Sprzęt czy coś innego??

Zaczęty przez Styks94, Listopad 01, 2008, 03:00:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Styks94

Dziendobry,
otoz mam taki problem , ze przy wlaczaniu l2 komputerek sie wiesza. Niby nic dziwnego , ale... mam ten komputer 2 rok , zaczalem grac na CT2p1 i wszystko dobrze dzialalo. Przestalem grac na miesiac , po czym l2 zaczalo mi sie wieszac (przy logowaniu lub po 20s gry), a jak sie zwiesilo to tylko reset. Po 20 resecie zainstalowalem programy do oczyszczania i przyspieszania systemu. Zaczelo dzialac. Potem z przymusu musialem sie wylogowac do komnaty z postaciami. Po 20min dostalem DC i nie moglem sie z powrotem zalogowac. Po restarcie l2 znow zwiecha. Pare kolejnych prob skonczylo sie tak samo. Zrobilem reinstall l2 , musialem zrobic update z CT1 do CT2p2. Znow zaczelo dzialac bez zadnych zarzutow. Pogralem 4 godziny i wylaczylem komputer. Dzisiaj wchodze i znowu zwiecha.
Czy to wina komputera czy czegos innego?? Z gory dziekuje za pomoc

Styksa z Elfsów diabli wzięli!!!!!!!!!!!

Asta Entreri

masz kompa dwa lata, tak? zrób może formata - programy do czyszczenia nie czyszczą wszystkiego, zakup Perfect Disk i zrób defraga, odkurz peceta w środku, a jeśli nic nie zadziała - it's uuupgrade time!

/Koszałek Opałek - na wniosek Styks94 - za kolejna okazana przez Ciebie pomoc:

Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

Styks94

Dzięki Entreri , juz mi chyba 3 raz pomogles , wez popros o moda albo cos bo sie nadajesz:P
Styksa z Elfsów diabli wzięli!!!!!!!!!!!

Frohike

Cytat: Styks94 w Listopad 01, 2008, 03:19:14 PMDzięki Entreri , juz mi chyba 3 raz pomogles , wez popros o moda albo cos bo sie nadajesz:P

Tip dnia:
Jeśli masz ochotę nagrodzić kogoś za pomoc, wystarczy za pomocą opcji "zgłoś do moderatora" poprosić modka o przyznanie plusa :P

Btw odnośnie drugiej kwestii, dopiero co zakończyła się możliwość wysyłania zgłoszeń na moderatora :P

Asta Entreri

Cytat: Styks94 w Listopad 01, 2008, 03:19:14 PM
Dzięki Entreri , juz mi chyba 3 raz pomogles , wez popros o moda albo cos bo sie nadajesz:P

aż tak mnie nienawidzisz? to smutne... :_delf_2_2:
joke ;)
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.