Prawo jazdy.

Zaczęty przez System, Styczeń 12, 2009, 08:41:30 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Slomek

Zdane za pierwszym razem of course :D

No ja na chevrolecie zdawałem i to na takim ze jak mi egzaminator klime włączył to mi silnik zgasł :P Własnego samochodu nie mam. Biore od starych Peugeota 607 (aka Katedra)
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

System

Wuj system zdaje jutro prawko.
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Hermit

Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Marc1n

HATE ME MOAR!

McViRR

Cytat: fedur w Wrzesień 14, 2009, 09:27:33 AM
eeh... a jeszcze pamiętam jak chodzilismy co niedziele z Strykiem do kościoła i stał taki maly Pawełek pod sklepem już, i do Strykusia "wujek wujek daj na lizaka" aż sie łza w oku kreci... a teraz o juz dorosły mężczyzna, pewnie jzu za dziewczynami sie ogląda! :)
http://www.wsku.yoyo.pl/

System

Hermit

=

Marc1n

Ja wiem, ze fail, ale przynajmniej nie jego wina.
HATE ME MOAR!

Hermit

Cytat: Marc1n w Luty 05, 2009, 11:07:12 PM
Ja wiem, ze fail, ale przynajmniej nie jego wina.

;<

Czy to to o czym myślę?
Ja się tego boje najbardziej.
=

Marc1n

Nie pojechal na warunkowym skrecie, co jest wpisywane jako "brak plynnosci jazdy" przez upierdliwych egzaminatorow. W praktyce masz jechac na zielonym normalnym, jezeli nie umiesz ocenic sytuacji na tyle, zeby zrobic bezpieczny wjazd, szczegolnie, jezeli osoba za toba nie moze jechac na warukowym, bo jedzie prosto. Ogolnie uwalenie na sile. To jak z prostopadloscia w parkowaniu
HATE ME MOAR!

System

co zrobisz... ale nie potrzebnie  zwracałem mu uwagę jak mnie wyczytał przekręcił nazwisko i go potem poprawiłem :s, najgorzej jest potem podczas jazdy...po 5 minutach przestałem się denerwować i byłem pewny, że to zdam...I masz babo placek :o

Marc1n

A tam, ja 3 razy mu mowilem nazwisko, az musialem napisac dla imbecyla, a potem co lepsze jeszcze, hehe, stwierdzil ze ja to nie ja i chodzil pokayzwac moje zdjecie i porownywac z jakims drugim w osrodku, beka ogolnie ;p
HATE ME MOAR!

System

co niektorzy sa wygięci...ale obczaj to, ze jest u nas ośrodek kursu prowadzi prawko (starszy facet) i jego syn jest egzaminatorem... jeśli jestes od jego starego i natrafisz na niego, zdasz w 100%, jeśli nie, udupi.Był kiedyś dym o to, ale co zrobisz...

Co do egzaminatorów to trzeba mieć szczęście, jeden powie "ahh palicho, nie będę mu życia utrudniał", a drugi : "hmm, ledwo ukonczył 18, widac ze kase ma, to niech sie pomeczy jeszcze przez nastepne pół roku."

Marc1n

:) Bylo isc do tego, co u niego w 100% sie zdaje. BTW: 5ciu ziomkow przedmna co sie szkolilo u tego instruktora co ja za pierwszym razem zdalo ;)
HATE ME MOAR!

System

i tak nie trafilem na niego wiec nie bylo potrzeby;], tak btw z mojej grupy (bo u nas instruktor co miesiac zbiera grupy do kursu) 5 zdawalo i nikomu sie nie udalo ;o (na 12)

BigSmooke

Cytat: System w Luty 08, 2009, 11:28:55 AM
co niektorzy sa wygięci...ale obczaj to, ze jest u nas ośrodek kursu prowadzi prawko (starszy facet) i jego syn jest egzaminatorem... jeśli jestes od jego starego i natrafisz na niego, zdasz w 100%, jeśli nie, udupi.Był kiedyś dym o to, ale co zrobisz...

Co do egzaminatorów to trzeba mieć szczęście, jeden powie "ahh palicho, nie będę mu życia utrudniał", a drugi : "hmm, ledwo ukonczył 18, widac ze kase ma, to niech sie pomeczy jeszcze przez nastepne pół roku."
w mnie u osrodku tez jest taki przypadek :D
.. We're all afraid of dark inside ourselves...

Xyber

nie zdałem :( aż wstyd się przyznać na czym oblałem :/

ruszanie na wzniesieniu najlepsze jest to, że akurat tego najmniej się obawiałem bo zawsze mi wychodziło. Gdybym chociaż na miasto wyjechał, tym bardziej, że egzaminator był porządku (takie przynajmniej miałem wrażenie) :/ W sumie po zaliczonym "pasie ruchu" byłem pewien, że wyjadę na miasto...

Madith

Cytat: Xyber w Luty 25, 2009, 07:52:33 AM
nie zdałem :( aż wstyd się przyznać na czym oblałem :/

ruszanie na wzniesieniu najlepsze jest to, że akurat tego najmniej się obawiałem bo zawsze mi wychodziło. Gdybym chociaż na miasto wyjechał, tym bardziej, że egzaminator był porządku (takie przynajmniej miałem wrażenie) :/ W sumie po zaliczonym "pasie ruchu" byłem pewien, że wyjadę na miasto...

hehe nie przejmuj sie :D ja identyczny problem ^^ tez na tym oblalem ale za 2 razem juz poszlo wszystko elegancko :)
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Shen

znajomi cos mieli problemy ostatnio ze zdaniem prawka, juz wiadomo dlaczego, 160 osob zatrzymali w trojmiescie bo oblewali jak ktos nie dal w łape, teraz nie ma kto egzaminow przeprowadzac

Madith

eh..dobrze, ze ich zatrzymali ^^
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

Shen

kumpel byl tak zdesperowany bo oblał kilka razy, ze do innego miasta pojechal zdawac i za pierwszym razem dał rade

Madith

heh...

W Krakowie jest jedna taka egzaminatorka...zdawalność u niej wynosi chyba 5%...

Jak ja bylem na egzaminie, to zanim ja wszedłem, ona zdążyła ulać ok 10 osób :P
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

Xyber

Cytat: Shen w Luty 25, 2009, 10:10:13 AM
znajomi cos mieli problemy ostatnio ze zdaniem prawka, juz wiadomo dlaczego, 160 osob zatrzymali w trojmiescie bo oblewali jak ktos nie dal w łape, teraz nie ma kto egzaminow przeprowadzac

między innymi dlatego dostałem następny termin na 22 kwietnia ! n/c ...

McViRR

Cytat: Xyber w Luty 25, 2009, 04:56:30 PM
Cytat: Shen w Luty 25, 2009, 10:10:13 AM

między innymi dlatego dostałem następny termin na 22 kwietnia ! n/c ...

wbijaj do elbląga masz ~~2 tygodniowy okres oczekiwania na egzamin :)

Cytat: fedur w Wrzesień 14, 2009, 09:27:33 AM
eeh... a jeszcze pamiętam jak chodzilismy co niedziele z Strykiem do kościoła i stał taki maly Pawełek pod sklepem już, i do Strykusia "wujek wujek daj na lizaka" aż sie łza w oku kreci... a teraz o juz dorosły mężczyzna, pewnie jzu za dziewczynami sie ogląda! :)
http://www.wsku.yoyo.pl/

System