.HACK//SIGN

Zaczęty przez Michaił, Styczeń 26, 2009, 09:55:11 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Michaił

Jestem ciekawy co sądzicie o tym anime. Uważam je za dosyć interesujące z oryginalną fabuła. Co wy o nim myślicie?

Pheonix

jest dobre ale nie idealne. główny bohater mnie wpienia jet żałosny skończę pierwsza serie może root lepszy będzie

Marvix

Cytat: Pheonix w Styczeń 26, 2009, 09:58:02 PM
jest dobre ale nie idealne. główny bohater mnie wpienia jet żałosny skończę pierwsza serie może root lepszy będzie

Jest lepszy ale nie zbyt duzo ogolnie cala seria to typowy tasiemiec +ladna (cukierkowa animacja) w sumie bez fabuly

Michaił

Cytat: Pheonix w Styczeń 26, 2009, 09:58:02 PM

Główny bohater ma ostro psyche zjechaną.
Cytat: Marvix w Styczeń 27, 2009, 12:11:18 PM
Jest lepszy ale nie zbyt duzo ogolnie cala seria to typowy tasiemiec +ladna (cukierkowa animacja) w sumie bez fabuly
Fabułę ma każde anime, nie można powiedzieć, że jej nie ma. Ogólnie myślę, że anime jest dla osób którym się nudzi i nie mają nic innego do oglądania :)

Pheonix

Michaił

Nawet Shin chan miał jakąś fabułę. Nie wie czy dobrze napisałem :)

Marvix

Cytat: Michaił w Styczeń 27, 2009, 07:23:16 PM

Hehe tia ale wiesz jak jest badziwiesta anime to po co je ogladac  jak obok "lezy" kilkaset innych serii z czego conajmiej 60% jest lepszych:D

Michaił

Cytat: Marvix w Styczeń 27, 2009, 10:35:36 PM
Cytat: Michaił w Styczeń 27, 2009, 07:23:16 PM

Hehe tia ale wiesz jak jest badziwiesta anime to po co je ogladac  jak obok "lezy" kilkaset innych serii z czego conajmiej 60% jest lepszych:D
No w sumie tak ale ja je zacząłem oglądać dlatego, że siostra mi je poleciła, a ja niestety (a może dobrze) mam taki nawyk, że jak coś zacząłem robić lub oglądać to chcę skończyć. :)

Pheonix

Michaił

ale muszę powiedzieć, że może główny bohater nie jest zbyt rozgranięty psychicznie ale ogólnie całe anime nadrabia muzyka. :)

Pheonix

Michaił

no w sumie racja. ale zagrałbym se w takie mmo :)

Inidriel

Jest parę części gry na pdst. tegoż właśnie anime, wydane na PS2 :) Gra jest single-player, ale "symuluje" MMORPG, całkiem ciekawe :)

Michaił

Cytat: Inidriel w Styczeń 30, 2009, 12:32:25 PM
Jest parę części gry na pdst. tegoż właśnie anime, wydane na PS2 :) Gra jest single-player, ale "symuluje" MMORPG, całkiem ciekawe :)

Niestety nie mam PS2 :(

Pheonix

Michaił

emulatora mam ale nie wiem skąd gre ściągnąć. To też nie jest to samo :)

Pheonix

Michaił

Poszukam. Obejrzałem całe //sign i skończyło się co najmniej dziwnie. W //roots spartolili ścieżkę dźwiękowa trochę.