JUST GOT OWNED... DEX + FRIENZ !

Zaczęty przez NightBird, Wrzesień 13, 2008, 02:40:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

NightBird

Przepowiednia NightBirda spełniona:
(DEX łączy się z FRIENZ)

/disscus
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

bula

Yezo

już wczoraj o tym wspomniałem ;s
byle tylko DukeGR się do władzy nie dopchał to będzie okej ;)
League of Legends

NightBird

Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Marvix

Cytat: NightBird w Wrzesień 13, 2008, 02:46:01 PM
Cytat: bula w Wrzesień 13, 2008, 02:43:59 PM
yay bede gral na x5k! :P

jakby co przyjmujemy na liste rezerwowa ;]

Haha :D Jeszcze ct1.5 ^^= cieszy mnie ta informacja

DIO

mhm jak 5k bedzie bez sprzetu za donate i bez jakichs customow w stylu l2crazy  (for eg +45% all stats za 100 E chyba :D ) to moze byc calkiem fajnym pr0 pvp serwerem zeby sie pobawic w pk.

btw niech ktos wyciagnie od catalina skad ma pliki do ct 1.5 :D, trzeba sprawdzic jakie kamalole maja bugi  :P , moze beda takie overpower jak na javie (20k hp na btb i songu an hp walace po 10k w full buffed light armor usera :D tak dla przykladu)

Ellyrion

Podobno na razie ma być IL. To będzie świeży serwer czy zostaną stare konta graczy?

Marvix

Cytat: DIO w Wrzesień 13, 2008, 04:41:26 PM
mhm jak 5k bedzie bez sprzetu za donate i bez jakichs customow w stylu l2crazy  (for eg +45% all stats za 100 E chyba :D ) to moze byc calkiem fajnym pr0 pvp serwerem zeby sie pobawic w pk.

btw niech ktos wyciagnie od catalina skad ma pliki do ct 1.5 :D, trzeba sprawdzic jakie kamalole maja bugi  :P , moze beda takie overpower jak na javie (20k hp na btb i songu an hp walace po 10k w full buffed light armor usera :D tak dla przykladu)

Kamaloka od gracjii ...]

Customow nie bedzie
a co donateu na x5000 to nie wiem

bula

5000 to za duzo imo :> tak x100 byloby ok ;)

DIO

e tam, na 100 trzeba dlugo klepac zeby do czegos dojsc :p ale 1k by wystarczylo bo beda musieli jakies mantry z javy czy cos wprowadzac zeby walute zastapic .... 2kkk limit adeny bedzie bardzo bolal

bula

anyway, bedzie to stalo na plikach DEXa wiec mam pytanie ... Shield of Revenge dziala poprawnie na dexie? :D

DIO

Cytat: bula w Wrzesień 13, 2008, 07:37:05 PM
anyway, bedzie to stalo na plikach DEXa wiec mam pytanie ... Shield of Revenge dziala poprawnie na dexie? :D

nie ma takiego skila :D, bo jeszcze trwa interlude

nie am co sie teraz tym przejmowac, i tak ct 1.5 beda stawiac 2 miesiace a potem 3 miechy poprawiac bugi w podstawowych skilach :D

fedur

oooj lepszy bylby x30 niz x5k ... taaaki nawet x50 i ho ho ho ... bylo by calkiem w cipke!

fedur

bula

Cytat: fedur w Wrzesień 13, 2008, 08:26:34 PM
Bula skarbie to co x5000 idziemy :D:P
ja ide :D tylko teraz musze sie jeszcze dowiedziec jaka postacia bede gral

dlatego czekam na odpowiedz na

Cytat: bula w Wrzesień 13, 2008, 07:37:05 PM
Shield of Revenge dziala poprawnie na dexie? :D

fedur

loltank? :P ... ciezko powiedziec czy tak czy nie... ale ... damy rade ;D

bula

Cytat: fedur w Wrzesień 13, 2008, 08:51:57 PM
loltank? :P ... ciezko powiedziec czy tak czy nie... ale ... damy rade ;D
no wlasnie jak nie dziala to jakis support albo loldagger

DIO

a to nie wiem, sprawdz na forum czy jest o to zal.pl ze nie dziala :D, jak nie ma to moze dzialac albo rownie dobrze moze nie byc HK 79 lvl bo wszyscy porobili na 77/78 pr0 pvp subki HE i nikt juz hk nie gra :D

Matim

1. Roxy:
XP: x5
QUEST XP: x5
SP: x5
ADENA: x4
QUEST ADENA: x5
SEALSTONE : x5
ADENA DROP RATE: 70%
DROP: x4
SPOIL: x4
Dual box : We gonna have +1 additional box , since anyone can have it even if we say no dualboxing.
Donation shop : No

2. Fury:
TFN Server info for x5000 rate of Lineage 2 game
RateXp = 5000.
RateSp = 1000
RatePartyXp = 2
RatePartySp = 2
RateDropAdena = 1500
RateDropItems = 1
RateDropSpoil = 1
RateDropManor = 3
Dual Box : 1client + 1 Additional box. So max 2 clients.
No Dance / Songs NPC : Buffs only PP/SE/EE max lvl 2nd class
NO 3rd Class buffs on NPC's
Enchants Scrolls : Not in GM shops (It will be seperate NPC's that will sell ENCHANTS with TFN Tokens which u can drop from Raids and can be obtained from GM Events. Also CP Pots wont be able to obtained from Priests... Only with TFN Tokens.
GM Shops : Full S Weapons/Armors/SA (No Epics)
Mana Pots : YES
Noblesse / Subclass Quests : All Normal , All quests are normal except Class Change(You can change class from NPC).
Safe Enchant : Retail (+3)
Max Enchant : Retail (+20) 

/Info z forum DEX-a

McViRR

Mam nadzieję ze taki don8 jak zmiany nicku itp będzie

Cytat: fedur w Wrzesień 14, 2009, 09:27:33 AM
eeh... a jeszcze pamiętam jak chodzilismy co niedziele z Strykiem do kościoła i stał taki maly Pawełek pod sklepem już, i do Strykusia "wujek wujek daj na lizaka" aż sie łza w oku kreci... a teraz o juz dorosły mężczyzna, pewnie jzu za dziewczynami sie ogląda! :)
http://www.wsku.yoyo.pl/

Marvix

Cytat: McViRR w Wrzesień 14, 2008, 09:29:56 AM
Mam nadzieję ze taki don8 jak zmiany nicku itp będzie

Taki donate jest juz na dexie od jakiegos czasu:D

DIO

"Also CP Pots wont be able to obtained from Priests..."

lol omfg wtf?

McViRR

Priesty od 7sing sprzedajom chyba CP poty, duże c.speed poty i elixiry na kolo włosów

Cytat: fedur w Wrzesień 14, 2009, 09:27:33 AM
eeh... a jeszcze pamiętam jak chodzilismy co niedziele z Strykiem do kościoła i stał taki maly Pawełek pod sklepem już, i do Strykusia "wujek wujek daj na lizaka" aż sie łza w oku kreci... a teraz o juz dorosły mężczyzna, pewnie jzu za dziewczynami sie ogląda! :)
http://www.wsku.yoyo.pl/