Runes of magic

Zaczęty przez NightBird, Styczeń 16, 2009, 08:26:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

NightBird

INFO:
Runes of Magic to pierwsze gra z gatunku MMORPG, za której stworzeniem stoi tajwańskie studio Runewaker Entertainment. Debiutancki produkt azjatyckiego zespołu można pobierać za darmo i używać go bez uiszczania żadnych opłat abonamentowych.

Runes of Magic to pierwsze gra z gatunku MMORPG, za której stworzeniem stoi tajwańskie studio Runewaker Entertainment. Debiutancki produkt azjatyckiego zespołu można pobierać za darmo i używać go bez uiszczania żadnych opłat abonamentowych.

Akcja programu ma miejsce w rozległym uniwersum fantasy, gdzie na fanów sieciowych potyczek czeka ponad 600 różnorodnych misji. Każdy z uczestników ma możliwość wykreowania własnego bohatera i przydzielenia mu określonej klasy postaci. Kolejnym etapem jest rozwój umiejętności, zdobywanie skutecznych typów broni oraz interakcja z napotkanymi osobnikami. Prócz istot neutralnych, w grze przewijają się także liczne potwory, które w chwili, gdy pojawiają się na naszej drodze, są automatycznie dodawane do specjalnej bazy danych jako swego rodzaju karty.

Dużą rolę pełnią w Runes of Magic tytułowe kamienie runiczne. To dzięki nim ulepszamy swoje wyposażenie, ponadto regularnie korzystamy z magicznych właściwości, jakie nosi w sobie księga Taborea, której fragmentów szukamy wraz z innymi użytkownikami zarówno na powierzchni ziemi, jak i w rozbudowanych lochach. W grze nie brakuje też opcji formowania gildii – każda z grup bohaterów może nie tylko posiadać swoją siedzibę, ale również dostosowywać ją do własnych potrzeb np. poprzez odpowiednie umeblowanie.

Program stworzono z myślą o trybie Player vs. Player, co wspierane jest przez system rankingowy, do którego trafiają najlepsi gracze. W opisywanym MMO znajduje się też dom aukcyjny, gdzie możemy wylicytować upragnione przedmioty. Inne trzeba kupić bezpośrednio u handlarzy zaznaczonych na mapie i radarze towarzyszącym nam przez całą przygodę. Do celów podróży można z kolei dostać się pieszo oraz za pomocą rozmaitych wierzchowców. Dla szczególnie niecierpliwych klientów udostępniono natomiast wygodne teleporty.

PRZYDATNE LINKI:
Official Site ;p
http://www.runesofmagic.com/en/index.html

Polski serwis na ktorym znajdziemy duzo informacji na temat gry:
http://runesofmagic-online.pl/

Galeria:
http://www.gry-online.pl/S026.asp?ID=6600

KILKA SŁOW ODEMNIE:
ZA*****SZCZO sie prezentuje !!! juz sciagam i szukam chetnych zeby przetestowac gierke ;p
Jakby co kontakt tu lub na gg . 2397171

Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Asta Entreri

no, prezentuje sie ślicznie, a że to f2p...ściągam!
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

doman18

Faktycznie ładnie się prezentuje. Jeżeli będzię jeszcze tak dynamiczna jak wow i system profesji bedzie z głową urządzony no to hiciorek sie szykuje
It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
When you worry you make it double

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!

Solar

No wiecie ta gra Jest z pod znaku stajni Joymaxu. Czyli twórców najbardziej zbotowanej gry na świecie czyli Silkroad. Po IM ktory o zgrozo zosatal dodany na ob widać ze gra nie bedzie f2p tylko f2p do pewnego momentu potem zeby grac musisz p2p :P

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Mlor

gralem, gowno

do nighta:
nie szukaj na sile mmorpg! xD tez tak kiedys mialem
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

NightBird

Cytat: Solar w Styczeń 16, 2009, 11:26:24 PM
No wiecie ta gra Jest z pod znaku stajni Joymaxu. Czyli twórców najbardziej zbotowanej gry na świecie czyli Silkroad. Po IM ktory o zgrozo zosatal dodany na ob widać ze gra nie bedzie f2p tylko f2p do pewnego momentu potem zeby grac musisz p2p :P

czy najbardziej zbotowanej ? nie wiem.. mysle ze SRO i L2 sa na rownym poziomie, jak L2 nie na wiekszym.

co do trybu gry to jak to na LIVE bedzie.. bedzie Item Mall czy bedzie p2p ?
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

FrancooZ

przecież jest napisane na stronie głównej

CytatFree2play: no monthly fees, free to download

Solar

Cytat: NightBird w Styczeń 16, 2009, 11:42:44 PM

czy najbardziej zbotowanej ? nie wiem.. mysle ze SRO i L2 sa na rownym poziomie, jak L2 nie na wiekszym.

