Ephion - Medium / High - Gracia II

Zaczęty przez Ephion, Listopad 28, 2008, 02:51:36 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Marvix

Cytat: bula w Listopad 29, 2008, 10:49:04 PM
jak na razie po krotkich testach na serwie jestem milo zaskoczony dzialajacym shadow stepem :D, dodge i counter attack jeszcze dzialaja tylko CA ma za dlugi duration time, administracja interesuje sie i poprawia to co jest zle :)

Vanguard musi działać xD

Heh chyba wbije na PvP :) Jak wstanie...

bula

sliP

Mam parę pytań odnośnie tego serwera:p

1.Kiedy rusza high rate?
2.Czy działają takie skille jak:
a) Anti-Magic Armor
b) Hell Roar/Seed of Revenge/Insanity blaster
c) Flame Icon/Spirit of the Phoenix
d) Touch/Pain of Shillien
e) Archer's/Fighter's Will
(marzyciel ze mnie wiem xD)
3)Czy działają atribute stony?
4)Czy enchantowanie skilli działa tak jak powinno na gracii:p
5)Czy na serwerze HR będzie full buffer (fuj) i boss bizu do kupienia (blee) ?

za odpowiedzi z całego serca dziękuję xD

Marvix

Cytat: sliP w Listopad 30, 2008, 12:08:09 AM
Mam parę pytań odnośnie tego serwera:p

1.Kiedy rusza high rate?
2.Czy działają takie skille jak:
a) Anti-Magic Armor
b) Hell Roar/Seed of Revenge/Insanity blaster
c) Flame Icon/Spirit of the Phoenix
d) Touch/Pain of Shillien
e) Archer's/Fighter's Will
(marzyciel ze mnie wiem xD)
3)Czy działają atribute stony?
4)Czy enchantowanie skilli działa tak jak powinno na gracii:p
5)Czy na serwerze HR będzie full buffer (fuj) i boss bizu do kupienia (blee) ?

za odpowiedzi z całego serca dziękuję xD

Juz Online :)

Ale quitelem bo 13online .... To nie bedzię więcej niż 100 na 100%

sliP

Marvix

Cytat: sliP w Listopad 30, 2008, 12:44:19 AM
na stronie serwera jest napisane że HR off

.... Pisać to se może xD

Ok to tak : auto create kont

Wpisz w host(ale zupdajetuj gracja part II)

127.0.0.1 localhost
156.17.224.84 l2authd.lineage2.com
216.107.250.194 nprotect.lineage2.com

Miłej gry xD

pigulec

Matim

Online jest tylko server TESTOWY - High Rate jeszce nie wstal , musimy dokonczyc pare rzeczy , a co do low to ma byc retail like. High Rate jest na tych plikach , ktore sa na Testowym. A co do online to trudno aby na nie rozreklamowanym TESCIE bylo duzo osob  :)

Zovi

Witam. Zainstalowałem sobie gierke, zrobiłem update i mam kuku --> http://www.sendspace.pl/file/40OFWyDr/ (screan)
Proszę o szybką odpowiedź o co chodzi bo nie mam pojęcia i jak mam to naprawić.
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Floodnik

Powiem tak. Kiedy serwer byl jeszcze na poprzednim dedyku, kilka razy wchodzilem podczas testow(dosc dlugo testowali :O)
Miedzy innymi bylem przy tym, jak Aras, jeden z adminow, spawnowal custom lokacje do expienia.
Kiedy pewien gracz zapytal sie na forum Ephiona, czy ktos cos moze wie, nad czym teraz pracuja admini, powiedzialem "1-2h temu spawnieto czesc NPC i mobow" - istotnie, tak sie stalo, bylem przy tym, widzialem jak Aras to robil. No ale Mathim zaprzeczal, obrazil mnie nawet publicznie "probujesz nas oczernic, bo sobie zle z toba pogadalem w grze" czy cos w tym stylu. Nie probuje nikogo oczernic, a w grze jedynie powiedziano mi, zebym sobie poszedl, czego wcale nie uznalem za zle. Pogrozil mi do tego banem na IP za rozprowadzanie bezpodstawnych plotek. Napisalem juz dwa PM na ten temat do Mathima, ale nie dostalem zadnej odpowiedzi. Mowie wiec teraz tutaj: Albo Mathim nie wie co sie dzieje na jego wlasnym serwerze, albo oklamuje graczy - zwazajac na to co sie dzieje z serwerem, to bardzo prawdopodobne. Mathim, tlumacz sie.

