'Nasz' serwer

Zaczęty przez Zaharias, Październik 27, 2008, 05:54:55 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryltar

CytatRadzę Ryl zacznij z nami granie bo może być tak że twoje wnuki jeszcze będą spamować forum z Avalona pytając

Ja na avalon nie czekam :P Teraz jest akcja na moim bylym serwie ze serwer moze miec auto account zakladanie i beda rezzowac serwer :P

CytatCo do locka. Którego obstawiałbyś w pojedynku undead vs gnom?

W end game to chyba undead bo ma tak jakby 2 trinkety pvp i moze wyjsc z fear 2x.Gnom lepszy o tyle bo ma wiecej int i ma mozliwosc wyjscia ze snare i root.Wiec jak wojowi wejdzie imp. hamstring to gnom ma wieksze szanse na przezycie.

doman18

It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
When you worry you make it double

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!

Mlor

"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

Ryltar

Wez k***a idz z tym serwem.Bug na bugu buga pogania + po****** ludzie ze szok.Kumpla dziewczyna zrobila postac to ciagle za nia latali i walili tekstami:"dasz polizac cipe?" albo "pokaz cycki" wez idz n/c.

CytatCo za serwer?

Allseron.

Mlor

xDDDD A skad ja mialem to wiedziec? Szukam jakiegos serwa po prostu :P
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

Pequet

To chodź z nami na andeerię, nie jest taka zła. No tylko wybierasz chyba że się coś zmieni (horda/ally), Może jednak skończę swój prywatny bunt i zrobię sobie orka albo coś.

Mlor

Ja chce zobaczyc jak sie gra w ally, po za tym czekam na maila ..  :(
I'm OFFLINE

Zarean

Ja bym mógł pograć w ally, ale Soulerna nie zostawie :P

Pequet

No to pisz swój nick Mlor jak dostaniesz maila, ja będę Draenai warrior tylko nick nie mam. No głupio że się zrobił rozłam ale ileż można grac hordą ;).

Mlor

Ja human warrior, jesli wszyscy pojda do hordy to zrobie trolla warriora (nie wiem czy dobry), ale ile mozna robic ciagle te same questy :?
I'm OFFLINE

DIO

ten andeeria to w miare dobry? tzn byle nie bylo freezow i nie padal co 10 minut w godiznach 17-21

bo mi sie nie podoba cos ze w newsach co 3 post jest o kolejny wipe :p

dobra wyslalem podanie, odpowiedzi raczej poprawne , ja juz wiem ze bede gral undeadem , po prostu gnijace truposze maja naprawde niesamowity urok :D

Ryltar

Teraz sami melee beda xD?

Cytatten andeeria to w miare dobry? tzn byle nie bylo freezow i nie padal co 10 minut w godiznach 17-21

bo mi sie nie podoba cos ze w newsach co 3 post jest o kolejny wipe :p

Wlasnie to jest ten problem :P

DIO

tzn gdzies tma an forum wyczytalme ze wipe sa przez to ze ludize wykorzystuja bugi i exploity i sie mocno bogaca na tym

daj bog zeby to byla prawda, w sumie ja mam niewielkie wymagania, jak wspomnialem byle dlao sie grac caly czas a nie tylko w nocy albo rano :D

Soulern

Cytat: DIO w Listopad 11, 2008, 05:16:07 PM
tzn gdzies tma an forum wyczytalme ze wipe sa przez to ze ludize wykorzystuja bugi i exploity i sie mocno bogaca na tym

daj bog zeby to byla prawda, w sumie ja mam niewielkie wymagania, jak wspomnialem byle dlao sie grac caly czas a nie tylko w nocy albo rano :D

Wipe BYŁO w kwietniu przez wykorzystywanie bugów i exploitów przez ludzi.

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Pequet

Wipe są ale zaraz po nim da się grac wszyscy są na low lvlu da się na inste pójść teraz lipa, pamiętam jak było po moim pierwszym wipe ehh :D.

Zarean

Hmm... ja na razie mam na 7 lvlu Trolla shamana (jeszcze mi został, wczoraj mu jeden lvl dokoskałem), a jakbym miał grać w ally to tak:
NE Druid lub Hunter, ale bardziej skłaniam się ku druidowi, hunterem grałem na retku, ma swój klimat i chcę tą klasę miło wspominać dlatego na prv jej nie ruszam, bo się zniechęcę.

Mlor

Pytanko: jezeli night elf hunter uzyje skilla na sleath i zacznie bic z dystansu, efekt sleath minie?
I'm OFFLINE

Pequet

Cytat: Mlor w Listopad 11, 2008, 06:20:41 PM
Pytanko: jezeli night elf hunter uzyje skilla na sleath i zacznie bic z dystansu, efekt sleath minie?

Shadowmeld is a racial ability possessed by night elves that allows them to use Stealth. Movement or damage will cause Shadowmeld to deactivate.
Taka odpowiedź wystarcza?
I jeszce coś to jest stealth nie sleath ;].

