Lineage ][ Ephion - High - Hellbound/Gracia

Zaczęty przez Matim, Październik 10, 2008, 01:55:52 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zonk

Fajnie ze chcieliscie wrzucic patcha na FF ale Wam nie wyszlo ;p
Pod linkiem znajduje sie Item Creation do D2 <3

Kazuya

rpg x5 [gh85]

bula

Asta Entreri

Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

Jaki Ganh

No dobrze, Gracia pobrana, rozpoczynam pobieranie plików serwera i rejestrację, zobaczymy jak to wszystko wygląda w praktyce :)

WAŻNE! Ktoś wspominał, że zamiast patcha pobiera się Item Creator z Diablo 2. Owszem, jeżeli pobieramy plik z serwer filefront, ze strony L2 Ephion, więc o ile nie szukasz Item Creatora do Diablo 2, a patcha do serwera, do radzę pobrać z serwera RapidShare, co prawda, ogranicza prędkość pobierania do 50kb/s, ale przynajmniej będziemy mieli to, co chcemy.

Szukam serwera...

Tyr

Cytat: Maślan w Październik 11, 2008, 02:00:55 PM
Cytat: Tyr w Październik 11, 2008, 01:43:09 PM
Może 50kk euro = 5kk adeny :< ^_^ Straszny kurs :P

Nie no żart...

Dobra na razie mam 11k m.atk....

hehe "na razie"

Dobra doszedłem do 15... Teraz tylko enchant :<

Najlepsze jest to jak się ludzie pytają o SAFE ench. to GM odpowiada +3...

Pytają się graczy mówią +6...

Na +6 wszystko się wbija, czyli Gm sami nie wiedzą ile jest safe :P
Lineage 2 Classic EU

Matim

Nie tylko , ze Save byl na poczatku +3 a potem zostal zmieniony na +6 ...

Jaki Ganh

Admin w porządku, czyli ty, Mathim, zaproponowałem aby buffer miał opcję Full Fighters/Mage Buffs, zagłosowano, przegłosowano na TAK i obecnie trwają pracę, o ile nie zostały już ukończone :-) Idę sprawdzić. Wszystkim, którym expienie się znudziło bądź chcą testować postacie polecam ten serwer. Nie zauważyłem donatorów, gracze są w porządku, każdy nieznajomy postara Ci się pomóc, nie ma PK-Noobów, wszystko w jak największym porządku. Jakby ktoś oczekiwał pomocy, PM do mnie - Dakkar, Hell Knight 80 lv :-) 80 lv dzięki pewnemu SH - Liquidowi, który mnie podexpił :-)

Szukam serwera...

Matim

Tak jest juz nowy buffer , ktory za 1 kliknieciem daje :

- all songs
- all dance
- all buffs
- COV/MAGUS/NOBLESSE

:P

pigulec

Cytat: Jaki Ganh w Październik 12, 2008, 06:02:39 PM
Admin w porządku, czyli ty, Mathim, zaproponowałem aby buffer miał opcję Full Fighters/Mage Buffs, zagłosowano, przegłosowano na TAK i obecnie trwają pracę, o ile nie zostały już ukończone :-) Idę sprawdzić. Wszystkim, którym expienie się znudziło bądź chcą testować postacie polecam ten serwer. Nie zauważyłem donatorów, gracze są w porządku, każdy nieznajomy postara Ci się pomóc, nie ma PK-Noobów, wszystko w jak największym porządku. Jakby ktoś oczekiwał pomocy, PM do mnie - Dakkar, Hell Knight 80 lv :-) 80 lv dzięki pewnemu SH - Liquidowi, który mnie podexpił :-)

Ta? Oo Byłeś kiedykolwiek w adena spot 2? A liquid to n00b...

Sebal

Nie ma? A zakład, przylatuje w B-Grade A kolo w s80 na Adena Spot 2 i już kolo od razu atak, atak i atak.. kretyn totalny :P
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Lama Pidżama

A ja jestem zbugowany :D Zawsze jak probuje wbic na postac to jes tak:
a) albo podczas ekranu ladowania wyskoczy jakis bug i musze resac kompa
b) albo ekran ladowania znika... ciesze sie ze udalo sie wejsc a tu nagle c.error.
ciekawe :D na zadnym serwie tak nie mialem ;p

pigulec

Crt. Errory, to niestety częsty problem.

Lama Pidżama

Problem w tym ze ja w ogóle sie nie moge zalogowac bo ciagle dostaje tego samego c.errora w tym samym czasie... ile raz ybym nie probowal.

pigulec

bula

Cytat: Seebal w Październik 12, 2008, 07:16:16 PM

Nie ma? A zakład, przylatuje w B-Grade A kolo w s80 na Adena Spot 2 i już kolo od razu atak, atak i atak.. kretyn totalny :P
to chyba nie chodzi o mnie i o kumpla ale coz ... nie ma wara to jest PK

a btw

PM do mnie - Dakkar, Hell Knight 80 lv :-) 80 lv dzięki pewnemu SH - Liquidowi, który mnie podexpił :-)
Supreme to lolklan :<

Jaki Ganh

Hm, trochę zmieniam zdanie. Dlaczego? Wszystko wina pewnego cudownego GM'a, nie będę podawał nicku. Admin jest normalnym człowiekiem, ale to co robi GM przechodzi ludzkie pojęcia. Rozdaje itemki za nic, jak coś krytykujesz, do jaila, jak się pytasz za co cię wysłał do jaila grozi ci banem bez powodu, wrzeszczy za nie wiadomo co, jeszcze wszyscy mu się podlizują, że aż rzygać się chcę. Jak dla mnie gość kompletnie nie nadaję się na GMa, bo jak nie ma Admina robi co chce. Wywalić takiego i kropka.

Szukam serwera...

bula

Cytat: Jaki Ganh w Październik 12, 2008, 10:16:16 PM
Hm, trochę zmieniam zdanie. Dlaczego? Wszystko wina pewnego cudownego GM'a, nie będę podawał nicku. Admin jest normalnym człowiekiem, ale to co robi GM przechodzi ludzkie pojęcia. Rozdaje itemki za nic, jak coś krytykujesz, do jaila, jak się pytasz za co cię wysłał do jaila grozi ci banem bez powodu, wrzeszczy za nie wiadomo co, jeszcze wszyscy mu się podlizują, że aż rzygać się chcę. Jak dla mnie gość kompletnie nie nadaję się na GMa, bo jak nie ma Admina robi co chce. Wywalić takiego i kropka.
a ja nie bede taki oszczedny w slowach i powiem ze chodzi o Arasa

a co do drugiego GM - Kop3r3k, taka smieszna sytuacja

jeszcze pewnie bedzie update screenow, kumpel robi screeny reszty rozmowy :>

bo_mialem_zly_nick

Ciekawe dlaczego odciales prawa czesc screenow :elf_5_2:

bula

Maślan

bula

Cytat: Maślan w Październik 12, 2008, 10:49:05 PM
lolGMs, LolSupreme, LolJoke, LolLineage :D
+1

chociaz Mathim jako admin jest w porzadku

Maślan

Cytat: bula w Październik 12, 2008, 10:49:40 PM
Cytat: Maślan w Październik 12, 2008, 10:49:05 PM
lolGMs, LolSupreme, LolJoke, LolLineage :D
+1

chociaz Mathim jako admin jest w porzadku

to akurat wiem dlatego nie napisałem LolAdmin

Masełko rox :D:D

bula

Maślan

Cytatdomyslilem sie

ja tam tylko tymczasowo byłem/jestem(?) (przenosiłem im serwa z Windy na linuxa)