Matim

Cytat: Floodnik w Listopad 30, 2008, 08:55:55 PM
Powiem tak. Kiedy serwer byl jeszcze na poprzednim dedyku, kilka razy wchodzilem podczas testow(dosc dlugo testowali :O)
Miedzy innymi bylem przy tym, jak Aras, jeden z adminow, spawnowal custom lokacje do expienia.
Kiedy pewien gracz zapytal sie na forum Ephiona, czy ktos cos moze wie, nad czym teraz pracuja admini, powiedzialem "1-2h temu spawnieto czesc NPC i mobow" - istotnie, tak sie stalo, bylem przy tym, widzialem jak Aras to robil. No ale Mathim zaprzeczal, obrazil mnie nawet publicznie "probujesz nas oczernic, bo sobie zle z toba pogadalem w grze" czy cos w tym stylu. Nie probuje nikogo oczernic, a w grze jedynie powiedziano mi, zebym sobie poszedl, czego wcale nie uznalem za zle. Pogrozil mi do tego banem na IP za rozprowadzanie bezpodstawnych plotek. Napisalem juz dwa PM na ten temat do Mathima, ale nie dostalem zadnej odpowiedzi. Mowie wiec teraz tutaj: Albo Mathim nie wie co sie dzieje na jego wlasnym serwerze, albo oklamuje graczy - zwazajac na to co sie dzieje z serwerem, to bardzo prawdopodobne. Mathim, tlumacz sie.

No , ale istotnie to jest śmieszne co mówisz . Bo to , że Aras spawnował mooby w jednej z lokacji to świadczy o tym , że serv nie jest skończony ? Aras ma to do siebie , że ciągle coś robi bez opinii innych . A Ty wchodzisz sobie na server pomimo zakazu logowania i jeszcze masz czelnośc wypisywac takie rzeczy - gdy byłes TYLKO  w jednej lokacji ? O ile tego nie wiesz to na serverze wypada ciągle dodawac now rzeczy - to w końcu High rate . A co ma się dziac na serverze ? Wszystko jest skończone . A co do grożenia banem to miałem prawo , bo pisałem wielokrotnie , ze zabrania się logowania w tym momencie . A jeżeli nie potrafisz się dostosowac to faktycznie zasługujesz na bana .

Onegar

Cytat: Matim22 w Grudzień 01, 2008, 10:35:31 AM

No , ale istotnie to jest śmieszne co mówisz . Bo to , że Aras spawnował mooby w jednej z lokacji to świadczy o tym , że serv nie jest skończony ? Aras ma to do siebie , że ciągle coś robi bez opinii innych . A Ty wchodzisz sobie na server pomimo zakazu logowania i jeszcze masz czelnośc wypisywac takie rzeczy - gdy byłes TYLKO  w jednej lokacji ? O ile tego nie wiesz to na serverze wypada ciągle dodawac now rzeczy - to w końcu High rate . A co ma się dziac na serverze ? Wszystko jest skończone . A co do grożenia banem to miałem prawo , bo pisałem wielokrotnie , ze zabrania się logowania w tym momencie . A jeżeli nie potrafisz się dostosowac to faktycznie zasługujesz na bana .

To może wystarczyło by wyłączyć możliwość logowania zwykłym użytkownikom? I dać dostęp tylko osobom uprzywilejowanym?