Zarean

Pequet ma racje ^^; tak jak pisze, tak działa.

Jakby ktoś miał teraz ochotę pograć to zapraszam.
Ally: pm Rusorak (Night Elf Druid)
Horde: pm Zarean (Troll Shaman)

Obecnie trochę gram druidem i powróciły stare wspomnienia i jakoś mi tak "cieplej" pod starym drzewkiem, w cieniu niż na pustyni z raptorami i orkami chociaż w ally brakuje takiego miejsca jak miasto forsakenów gdzie ciągle pada i jest ponuro, to też ma swój klimat i można marudzić, że znowu będzie się mokrym ;)

doman18

Kurde widzę że na Allseronie bardzo poważnie podchodzą do sprawy i to mnie kusi. Jednak z drugiej strony aż za poważnie
Cytat: Regulamin AllseronaSłownictwo używane w grze powinno być zbliżone do realiów [posługujemy się językiem odpowiednim dla czasów średniowiecza, jak również odpowiadającym charakterowi odgrywanej przez gracza postaci]. Zabrania się używania skrótów LOL, BRB, ROFTL, :> , :] itd., itp.. Apeluje by sami gracze kontrolowali siebie i innych graczy i jeśli zobaczą takiego delikwenta odpowiednio zareagują, albo po prostu powiedzą to któremuś z GMów.
Wszystkie logi z kanałów, (na realmie Redemptor Hominis poza kanałem "whisper", na realmie poza wszystkimi kanałami niepublicznymi) są permanentnie sprawdzane. Wyłapanie ww. zwrotów skutkuje obcięciem LvL w ilości adekwatnej do przewinienia lub w przypadku rażącego słownictwa [ostre przekleństwa], kasacją postaci lub konta. W momencie, gdy dojdzie do PRZYPADKOWEGO wysłania na sprawdzanych kanałach wiadomości przeznaczonej na kanał whisper (zawierającej treści karalne) należy to od razu zgłosić z wyjaśnieniem GMom od kar. Zgłoszenia już po otrzymaniu kary nie będą w żaden sposób brane pod uwagę.

Jak ty tam Ryl wytrzymasz? ^^

BTW. Z jakiego addona są te paski HP/MP w centrum ekranu? (chodzi mi o te miedzy 1:16 a 1:38)
http://pl.youtube.com/watch?v=_0RoG8zi4YA&feature=related

... albo ikony z tego filmu
http://pl.youtube.com/watch?v=gd7p5vb8YxI&feature=related

//EDIT 2
Znalazłem
http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/categories/huds.aspx
It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
When you worry you make it double

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!

Mlor

I'm OFFLINE

NightBird

jaki jest teraz jakis dobry priv serwer z dobrymi pingami zeby bylo chociaz 1k online :D ?

bo widze ze wowscape sie posypal.
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Ryltar

CytatKurde widzę że na Allseronie bardzo poważnie podchodzą do sprawy i to mnie kusi. Jednak z drugiej strony aż za poważnie

Allseron polaczyl sie z RH i regulamin jest pod RH.Z 1 serwa allka chca zrobic serwer typu:wpisujesz passy to masz konto.Na 2 serw nie bedzie mozna wejsc(jedynie przez podanie).Pierwszy serw ma byc full pvp tylko ma byc slownicwo normalne na ogolnym.

Cytatw ally brakuje takiego miejsca jak miasto forsakenów gdzie ciągle pada i jest ponuro

Nom,fajnie sie pobawic paladynem tam wpasc i wybic miast w imie sprawiedliwosci ^^

CytatBTW. Z jakiego addona są te paski HP/MP w centrum ekranu? (chodzi mi o te miedzy 1:16 a 1:38)

PRzypomne sobie nazwe to ci powiem bo uzywalem ale bardziej przeszkadzal niz pomagal moze dlatego ze melee gralem.

Cytatjaki jest teraz jakis dobry priv serwer z dobrymi pingami zeby bylo chociaz 1k online Very Happy ?

Off :P Ale to nie priv.Ja zobacze jak bedzie ten allseron wygladal po zmianie na full pvp.

Pequet

darklegion.no-ip.info, Może tu wejdziemy? Jedyny minus servera i to spory to to że jest pusty, nikt na nim nie gra.
Na allseronie mam nawet chyba konto.Co do allserona - jak wszedłem na Taurus nikogo nie było wina oczekiwania na full pvp? Na redemptisie cos się dzieje, tylko że to ten rpg server gdzie się wyluzowac tylko trzeba "grac"?

NightBird

Cytat: Ryltar w Listopad 11, 2008, 07:33:17 PM

Off :P Ale to nie priv.Ja zobacze jak bedzie ten allseron wygladal po zmianie na full pvp.

Ryl gralem na BL ale teraz ani czasu na gre ani kasy nie mam, wiec zostaje priv 4fun.
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]