zrywanie polaczenia przy logowaniu

Zaczęty przez sarajewo, Wrzesień 08, 2008, 03:09:02 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

sarajewo

sluchajcie :D mam dosc niespotykany problem :D przynajmniej tak mi sie wydaje mam neostrade 1mb :) smiga jak zyleta nigdy nie zrywa polaczenia a jak tylko uruchomie l2 :) nie zdaze zaczac wpisywac logina :) bo zrywa polaczenie :) pokazuje ze modem jest odlaczony tylko z l2 tak mam nieraz sie zaloguje ale zobacze postac na oczy:D i dc  trzeba wtedy wypiac i podpiac od nowa modem :) to polowa biedy przeszedlem format i nic nie pomaga update nic nie daje antyvir przy wchodzeniu do gry off gg off (jesli hodzi o zapore neo nigdy nie przeszkadzala ) reinstal sterow od modemu zrobiony sterow od usb zrobione host przerobiony jak trzeba  i nic gra sie uruchamia od razu modem sie odlacza trzeba go wypinac i podpinac od nowa jak wyzej pisalem hmmm chyba wszystkie potrzebne informejszyn podalem :D jesli macie jakies pytania piszcie :P a najlepiej odpowiedzcie co zrobic:D Plzzzzzzzz help me :D pozdrdawiam :)

Asta Entreri

jeśli posiadasz mighty modem ZTE ZXDSL 852 to chuba nic się nie da zrobić...zmień na liveboxa
a jeśli masz inny modem to na błękitną linię do tepsy/ncsoftu (gdzie wolisz) że ci modem/l2 połączenie zrywa.

P.S - używaj mniej "smiles'ów" czy jak to je zowią, bo to wali po oczach jak ruski czołg w niemieckiej kawiarence.
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

sarajewo

moj modem to Sagem F@st 800-840 :/ dzwonie  A oni ze nie wiedza o co kaman  oO

problem rozwiazany :) rozwiazanie tego problemu to moj komputer prawym wlasciwosci menadzer urzadzen  kontrolery universalnej magistrali szeregowej glowny koncentrator usb prawym wpasciwosci zakladka zarzadzanie energia i odznaczyc zezwalaj komputerowi na wylaczenie tego urzadzenia w celu oszczedzania energii

uzywamy opcji "Modyfikuj"
/Sknerus