'Nasz' serwer

Zaczęty przez Zaharias, Październik 27, 2008, 05:54:55 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mlor

Ryl ja gram Orkiem, ty mozesz trollem  :P Ja mialem szamana 25 ale tak czy siak zrobilem reroll, tak jak powiedzial doman lepiej zmienic postac na 25 levelu niz na 50.
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

Ryltar

Pewnie i tak bym zrobil trolla bo to jedyna rasa w hordzie ktora mi sie podoba.

Mlor

Heh, ja tez bardzo lubie trolle, ale ork ma +5% do dmg peta ;]
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

Ryltar

A troll +1% do crit kiedy uzywa luku :P A na ten dmg to bym nie patrzyl bo to zalezy jakie drzewo wezmiesz :P

doman18

Heh ja widze że najwiecej jest troli hunterów ale paradoksalnie to mi bardziej ork do tej funkcji pasuje. Ale ja się pewnie nie znam jeszcze :P
It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
When you worry you make it double

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!

Ryltar

CytatHeh ja widze że najwiecej jest troli hunterów ale paradoksalnie to mi bardziej ork do tej funkcji pasuje.

Trolle to naturalni hunterzy i chyba z wszystkich klas ktore maja najelpiej to do nich pasuje.Ork to dla mnie genialny woj tak samo jak tauren ale bonus +5% do dmg dla petow jest tez dobry dla warlocka jak i huntera ^^ Ogolnie to trzeba wykorszystywac raciale najlepiej jak sie da jako ork uzyjesz praktycznie 100%(oprocz tej specializacji w axe bo w zwarciu rzadko walczysz po 10).Dlatego mam drame ork czy troll oboma fajnie sie gra ^^

Mlor

Nathel wyslalem ci wanda

//Soulern: Ale ja już mam wanda... :P
I'm OFFLINE

Zarean

Ryltar

Dobra mam orka huntera :P Ktos moglby mnie dofinansowac jakby mial nadmiar gotowki xD

Zaharias

Jednak robie Warlocka. Juz 5 lvl. I niestety na tym serwerze jest najbardziej wkurzajacy bug warlocka w grze. Imp jest za mały :(. Takie z niego gowno ze ledwo od ziemi odstaje. Juz sie nie moge doczekac 10 lvlu i Voida...
JackFlak 4ever

Mlor

Ryltar jaki nick? Moj nowy nick to...  zapomnialem xDD Nyyrikke (edit: Nyyrikki) chyba albo cos takiego =[

//Soulern: ej no, zielony do edycji należy do mnie ^^
I'm OFFLINE

Ryltar

CytatI niestety na tym serwerze jest najbardziej wkurzajacy bug warlocka w grze. Imp jest za mały

Czyli off tez ma tego buga.

CytatRyltar jaki nick? Moj nowy nick to...  zapomnialem xDD Nyyrikke (edit: Nyyrikki) chyba albo cos takiego =[

No moj to Tua...Tusa...no jakos tak xD

Zaharias

No przecież off to taki zbugowany jest jak wow scape. A teraz na serio. Wiem, że imp jest mały, ale to trochę przesada.
JackFlak 4ever

Mlor

Czyli podsumuje:
Ja (Nyyrikki) - Hunter
Doman18 (Drakul) - Warlock
Soulern (Nathel) - Priest
Pequet (Amairgen) - Druid
Zarean (Rusorak) - Mag
Zaharias (Zaharias) - Warlock
Ryltar - (Tusa <- xD) - Hunter
Scroller - (Lipth) - Shaman

Mala ekipa juz jest :P
I'm OFFLINE

Asta Entreri

a ja mam takie małe pytanko - na którym serwerze wy w końcu gracie? to może z kumplem byśmy się dołączyli ;)
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

Zarean

Cytat: Mlor w Listopad 02, 2008, 07:52:16 PM
Czyli podsumuje:
Ja (Nyyrikki) - Orc(?) Hunter
Doman18 (Drakul) - Forsaken Warlock
Soulern (Nathel) - Forsaken Priest
Pequer (Amairgen) - Tauren Druid
Zarean (Rusorak!!! Rusorak D`Avorien!!!) - Forsaken Mage
Zaharias (Zaharias) - ... Warlock
Ryltar - (Tusa <- xD) - Ork Hunter

Mala ekipa juz jest :P
/fixed

http://wow.gamefreedom.pl/
Mi się zdaje czy my mieliśmy 2 Shamanów, a teraz nie ma ani jednego?

doman18

Lipth jest szamanem. Żadnego tanka tylko nie mamy. Przydałby się też rogal jakby to juz by miała być gildia z prawdziwego zdarzenia. Ja wiem że jest Pequet ze swoimi przemianami a my mamy Voidy które mają Torment ale przydałby się Tank z prawdziwego zdarzenia na raidy. Przynajmniej tak myslę.

PS. Obok tych list podpisujcie profesje - łatwiej się wtedy "nowym" wybiera chary

Cytatimp jest mały, ale to trochę przesada.
Ale za to łatwiej moby targetować bo ich nie zasłania xD

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.

Zaharias

Ja mam dopiero 5 lvl to moge zrobic tanka, bo tak naprawdę to jestem bardzo niezdecydowany jesli chodzi o klase.

No dobra. Zaharias - Troll Warrior (tank)
JackFlak 4ever

doman18

Ja trzymam jakiś mieczyk i kolczuge w banku. Jak wejde to ci prześle tylko zgłoś sie do mnie jak wejdę. Ale przedewszystkim graj tym kto najabrdziej sprawia ci przyjemność

Ponieważ nasza grupka się powiększa proponuje nie wyrzucać jeszcze nie soulbound itemów bo może się komuś przydać. A jeżeli nawet nikt ich nie założy to ktoś weźmie je do traina enchantingu (w sumie przydałoby się żeby ktoś to wziął nie tylko ze względu na ulepszenia ale fakt że wandy by się przydały).

Ryltar

Wandy z enchantingu sa do dupy xD Tylko takie jak juz naprawde nie masz to masz je :P

Ja mam kopanie i inzynierie to moge robic bronie i amunicje dla hunterow/wojow.Moglby jakis hunter wziąć dragonscale leatherworking to by robil dla hunterow amory ^^

doman18

Ryl to ty grasz? Myślałem że kommunity serva cię wystraszyło :D

Ryltar

Hunterem gram :P Znaczy nie w tej chwili ale gram xD

Mlor

Ryl ja juz mam hunta inzynieria wez leatherworking
I'm OFFLINE

Ryltar

Zarean

Ja też mam inżynierię o.O Omg ludzie dogadajcie się, bo to trochę bez sensu, rozumiem dwóch bo jeden weźmie goblin drugi gnomish, ale trzeci jest serio niepotrzebny.