GameGuard

Zaczęty przez Lincral, Marzec 23, 2008, 04:03:08 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Lincral

mam problem z gameguard raz wchodzi do gry a raz wyskakuje cos takiego i mnie wywala
http://www.gameguard.co.kr/gameguard/faq/eng/FAQ_3xx.htm  :oops: miał ktoś juz taki problem ?? i wie jak go rozwiazac ?

Elenestir

Każdy ma taki problem od czasu do czasu... i raz wystarczy zrestartowac system a raz sprawdzic updade czyli zrobic go ponownie. ALE OD WCZORAJ NIE MOGE PRZEZ NIEGO WEJSC DO GRY PROBOWALEM WSZYSTKIEGO NAWET GRE ODINSTALOWALEM ;/ I NIC MACIE TAK SAMO??

Lincral

to ja tak miewam dosc czesto update reinstal host itd itp nie skutkuje... blokowalo mnie 7h dalem soei z tym spokoj pozniej w nocy wlaczylem i dzialalo... i to nie pierwszy raz tak mam  :shock:

problem polega głownie na tym że mam 2 komputery jak przełączam internet z jedneg na drugi to mi l2 gameguard blokuje jak ktos zna ten problem prosze o szybka pomoc.

lyzio

Ja juz powoli zaczynam miec tego dość... za kazdym razem 15 - 20 minut mecze sie zeby udalo mi sie odpalic gre.... Probowalem wszystkiego... reinstalki gry, chek filesa, usuwania folderu game guard.... kompletnie wszystko na nic... po check files przez jakis dzien jest dobrze a potem znów gówno...
Juz konczy m sie cierpliwość.. czy ci idioci z NC softu nic nie moga z tym zrobic?

co jeszcze moge spróbowac?

---------------------------------------------------------
Server Hindemith, Klan Offensive, Bladedancer 60+ lvl

[czesiu]

A nie wykyrwa go jako wirusa , u mnie game guarda wykrywało jako wirus do tego potrzebowałem nowej wersji avg i jak juz sciagniecie tego avg 8.00 to dajecie folder system do "resident shild - directory excludes " cos takiego i koniec problemu , nie mam zadnych problemow z game guardem .

coshoo

Próbowaliście dodawać do hosta?

213.177.119.18 nprotect.lineage2.com
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

lyzio

no wiec u mnie myslalem ze to Antywirus wiec usunolem go zupelnie... ale to tez nic nie dalo... tego wpisu tez probowalem i tez nic... juz mi rece opadaja.. jeszcze troche i przerzuce sie na WOWa.. tam przynajmiej wszystko dziala jak powinno.... ehh... szkoda słów....

---------------------------------------------------------
Server Hindemith, Klan Offensive, Bladedancer 60+ lvl

dagoba

Czesc czy miał ktos taki problem??

Asta Entreri

tak, dodja do hosta linijkę - 216.107.250.194 nprotect.lineage2.com, albo ściągnij patcha z mfyyre.narod.ru
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.