Zovi

Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

Matim

Cytat: Onegar w Grudzień 01, 2008, 11:11:11 AM

To może wystarczyło by wyłączyć możliwość logowania zwykłym użytkownikom? I dać dostęp tylko osobom uprzywilejowanym?

Testowaliśmy login . Server On jak tylko będzie wszystko zainstalowane . Pliki są skończone , ale programy nie zainstalowane - to jest problem.

Floodnik

Nie mowie, ze serwer nie jest skonczony, mowilem tylko, ze spawieto czesc lokacji i mobow. Bylem w trzech lokacjach(czyli zanim sie dolaczyles wszystkich istniejacych), Aras nawet pytal sie mnie, czy znam moze jakies malo uczeszczanie miejsca w L2 dla takich rzeczy. Poza tym chodzi mi glownie o to, co powiedziales - "probujesz nas oczernic" - to byla istna obraza, nie podobalo mi sie to. Spoko serwer masz, ale czasami przesadzasz.

Xevz

゙(゚、 。 7 THEY SEE ME ROLLIN
 l、゙ ~ヽ
 じしf_, )ノ
THEY HATIN'

Matim

Floodnik - to , ze Aras robil jakies lokacje to nie znaczy , ze cos jest nie skończone . Wymyślił sobie , ze zrobi lokacje do expienia - nie mial co robic bo wszystko juz było skonczone ><

Xevz - 7 dni

Marvix

ładnie jest all . Nie piszcie bezsensownych postów skille działaja a to dobrze nie będzie duala tez w miarę ok sprzęt ok ping 0-50 ,Geo nie taka zła :) Good Luck

Do Matim22

Mam do was pytanie będzie próbowali zrobić vitality system:P? bo teraz off ,ale ogólnie uprzyjemniło by grę xD?

P.S

Na taki serwer czekałem b.długo mam nadzięję ,że zleci się sporo ludzi z xeebra,valinor,sepgia itd. Bo serwer   z góry mówię nie ma lagów , i lepsze pliki mam nadzieję ,że w przyszłości także korupcji nie będzie:) I rate x7 w sam raz jak na l2j:D

Zovi

haaaloooo!
Ktos mi w koncu odpowie?!
Serwer dziala czy nie? Bo mi karze czekac, i czekac, i czekac i tak caly czas :|

Asta Entreri

x7 wstaje o 18:00 na 1500100900%, natomiast co do HR...Mathim chyba ma nas tam gdzie słońce nie dochodzi (przełyk na przykład), bo ja rozumiem, problem z dedykiem...ale skoro już pliki na nim siedzą, to odpalenie i zainstalowanie durnych programów to chwila moment, a nie 3 godziny...
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

Zovi

Marvix

Działają testy nie grać jeszcze za 30+/- Wipe I fresh start :D

A jednak mykam :
EE xD

Matim

Cytat: Asta Entreri w Grudzień 01, 2008, 05:24:09 PM
x7 wstaje o 18:00 na 1500100900%, natomiast co do HR...Mathim chyba ma nas tam gdzie słońce nie dochodzi (przełyk na przykład), bo ja rozumiem, problem z dedykiem...ale skoro już pliki na nim siedzą, to odpalenie i zainstalowanie durnych programów to chwila moment, a nie 3 godziny...

Jeżeli by to trwao 3 godziny to juz bym to dawno zrobił . Imho własnie to skończyłem , ale mimo to potrzebny jest teraz Maslan , który coś się ostatnio nie pokazuje . Jave zainstalowałem , pliki są , baza jest. Vitality system - nad tym troche pracy jest.

Xevz

playboys aka polackniggers gonna rule hr serwer

lf confirmation  :P

゙(゚、 。 7 THEY SEE ME ROLLIN
 l、゙ ~ヽ
 じしf_, )ノ
THEY HATIN'