'Nasz' serwer

Zaczęty przez Zaharias, Październik 27, 2008, 05:54:55 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Soulern

Cytat: DIO w Listopad 23, 2008, 12:35:12 PM
Cytat: Soulern w Listopad 23, 2008, 12:30:18 PM
Cytat: NightBird w Listopad 22, 2008, 11:03:34 PM
wy macie jakas gildie ? ile osob macie ? dolacze moze jak tylko konto dostane ;/

Przewiń kilka stron do tyłu... Aktualnie mamy około trzydziestu-czterdziestu osób.
z czego 10 osob aktywnych
...naraz. Jedni są aktywni wieczorem, inni w południe. Jednak nie jest tak, że online jest tylko jedna osoba (nie licząc późnej nocy).

Cytat: DIO w Listopad 23, 2008, 12:35:12 PM
dobra niech mi ktos na tej andeerii pokaze jakies zasady na arenach itp, bo tylko ciagle widze na forum ze ban za to, ban za tamto, ze ktos jakies "banka" zrobil ....wtf? szukalem tam i nic nie znalazlem , moze mnie ktos oswiecic co mozna czego nie zebym pozniej bana nie wyrwal za uzycie jakiegos skila ktory jest zabroniony

Wszystko jest dozwolone, chyba nie wolno używać poly, fear etc na BG (wywalanie za tekstury), albo jest to na własną odpowiedzialność, albo w ogóle tego już nie ma...

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

NightBird

Pogralbym ale te glupie gmy ociagaja sie z aktywacjami konta. po kij w ogóle te glupie aktywacje.
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Zarean

Żeby głupie dzieci się nie pakowały na taki serwer, poza tym gdzieś obiło mi się o uszy, że to był kiedyś serwer klimatyczny.

Ryltar

CytatWszystko jest dozwolone, chyba nie wolno używać poly, fear etc na BG (wywalanie za tekstury), albo jest to na własną odpowiedzialność, albo w ogóle tego już nie ma...

Wiem ze przedostatnia wersja mangosa(albo to u nas GM grzebali) robila ze na WSG na 101% nie dalo sie na fear wpasc pod tekstury(dostalem fear i wbieglem w rog nie wylatujac poza tekstury).AB bylo luz bo od kiedy gram na 2.4.2/3 to nie wpadalem od poczatku.O AV nie wiem bo pod koniec zywota serwera nie bylo dosc duzo ludzi.

Serafiel

Cytat: DIO w Listopad 23, 2008, 12:35:12 PMze ktos jakies "banka" zrobil ....wtf?

W tym akurat przypadku chodziło o użycie jakiegośtam selfa paladyna, który działa jak Celestial Shield (a "bańka" od jego animacji bo postać jest w takiej bani właśnie po użyciu) użył go kiedy miał flagę (w WoWie musi być jakieś CTF chyba?  :P). Dlatego niby zabronione jest bo to nieładnie mieć flagę i być immortal  :D

Jeden z najbardziej wkurzających bugów na Andeerii są chyba zwłoki które nadal leja gracza. Pół biedy jeśli da się gdzieś uciec, ale jeśli nie to mamy wycieczkę z cmentarza

Ryltar

Cytatużył go kiedy miał flagę (w WoWie musi być jakieś CTF chyba?  Razz). Dlatego niby zabronione jest bo to nieładnie mieć flagę i być immortal

Czyli tlumaczac:"nie umiemy sprawic ze na Warsong przy niesieniu flagi spada flaga kiedy ktos odpala banke"

Normalnie po odpaleniu banki spada flaga tak samo jak po uzyciu stealth.

CytatJeden z najbardziej wkurzających bugów na Andeerii są chyba zwłoki które nadal leja gracza. Pół biedy jeśli da się gdzieś uciec, ale jeśli nie to mamy wycieczkę z cmentarza

Ty sie smiej kiedys te zwloki biegaly za toba xD

http://www.darklegacycomics.com/89.html BTW xD

DIO

Cytat: NightBird w Listopad 23, 2008, 03:23:47 PM
Pogralbym ale te glupie gmy ociagaja sie z aktywacjami konta. po kij w ogóle te glupie aktywacje.

dzisiaj gm pisal ze aktywacja jest automatyczna i natychmiastowa chyba ze zle wypelnilo sie formularz

Serafiel

Cytat: Ryltar w Listopad 23, 2008, 05:15:49 PM
Ty sie smiej kiedys te zwloki biegaly za toba xD

No właśnie biegają :C
Wtedy to tylko Ghost Wolf (+40% speed) i "DZIDAAAAAA" xD

DIO

mi sie te bijace trupy skonczyly gdzies tak po 25 lvl :p podejzewamz e malo gm robia przy low lvl lokacjach bo tam krotko ludzie bawia i wola dopracowac te  gdzie troche ludzie siedza

Ryltar

Cytatmi sie te bijace trupy skonczyly gdzies tak po 25 lvl :p podejzewamz e malo gm robia przy low lvl lokacjach bo tam krotko ludzie bawia i wola dopracowac te  gdzie troche ludzie siedza

To nie tak.Tym truposzom latwiej dogonic i zabic low lvl to dlatego.

