Serwer oficjalny za darmo

Zaczęty przez myha, Grudzień 05, 2008, 12:49:33 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

YoungPadawan

Frohike dawał w tym dziale filmik Quest Fun. tam masz dobitnie pokazane, że da sie botować na rutailu i to w ilościach hurtowych :D
I'm offline.

DIO

Cytat: YoungPadawan w Kwiecień 20, 2009, 08:53:52 PM
Frohike dawał w tym dziale filmik Quest Fun. tam masz dobitnie pokazane, że da sie botować na rutailu i to w ilościach hurtowych :D

nikt nie mowil ze sie nie da, kwestia tego ze nie zrobisz constant bot party jak na eu/us , tzn zle sie ciagle wyrazam party zrobisz ale raczej dlugo nim nie pograsz

Gr8by

Taaa odpalić bota się da ale długo nie 'pożyje' [przynajmniej z non-russian ip (chociaż mogę się mylić i russian ip też :))] Mi by wystarczył najprostszy klikacz, a gdyby macro dało się uruchomić to byłbym really happy. Niestety russian gameguard to kawał komunistycznego uja. :P

Elenestir

Zadam pytanie trochę z dupy wzięte :P ale nie mogłem tu znaleźć odpowiedniego topicu na to a mianowicie wolno tam u was dualboxy mieć? Czy nie zabardzo?

DIO

w faq napisalem jak jest z boxem

niby nie am napisanego w regulaminie box = ban, z drugiej strony dualbox mozna podciaganc pod wykorzystywanie bledow gry bo zeby odpalic 2 klienty l2 trzeba dogadac sie z microsoftem zeby zalatwil ncsoft  :P

ja jeszcze bana nie dostalem, jak jakims ruskim nie podpadniesz to nikt cie nie zaraportuje i bedziesz mial spokoj

Elune

Me pytanie (przepraszam jak się powtarza):
Ale czym różni się ten ruski od prawdziwego oficjalnego serva?
Oprócz stada rusków i języka?

Czemu niby taki szybki exp jest? Inaczej jest na oficjalnym?
Ktoś może dać jakiś odnośnik do tego, co to jest ta Kame (też to jest na oficjalnym?)?
Azure - Celesta - Sarol SR
Rutail - Lancer - Boniek BH

Materid

Cytat: Elune w Kwiecień 21, 2009, 06:02:38 PM

Ktoś może dać jakiś odnośnik do tego, co to jest ta Kame (też to jest na oficjalnym?)?

niczym sie nie rozni :)
Exp jest taki sam ale jest Vitality (na Retailu tez to jest)

Co to jest Kame (Kamaloke i Vit znajdziesz tutaj):http://lineage2.com.pl/gracia.html
Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

DIO

Cytat: Elune w Kwiecień 21, 2009, 06:02:38 PM

donate jest na ruskim, dlatego gras za darmo

cfaniak

jak uruchomic dualboxa na viscie x64?

DIO

check pm :p , nie bede pisal tego oficjalnie bo mozna to podciagnac pod lamanie regulaminu forum :D w koncu to HAX!!!

Stroke

A jak uruchomic dualboxa na win XP prosze o PM :)

Gr8by

Pewnie tak samo jak w Viście. :P

cfaniak

podczas uruchamiania drugiego klienta dostaje error winlicense
na googlach nie ma nic senswnego  na ten temat  :idea:

DIO

tak raz na 3 dni mi tez wywala cos z winlicense, odpal jeszcze raz i bedzie dzialac

Hermit

Tak się zastanawiam czy się nie skusić (wolne) i mam kilka pytań.
Czy są/będą tu eventy offo podobne? Np zmień subke na maina itp? Mam na myśli to czy mogę grać z nastawieniem, że będę miał możliwość zmiany maina w późniejszym czasie? Czy raczej nie ma  na co liczyć?

Drugą sprawa, istnieje łatwo dostępne zangielszczenie?

I 3, ile czasu zajmie mi wbicie 70~ lvla jeżeli będę grał 3 - 4h dziennie?
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Nervoson

Szczerze watpie ze bedzie taka mozliwosc. Ale to w koncu l2.ru wiec nieczego nie mozna byc pewnym :D

Zangielszczenie jest łatwo dostepne jest gdzies w temacie na tym forum.

Zalezy kim :>

Hermit

Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Ireth

EE jest od nakichania ze tak powiem ... ;p Ale przyjemnie sie expi z tego co mi wiadomo ;) do 70 powinno Ci to zajac z 2miechy ... jak codzien bedziesz po te 4h siedzial...

RenifeRx

2 miechy ? Po tygodniu u nas ludzie maja 50+ a graja 3/4h dziennie więc po 2/3 tygodniach max. Raz dziennie kamaloka no i zapewniam Cie ze zawsze bedziesz mial cos vitality jeżeli tylko 3/4h dziennie i wyexpisz bardzo szybko.
Orzeł moje godło, Reni moja godność.

Frohike

Cytat: Hermit w Maj 24, 2009, 10:08:32 AMDrugą sprawa, istnieje łatwo dostępne zangielszczenie?
Tak, wystarczy spojrzeć do przyklejonych tematów :D

Ireth

zapewniam Cie ze bez PA nie wbije przez 2 tyg 70 , przy dziennym online 4h ;)

RenifeRx

Zapewniam Cię że wbije. Nam się udaje to czemu jemu miałoby się nie udać ? Mowie max 3 tygodnie. Chyba że by expił jakoś nieudolnie.
Orzeł moje godło, Reni moja godność.

Nervoson

komu sie udaje wex sie ogarnij chlopie do 60 to jest lajt :> poxniej jest juz gorzej.

rexetin

Płać se te 60 zl za miecha. Ja nic nie place i mam to samo jaki z tego moral ? Miesiac i cyrylica dla mnie juz jest jak angielski to po jaiego ja mam jeszcze placic? Do tego gra na serwie ktory stoi tyle czasu na eu off to kolejny szok i to ze kazdy cisnie na bocie naprawde fajnie wam sie tam musi grac no no :) Niby ru off sami hackerzy a nie widzialem jeszcze ani 1 bota wiec GL grajcie sobie w solo gre z botami i placcie 60 zl za to co mozna miec za free :)

coshoo

Cytat: rexetin w Czerwiec 06, 2009, 09:25:57 AM
Płać se te 60 zl za miecha.

Nie w temacie jesteś widzę. Za 60-70zł to masz prepaida na 2 mce a jak ktoś ogarnia grę to może grać za darmo i kupowąć prepaidy za adene.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...