Szukam mmo

Zaczęty przez Mlor, Październik 15, 2008, 02:48:10 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mlor

Hej, gralem w duzo mmorpg, ale w wiekszosc nie dluzej niz tydzien. Malo co przypada mi do gustu ( Sprawka L2 - od ktorego chce odpoczac :P ). Chodzi mi o duzy wybor klas, grywalnosc, uznawalna grafike, a takze o duzy potencjal i mozliwosci gry. Moze to byc gra 2d lub 3d. Jestem otwarty na wasze propozycje.
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

Soulern

World of Warcraft. Więcej w podforum.

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Mlor

Cytat: Soulern w Październik 15, 2008, 03:16:15 PM
World of Warcraft. Więcej w podforum.
Gralem, gra jest bardzo rozbudowana, jednak nie przypadla mi do gustu. Zawsze jak probuje sie za nia wziąć to gram tydzien i zapominam.:)
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

Ashurei

Moze WAR (Warhammer Online: Age of Reckoning)?

Mlor

A ile kosztuje miesieczny abonament i jaki jest sposob przelewu? Myslalem o tym ale nie wiem czy mi sie spodoba.
I'm OFFLINE

Ashurei

Cena abonamentu:
1 miech -> 12.99 Euro
3 miechy -> 35.97 Euro
6 miechow -> 65.94 Euro

Co do przelewu to mozesz wybrac opcje kart pre-paid gdzie sa 2 miechy za 99 zl

Mlor

Ok dzieki, a jest jakis trial? bo nie wiem czy warto zaplacic z gory jesli gra mi sie nie spodoba :]
I'm OFFLINE

doman18

A moze sprobuj to, kumpel (stary wyjadacz l2) sie tym zachwycal RF Online. Nawet slyszalem ze mieli znisc oplate abonamentowa ale sam musisz to sprawdzic
It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
When you worry you make it double

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!

Ashurei

Cytat: Mlor w Październik 16, 2008, 04:48:03 PM
Ok dzieki, a jest jakis trial? bo nie wiem czy warto zaplacic z gory jesli gra mi sie nie spodoba :]

Triala niestety nie ma (a przynajmniej o nim nie slyszalem)

EDIT:

Cytat: doman18 w Październik 16, 2008, 10:26:16 PM
A moze sprobuj to, kumpel (stary wyjadacz l2) sie tym zachwycal RF Online. Nawet slyszalem ze mieli znisc oplate abonamentowa ale sam musisz to sprawdzic

To niestety odpada, bo mimo ze zniesli abonament (juz chyba z rok temu, albo i wczesniej...) to do 10 listopada 08 wszystkie oficjalne servy zostana zamkniete (Codemsters stracilo do nich prawa) a privow jest smiesznie malo (jesli jakies dalej dzialaja...)

Mlor

Teraz zaluje, ze nie zapisalem sie na bete :)
I'm OFFLINE

Ashurei

Tez nie gralem na becie, a WARa kupowalem w zasadzie w ciemno i szczerze... To nie zaluje, bo jest wart kazdego grosza z tych 139 zl:P Pewno dlatego, ze milo jest pograc w MMO ktory nie jest oparty o grind, tylko o questy i RvR (choc sam grinduje na potege, by miec wpisy w Tome of Knowledge, ale robie to bo chce a nie bo musze ja w L2 :P)

Mlor

Jezeli nie znajde jakies fajnej gierki f2p to kupie AoC albo WARa :)
I'm OFFLINE

FrancooZ

A w PerfectWorld grałeś? lvl wbija się na questach.

www.perfectworld.com.my
albo
www.perfectworld.com

Bacar

LoL EU/US : Hayame

FFXIV: ARR
Server: Moogle
IGN: Hayame Kisumi
Job: Bard
FC: SeeD

DIO

to ja teraz  glupim pytaniem, zna (czy w ogóle istnieje :D ) jakis mmorpg z naciskiem na RPG? bo troche juz dosc mam tych MMO Mario Bros w stylu L2 i reszty  chcialbym pograc sobie w troche prawdziwsze rpg nie tylko polegajace na zabijaniu tysiecymobkow i 0wnowaniu

jest jakas gra poza Eve online ktora daje mozliwosc robienia czegos wiecej poza tluczeniem mobkow lub graczy non stop 24/7 ?

ZjemCie

Hmmm nikt tu nie wspomniał o Guild Wars:P

Krzychu

A może Ultima Online ??? Kumpel grał w to przez 1 tydzień potem uznał że to nie dla niego gra .

Inidriel

Cytat: DIO w Listopad 02, 2008, 11:04:06 PM
to ja teraz  glupim pytaniem, zna (czy w ogóle istnieje :D ) jakis mmorpg z naciskiem na RPG? bo troche juz dosc mam tych MMO Mario Bros w stylu L2 i reszty  chcialbym pograc sobie w troche prawdziwsze rpg nie tylko polegajace na zabijaniu tysiecymobkow i 0wnowaniu

jest jakas gra poza Eve online ktora daje mozliwosc robienia czegos wiecej poza tluczeniem mobkow lub graczy non stop 24/7 ?

Voyage Century - odkrywanie lądów, świata, zdobywanie nowych statków, handel. Możesz być kupcem, rzemieślnikiem. Jest walka - nie tylko na lądzie :) Polecam poczytać o grze. Swego czasu mocno mnie wciągnęła, ale nie miałem czasu żeby poważnie do niej przysiąść.

Landin

Dofus online,2d gierka,DUUUUUUZA ilosc osob ponad 10mln ludzi,powoli dogania slynnego Wowa. Duzo postaci do wybrania.Gierka turowa.Jest tylko 1 minus po 50 lvl przydaloby sie kupic za 30 zl czy za 20zl nie pamietam juz jakis tam pakiet i dzieki temu odkrywasz nowe lokacje i mozesz dojsc do aniolow lub demonow. Ten jakby pakiet starczy na miesiąc. Nie trzeba robić q

Ryltar

Tibia.

//Soulern: może jakieś uzasadnienie?

Ashurei

Cytat: DIO w Listopad 02, 2008, 11:04:06 PM

Podpisuje sie pod postem Inidriel'a - Voyage Century oferuje dosc duzo do roboty poza biciem, PvP i questami. Z innych produkcji to moze Pirates of the Burning Sea ale o niej malo wiem (WAR mnie bardziej zainteresowal :P) choc na bank oferuje podobne zajecia co VC :P W sumie polecilbym tez Jumpgate Evolution bo zapowiada sie rowniez rozbudowanie (a raczej ma potencjal byc rozbudowana produkcja :P)

DIO

z tego co widze to VC faktyczni czyms jest w stanie zaciekawic, chociaz akurat plywanie statkami mi jakos nie pasuje zbytnio

ale z tego co widze to 99% gier to zwykle hack n slash wiec chyba trzeba wraz z wyplata kupic kompa i wziac sie za Eve online bo innej przyszlosci nie widac  :(