L2jFree Buffer

Zaczęty przez Aras9, Wrzesień 19, 2008, 08:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Aras9

Witam szukam bufera juz testowalem chyba z 10 buferow , gdy zainstalowalem wszystko zgodnie z instrukacia to bufer niedziala  :shock: W pliku gdzie mialem wgrac npc powjawil mi sie jakis nowy plik
CytatError on: C:\Documents and Settings\Aras\Pulpit\serwerCT1.5\Gameserver\data\scripts\custom\9999_NPCBuffer\__init__.py.error.log
Line: -1 - Column: -1

Traceback (innermost last):
  File "__init__.py", line 2, in ?
ImportError: no module named net
Czy mogł by mi ktoś wyjaśnić czemu tak sie to robi ??? ( Jezeli ktos posaida na wlsanymm servie buferra pod hellbound L2jfree KTORY DZIALA ) oraz w ktorym znajduje sie custom buff(bufy ktore mozna wybrac samemu ) dance , chants , song oraz mzliwos wybrania bufow dla maga i wpjownika ] THX za przeczytanie [

Matim

Czy ktos zna odpowiedz na to pytanie ? Meczymy sie z tym juz pare dni..mi na serv na plikach l2j nighly wchodzil buffer bez problemow..a tu nie jak gadamy z tym NPC pisze cos takiego :

ROBIMY WSZYSTKO ZGODNIE Z INSTRUKCJA..prosimy o jakies porady..kazda sie przyda!

Maślan

Matim

Oto on : http://rapidshare.com/files/146923648/Buffer.rar.html

Taka byla instrukcja..i bez niej tak ropbilismy..ale znalezlismy instrukcje..ktora byla identyczna z naszymi poczynaniami :

Cytat1. Open your Navicat.
2. Connect to your database.
3. Right click on your database, then click 'Execute batch file...'
4. Select the file 'npc.sql' (the same folder that is this file in)
5. Copy the folder 'gameserver' (the same folder that is this file in) and paste into the folder of your server (not the gameserver folder)
6. Copy this: 'custom/9999_NPCBuffer/__init__.py' (without quotes) and paste in the last line of your scrips.cfg (your server folder\gameserver\data)

wszystko tak robilismy..i lipa

Maślan

zessałem najnowsze free CT2. Wgrałem tego buffera i działa ładnie.

Matim

a wiec co moze byc problemem  :(

Maślan

Matim

Maślan

Nie konieczne ale pytałem tylko xD

Matim

aha , czyli dalej nie wiemy co robic  :(

Maślan

Cytat: Matim22 w Wrzesień 20, 2008, 08:30:48 PM
aha , czyli dalej nie wiemy co robic  :(

a sprubuj go odpalić na najnowszym wydaniu l2j free

Matim

Maślan

damianELO

Cytat: Matim22 w Wrzesień 20, 2008, 07:23:56 PM
Czy ktos zna odpowiedz na to pytanie ? Meczymy sie z tym juz pare dni..mi na serv na plikach l2j nighly wchodzil buffer bez problemow..a tu nie jak gadamy z tym NPC pisze cos takiego :

ROBIMY WSZYSTKO ZGODNIE Z INSTRUKCJA..prosimy o jakies porady..kazda sie przyda!
wlasnie ja na l2j ct1.5 nightly mialem dokladnie to samo, z różnymi npc bufferkami to samo dziwna sprawa, a myśle że wszystko wgrane poprawnie

Matim

No nic , robimy serv na najnowszych plikach L2JFREE z myslą , ze teraz bedzie działac.