Ephion - Medium / High - Gracia II

Zaczęty przez Ephion, Listopad 28, 2008, 02:51:36 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

DoomTerror

To jak juz zagladasz to moze na forum ephiona gdzie ludzie czekaja bo 0 info hmm  ? -.- od kiedy te forum jest polaczone z epihonem ... rob swoje.

Matim

Chodzi Ci o forum na yoyo.pl czy na stronie ? Na stronie info zostalo zamieszczone.

Zovi

Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

DoomTerror

A chcesz miec serwer online z polowa rzeczy nie dzialajacymi ? -____-'

Zovi

No nie i dlatego jestem zdania, ze dobrze zrobili (przynajmniej teraz wszystko dobrze naprawia :P ). Tylko sie troche zdziwilem :)

A co do tego folderu system, to wlasnie go pobieram :) Tam jest wszystko co powinno byc? (bo z wypowiedzi slyszalem, ze tam czegos nie ma, oprócz l2.exe :) )
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

DoomTerror

z mojego systemu moze brakowac tylko l2exe  ( hi nodzie usuwajcy mi l2exe) ale reszta jest a l2exe masz w topiku razem z systemem do pobrania.

Zovi

Matim

Class master - naprawiony , teraz tylko buffer

DoomTerror

RolleR

Dlaczego nie mam nowych skili?? zrobiłem 2 profke i mam tylko dwa skile te na początku co były, restart też robiłem i nic.

DoomTerror

Poprostu zal ludzie spamuija mi priv zeby im pomoc sie podlaczyc do serwa daje czyste systemy etc na forum bo jeba#$nym. adminą sie nie chce i maja nas w dupie... Jakis kretyn o nicku Faris wielki gm pan i wladca serwra 10 online nie ustal na moje prozby o zmiane klasy wczesniej gdy Mathias rozdawal klasy (ofc kotek nie dzialal) pomylilem DoomCrayera z Dominatorem i ten idiota faris ma jakis kompleks i nie moze zrobic 2 klikniec zeby mnei zmienic tylko kaze mi robic nowa postac... jakie to jest zalosne ja juz pierdo$# ten serwer na stale zobaczymy ile wytrzyma z takimi nieudacznikami.  

ps; wlasnie zjebaly sie raty i sa inne nowe bugi :D buferow nie naprawili a skille nadal trzba samemu wykupowac ale najpierw musicie znalesc ksiazki/amulety wkoncu to HR"S buiahahahahaha  masakra :DD

Asta Entreri

Cytat: DoomTerror w Grudzień 03, 2008, 08:02:28 PM
Poprostu zal ludzie spamuija mi priv zeby im pomoc sie podlaczyc do serwa daje czyste systemy etc na forum bo jeba#$nym. adminą sie nie chce i maja nas w dupie... Jakis kretyn o nicku Faris wielki gm pan i wladca serwra 10 online nie ustal na moje prozby o zmiane klasy wczesniej gdy Mathias rozdawal klasy (ofc kotek nie dzialal) pomylilem DoomCrayera z Dominatorem i ten idiota faris ma jakis kompleks i nie moze zrobic 2 klikniec zeby mnei zmienic tylko kaze mi robic nowa postac... jakie to jest zalosne ja juz pierdo$# ten serwer na stale zobaczymy ile wytrzyma z takimi nieudacznikami.  

ps; wlasnie -_-'aly sie raty i sa inne nowe bugi :D buferow nie naprawili a skille nadal trzba samemu wykupowac ale najpierw musicie znalesc ksiazki/amulety wkoncu to HR"S buiahahahahaha  masakra :DD
stfu retardzie...
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

Aggress1ve

Czy wam tez strona/forum nie chodzi ? Czyzby znowu wszystko sie im posypalo ? oO

Asta Entreri

forum działa strona nie działa...

imho oba serwery powoli zaliczają epic fail...ale i tak będę grał na HR :D

Majdan

ahahahah ahahahahaha ahahahah a mowilem juz miesiac-2 temu /fail ahaha
btw. ile trwa ten down?
i po cholere farmilem 15 min na te tatoo jak i tak nie dzialaja:D

Aggress1ve

Hmmm forum dziala ? mi jakos nie chodzi :/
Moze podaj mi jesli mozesz odnosnik prosto na forum, moze pomoze....

/EDIT
Mi chodzi o forum na www.ephion.com .......

sliP

Podobno mieliście już wszystko gotowe i wystarczyło wgrać jave na dedyka  :P

Majdan

fajnie ze jest na stronie i chocby tu info o downie nie ma co gz!!!
/DRAAAAAAAMAAAAAAAAAAAAAAA

Asta Entreri

Cytat: sliP w Grudzień 03, 2008, 08:57:48 PM
buffer nie do końca działa, brak mana potek, raty x1

majdan coś ci flame nie wyszedł :_delf_4_3:

Aggress1ve

Tak w ogóle Majdan, ciagle mowisz ze mowiles to tyle czasu temu, ze server taki sraki owaki, to po jakiego kija na nim grasz ? Masz kupe serverow do wyboru, nikt cie nie zmusza do tego abys tutaj gral i kupowal nie dzialajace tatoo Oo

Zovi

Cytat: Asta Entreri w Grudzień 03, 2008, 09:18:07 PM
Cytat: sliP w Grudzień 03, 2008, 08:57:48 PM
buffer nie do końca działa, brak mana potek, raty x1

majdan coś ci flame nie wyszedł :_delf_4_3:
Ale on mial racje ...

Co do majdana, to sie zgadzam z Aggress1vem. Tylko pytanie, czy dzisiaj sobie jeszcze pogramy, na nie zbugowanym serwerze :D

Asta Entreri

last info od Farisa przed downem: jeżeli wszystko dobrze pójdzie to jutro rano pogracie.

Zovi

Cytat: Asta Entreri w Grudzień 03, 2008, 09:45:39 PM
last info od Farisa przed downem: jeżeli wszystko dobrze pójdzie to jutro rano pogracie.
Znając zycie, to pojdzie gorzej, albo zle i bedzie jutro, albo i nie jutro :)

Asta Entreri