... daimyo = epic fail...

naprawde nie jarze jak mozna bylo to bardziej spieprzyc... no i dlaczego kolejnego wybrali po kilku godzinach?

Ogladam chapter.

Poczatek:Wow naruto zostal bohaterem wioski i kazdy go ceni za to kim jest i nie widza w nim potwora.Jego nauczyciele sa zadowoleni i dumni z niego.
Srodek:Jakies zebranie z dupy.
Koniec:Wybrali tego jednookiego pedala na Hokage i ogolnie zjebali mi caly tydzien czekania.

A co w Bleach?

Poprzedni odcinek Soi Fong ma uzyc Bankai.Mysle sobie:"pewnie w nastepnym chapterze beda piperzyc caly chapter zeby na koncu pokazac jej bankai potem uzyje ataku/rzuci sie na wroga i koniec".Nie pomylilem sie...

Hermit

imo sasuke uslyszy, ze naturo pokonał paina, pomysli sobie, ze pewnie jest teraz taki fajny i trzeba na niego uważać. W wiosce ludzie nie będą chcieli zaakceptować 1 okiego na hokage. Sasuke będzie chciał zaatakować wioske, ale nie bedzie mu chodzilo o zwyklych ludzi, ale tylko tych starych, wiec spotka naturo opowie mu wszystko po czym razem rozwala ich.

ew. zrobia nowa wioske w co watpie.
=

Ryltar

Cytatew. zrobia nowa wioske w co watpie.

Juz szukaja funduszy xD Maja tyle kobiet to w czym problem nie wiem ;p

Pheonix

emo ma za bardzo przeżarty łeb zemstą żeby myśleć o przyszłości ...

DIO

fabula sie imo ciekawie rozwija, Danzo jako hokage bedzie glownym celem Sasuke, do tego dojdzie fakt imo ze mieszkancy wioski podziela sie na tych ktorzy popieraja Tsunade i 3 oraz na tych ktorzy pozostana wierni oficjalnemu hokage

Mlor

Heh, ja juz myslalem, ze wybiora Naruto na hokage.  :D
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

Hermit

Cytat: Mlor w Czerwiec 06, 2009, 11:46:40 PM
Heh, ja juz myslalem, ze wybiora Naruto na hokage.  :D

Tak się zastanawiałem czy ta cała rada wiedziała kto pokonał paina.
Ale i tak każdy myśli, ze on jest za głupi :D

A zauważyliście co było przy propozycji kakshiego?
"Syn białego kła?"
Wyjdzie na jaw, że naturo jest synem 4th to będzie podobnie.
=

Ryltar

CytatWyjdzie na jaw, że naturo jest synem 4th to będzie podobnie.

Chyba tylko mlodzi nie wiedza ze on jest synem 4th :P

Mlor

Ciekawe co bedzie jak sie dowiedza :D

edit:
nastepny odcinek anime: sasuke vs orochimaru :D
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

Solar

Cytat: Mlor w Czerwiec 07, 2009, 02:19:15 PM

edit:
A potem kolejny anime zapychacz XD

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Hermit

Cytat: Mlor w Czerwiec 07, 2009, 02:19:15 PM

edit:

Też się właśnie zastanawiam, pytanie czy się dowiedzą.

Ale będzie pewnie "jaaaaa, ale jesteś fajnyyyyyyyyy, chcesz być naszym kolegom? "
=

Ryltar

CytatCiekawe co bedzie jak sie dowiedza Very Happy

Naruto dostanie bana za botowanie.Kisame teraz bedzie naruto ganiac o ile dobrze pamietam?

evilmg

Kisame ma ganiac za Killer Bee chyba...

Mlor

Killer Bee to jest kox :DDD, ale bedzie tak samo jak z Sanbim i tym innym bijuu (taka laska  zalatwiona przez hidana i kakazu). Nikt nie mogl ich rozwalic, a za chwile widac jak akatsuki ciagnie za soba bijuu/jinchuurikki.
I'm OFFLINE