W silku na cala pojemnosc serwera 3k ludzi jakiś 300 to nie boty w l2 tych nie bocacych jest wiecej :P

Luna
Franz
Lancer

NightBird

Cytat: Solar w Styczeń 17, 2009, 12:31:52 PM

W silku na cala pojemnosc serwera 3k ludzi jakiś 300 to nie boty w l2 tych nie bocacych jest wiecej :P

W L2 np na franz na 4k Online okolo 400 to nie boty jak nie mniej wiec staty podobne.
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Solar

Cytat: NightBird w Styczeń 17, 2009, 02:40:19 PM
Cytat: Solar w Styczeń 17, 2009, 12:31:52 PM

W L2 np na franz na 4k Online okolo 400 to nie boty jak nie mniej wiec staty podobne.
Przesadzasz naLunie idać przez spota spodka siekogos kto nie boci albo sa spoty bez botow. W silku natomiast juz nie zawsze a napewno nie ma spotow bez gfow i innej masci botow XD

Luna
Franz
Lancer

FrancooZ

NightBird na którym serwerze grasz?

NightBird

Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Zovi

Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Melhir

czy pójdzie mi ta gra na Pentium IV 1.8GHz
Grafika: 128Mb i 512 ram?

Morswin

Grałem wczoraj i gierka nawet niezła. Na początku dostaje się takie paczuszki ze sprzętem, pierwszą na lvl 1 drugą na lvl 2 itd., można sobie zrobić q na sprzęt (się biega od jednego gościa do drugiego), można nauczyć się umiejętności do przerabiania matsów które się wykopuje, ścina itp. (np. Balsa Wood bierzesz z takiego niedokońca ściętego drzewa). Nie wiem ile dokładnie jest online, ale raczej sporo (przynajmniej w lokacji startowej). Melhir masz ciut słabego procka, ale powinno pójść mi się wydaje. Jakby co to giercze na serwie Siochain, nick Erai, klasa Warrior, lvl 2 :D

rexetin

Wiem że już stary wątek ale ruszyła w pełni spolszczona wersja runes of magic. Gra nawet fajna tyle że mało pvp kto lubi grindować dunegony itp. będzie w raju :P

doman18

Odkopuję z okazji wrzucenia gry na płytkę CDA

To jak gra w to ktoś, a może już ktoś przestał? Co sądzicie o grze?
It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
When you worry you make it double

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!

Tirius

Swego czasu grałem w to, ale było to z rok temu. Serwery były wtedy totalnie zdominowane przez polaków. Nawet polska wersja wyszła. Ogólnie jeden z ciekawszych mmorpgów, ale dość farmerski i dużo robienia questów ;p Jak ktoś lubi Wow'a , to jest to niezła odskocznia.
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

Ryane

Zaczalem dzisiaj sobie grac w ta gre i jest to dosc dobra kopia wowa. Fajnie sie gra jak wszystko jest w naszym ojczystym jezyku, przez co questy sa duzo ciekawsze.

Robinho15

tak jak w temacie konto na nightmare x30 dobry sprzęt nawet bardzo dobry (szczegóły zainteresowanych proszę ) za konto w runes of magic ze wzgledu ze w L2 nie gram już jakiś rok i nie zamierzam już wrócic na nightmare napewno nie bo za niskie raty a teraz zaczynam na runes of magic :)

pozdrawiam

/Tirius: scalam z wątkiem o RoM

Xaxunio

Nudzi ci się?

Kliknij i pomóżA jak mi chcesz pomóc to tu kliknij http://amorion.pl/?p=2585
http://r14.bloodwars.interia.pl/r.php?r=83836
:P

Pomógł ci ktoś na forum? Podziękuj.
Albo będzie taki cuś:

Cytat: PuFF w Marzec 07, 2011, 09:45:23 AM
wypisałem certy do pve jak i pvp :) i kurfa + nie dostałem !
//No dobra, masz plus :P Pytającemu to się przyda. Apocalyptik
:dw_4_3:

Robinho15

szczerze nie wiem nie grałem na arenie nigdy nie miałem na to czasu... ale z każdym w zasadzie z kim się tłukłem ogólnie to wygrywałem w końcu grałem gladem;)

Xaxunio

Cytat: Robinho15 w Lipiec 14, 2011, 02:47:05 PM
szczerze nie wiem nie grałem na arenie nigdy nie miałem na to czasu... ale z każdym w zasadzie z kim się tłukłem ogólnie to wygrywałem w końcu grałem gladem;)

Ale jak wygląda model PvP.
Tylko za zgodą 2 stron a la duel z l2?
Coś a la hordy w Warcafcie, gdzie atakujesz wrogą frakcję?
Czy tylko lokacje do walki?
Nudzi ci się?

Kliknij i pomóżA jak mi chcesz pomóc to tu kliknij http://amorion.pl/?p=2585
http://r14.bloodwars.interia.pl/r.php?r=83836
:P

Pomógł ci ktoś na forum? Podziękuj.
Albo będzie taki cuś:

Cytat: PuFF w Marzec 07, 2011, 09:45:23 AM
wypisałem certy do pve jak i pvp :) i kurfa + nie dostałem !
//No dobra, masz plus :P Pytającemu to się przyda. Apocalyptik
:dw_4_3:

Robinho15

myślałem że chodzi ci o moje konto które chce wymienić... nie ja na razie sobie gram na polskim serwerze oficjalnym PVE także można robić pojedynki dual i chyba są wojny wtedy wolna amerykanka:P