Naruto

Zaczęty przez Pheonix, Wrzesień 05, 2008, 08:35:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

DIO

na ktorym epie skonczyly sie fillery? nie chce mi sie przez fillery przedzierac zeby znalezc gdzie zaczyna sie cos ciekawego :D

Hermit

na tym co był teraz :D
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Mlor

Ale ogladnij je, fajne byly :>
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

evilmg

czy my gadamy o tym samym anime? :o

Soul

Ano w sumie to miałem na mysli Ryl, ale ładniej to ubrałeś w słowa :D
Prepare for unforeseen consequences...

Pheonix

no, no akcja wraca do normy i dosyć ciekawy odcinek ciekawe jak będzie wyglądała walka

Soul

A teraz coś miłego dla fanów Gaary - znów nam się pojawia ;). Mniej miłe - Akatsuki planuje go zamordować :D

Mlor

Miodzio, sasuke zdziwko wzielo @ page 15 :D
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

Hermit

Cytat: Soul w Czerwiec 26, 2009, 12:21:16 PM
A teraz coś miłego dla fanów Gaary - znów nam się pojawia ;). Mniej miłe - Akatsuki planuje go zamordować :D

Myślałem, że stracił swoje moce, ale cóż..
=

Soul

Niby dlaczego miał je stracić? Pewnie stracił możliwość przemiany w Shukkaku. nic więcej :D

evilmg

lol Sasuke znowu bedzie probowal zabic Gaare? Tym razem znowy pewnie po pysku tylko dostanie zwlaszcza, ze tam jeszcze inni kage beda :P

Pheonix

danzo raczej nie powalczy :D

Mlor

Ale kurde miesza nam kisiel  :P
I'm OFFLINE

Mlor

Dzisiejsza manga mnie zawiodla
I'm OFFLINE

Hermit

Cytat: Mlor w Lipiec 03, 2009, 07:37:29 PM
Dzisiejsza manga mnie zawiodla

Mnie też, dawno nie było takiej beznadziejnej.
Albo niby jest super silnym bohaterem, a bija go po twarzy Oo
=

Soul

Fakt. Dzisiaj praktycznie nic się nie wydarzyło, choć... Jedna z tych kage to całkiem "niezła" laska... :D

evilmg

mnie sie tam chapter podobal,a le ten zarzut o to, ze piora dresa po pysku to smieszny jest... przecie on sie im daje lac...

Mlor

Cytat: Soul w Lipiec 03, 2009, 09:22:06 PM
Fakt. Dzisiaj praktycznie nic się nie wydarzyło, choć... Jedna z tych kage to całkiem "niezła" laska... :D
laska fajna :D szkoda ze narysowana
I'm OFFLINE

Ryltar

Cytat: Mlor w Lipiec 03, 2009, 10:09:32 PM

Wada musi byc :P A naruto znowu zaczyna dawac dupy...Przypomnialo mi sie jak Ichigo chcial zeby mu Uluqqiora(czy jak on tam) odcial reke i noge bo to nie "on" walczyl...

evilmg

wszystko wszystkim, ale to co teraz pokazal Danzo to kurde mnie zmiotlo, ale reakcja Kaszalota na zwierzenia Dresa i tak była lepsza  :D

Ryltar

Moze madara dal Danzowi ta zabawke :P

Pheonix

danzo mnie zdziwił O.o

Mlor

No niezle, ale widac, ze manga zbliza sie ku koncowi. Wszystko sie powoli wyjasnia, a akcja zbliza sie ku koncowi :P
I'm OFFLINE

Hermit

Cytat: Ryltar w Lipiec 03, 2009, 11:10:19 PM
Cytat: Mlor w Lipiec 03, 2009, 10:09:32 PM

Wada musi byc :P A naruto znowu zaczyna dawac dupy...Przypomnialo mi sie jak Ichigo chcial zeby mu Uluqqiora(czy jak on tam) odcial reke i noge bo to nie "on" walczyl...

Taaa, wkurza mnie to trochę :P

Co do sharingana, to tak jak przewidywałem po tym jak został hokage.
=

Solar

A mi się wydaje że Danzo to brat Madary:P

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926