Mlor

Ja przez ten tydzien raczej nie bede gral, nie mam czasu, wbije na dluzej w weekend  :?
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

NightBird

P*****le taki serwer gdzie gmi o nic nie dbaja. Nawet sie zarejestrowac normalnie nie mozna . Jak juz robią reczna aktywacje to niech chociaz aktywuja recznie codziennie konta a nie czekac nie wiadomo ile.
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

DIO

a sprawdzales czy mozesz sie zalogowac?

czy ja wiem czy nie dbaja? dzien w dzien pisza ze "dziala xxxxx"

a co nie dziala? privy wow-a to jak l2j, niestety (w sumie widac ktora firma lepsza)z  Blizzarda nie wyciekly zadne pliki wow-a wiec wszystko stoi an emulatorze i pewne bugi beda zawsze, nie mozna miec wszystkiego

mi tam Andeeria nie przeszkadza (chociaz dzisiaj uciekalem przed bijacymi zwlokami :D), wazne ze moge grac a nie czekac az serwer bedzie online

Ryltar

A ja jestem pod wrazeniem allseronu ostatnio xD Wszystkie moby bija,skille dzialaja,rocket boots x-treme tez,libramy omg xD Tylko zostala drama co kupic za arena pointy helm,spodnie czy rekawice :P

NightBird

a mam nadzieje ze wy niegracie lolHordą tylko alliancem co ?
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Ryltar

Cytat: NightBird w Listopad 25, 2008, 10:34:59 AM
a mam nadzieje ze wy niegracie lolHordą tylko alliancem co ?

Well...wlasnie graja horda xD Dla mnie ally>all shit :P

NightBird

a ty ryltar gdzie grasz ? pogralbym gdzies ale normalnym charem a nie glupią hordą,
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Ryltar

Ja na allseronie ale czekam na transfer na 2 serwer(RH) wiec dlugo nie posiedze na allku :P

NightBird

Cytat: Ryltar w Listopad 25, 2008, 02:45:23 PM
Ja na allseronie ale czekam na transfer na 2 serwer(RH) wiec dlugo nie posiedze na allku :P

RH ? blizsze info ?
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

DIO

jaka glupia Horda? my szczescie i dobrobyt sprowadzamy na cale Azeroth a Alliance to sie nie myja i na kozach jezdza

Ryltar

Cytat: NightBird w Listopad 25, 2008, 03:54:41 PM
Cytat: Ryltar w Listopad 25, 2008, 02:45:23 PM

RH ? blizsze info ?

http://www.allseron.com/

Cytat: DIO w Listopad 25, 2008, 04:45:34 PM
jaka glupia Horda? my szczescie i dobrobyt sprowadzamy na cale Azeroth a Alliance to sie nie myja i na kozach jezdza

Nie ale horda zawsze nabiera sie na BG na to samo:OMGZ TEH LOLRETZ IZ LOV ON HEPZ 111 FRE HONOR XAXAXAXA!11" konczy sie uzyciem trinketa na hp+potem na hp a ja mam honor :P Taka farma honoru xD

NightBird

Ale uboga strona,
Ani statow online nie ma ani armory ani nic.
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Ryltar

CytatAni statow online nie ma ani armory ani nic.

Jakby to kogos obchodzilo :P

doman18

Z innej beczki.
Myślę że chyba niedługo trzeba zacząć myśleć o jakimś Vencie albo innym TSie. na razie jest czas , bo nie robimy jakichś wypadów do alluchów czy trudnych instancji ale możnaby się przyzwyczajać
It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
When you worry you make it double

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!

Ryltar

TS/Vent jest przydatny kiedy idziesz do Magister's Terrace(Priestess Delrissa),Kara(Moroes) czy BT(The Illidari Council).Na BG ale to rzadko bo mozesz isc na BG z obcymi ludzmi nieraz :P Na Arenie to mozna tez sie obejsc(zaleznie jaki team jak Ret+ShS Rogue to musicie dobrze wiedziec co robic zeby sie nie komunikowac) ale dobrze miec.