Kobiety

Zaczęty przez Hermit, Marzec 08, 2009, 10:46:33 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryltar

Cytat: Frohike w Marzec 11, 2009, 01:19:27 AM
No, ja w przeciwieństwie do Ryla wolałbym już grać w dwie gry równocześnie, niż grać multiplayer z kolegą.

No nie wiem ja widze ze wy gracie w SINGLEplayer(ku**a inaczej robicie fap fap dla niekumatych).

CytatNiee...za duzo ludzi jak gra naraz w ta sama gre to nie jest milo..

Gwarantuje ci ze kazda gra w ktora zagrasz conajmniej raz ktos gral :P

Tomasheq

Cytat: Ryltar w Marzec 11, 2009, 02:42:28 AM
Cytat: Frohike w Marzec 11, 2009, 01:19:27 AM
No, ja w przeciwieństwie do Ryla wolałbym już grać w dwie gry równocześnie, niż grać multiplayer z kolegą.

No nie wiem ja widze ze wy gracie w SINGLEplayer(ku**a inaczej robicie fap fap dla niekumatych).

CytatNiee...za duzo ludzi jak gra naraz w ta sama gre to nie jest milo..

Gwarantuje ci ze kazda gra w ktora zagrasz conajmniej raz ktos gral :P
Chyba ze pojdzie na spot: Przedszkole :) Ja tam tez wole single... I nie lubie sharowania accountow... :P
"– Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła
– Jak zdołałaś wrócić?
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam..."

Slomek

Ja tam mam dosyc duzo szczescia do niesmiganych :D Nie wiem co te niwinne gry we mnie widza, mysla chyba ze nie bde cheatowal xD
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Ryltar

CytatI nie lubie sharowania accountow...

Witamy w przedszkolu :P

Hermit

CytatGwarantuje ci ze kazda gra w ktora zagrasz conajmniej raz ktos gral Razz

Zdziwiłbyś się jak dużo jest ładnych gier w opakowaniu, nie mówię o przedszkolu ani podstawówce.

Cytat: Slomek w Marzec 11, 2009, 08:40:03 AM
Ja tam mam dosyc duzo szczescia do niesmiganych :D Nie wiem co te niwinne gry we mnie widza, mysla chyba ze nie bde cheatowal xD

Również nie narzekam, zawsze kupuje nowe.

Cytat: Ryltar w Marzec 11, 2009, 12:24:49 AM
No ja tam nie wiem jak wy ale ja single player nie lubie jak wy wole juz multi.

Multi? Nie, nie, nie..
Tak jak Fro wole grać w dwie gry jednocześnie niż w jedną z kolegami lub obcymi.

Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Szewa

Cytat: Hermit w Marzec 11, 2009, 03:03:50 PM

Zdziwiłbyś się jak dużo jest ładnych gier w opakowaniu, nie mówię o przedszkolu ani podstawówce.

/agree

Multi? Nie, nie, nie..
Tak jak Fro wole grać w dwie gry jednocześnie niż w jedną z kolegami lub obcymi.
[/quote]
A trzy jednocześnie? :)

Tomasheq

CytatGwarantuje ci ze kazda gra w ktora zagrasz conajmniej raz ktos gral Razz

Cytat: Slomek w Marzec 11, 2009, 08:40:03 AM

Również nie narzekam, zawsze kupuje nowe.

Multi? Nie, nie, nie..

/agree with all :P

A poza tym najlepsze rpgi to te z duza iloscia akcji i krotkimi ale madrymi dialogami :P

@Kurde Szewa mnie wyprzedzil :P

Hmm 3 jednoczesnie? Ciezko bedzie gdyz wszystkie gry jesli dowiedza sie o zainstalowaniu nowej strasznie sie wieszaja... Na 2 jeszcze jakos jakos ale potem coraz ciezej.
– Jak zdołałaś wrócić?

bula

Multi? Nie, nie, nie..
nie zrozumieliscie Ryla

Cytat: Ryltar w Marzec 11, 2009, 02:42:28 AM

z tej dyskusji mozna wyodrebnic 2 rozne motywy:
1. Motyw kobiety jako gry*(do czego odnosi sie dyskusja od poczatku az do teraz) - wtedy multiplayer nie bardzo nam pasuje
2. Motyw ktory przedstawil Ryl - zaleznosci zachodzace miedzy kobieta a mezczyzna jako gra(wtedy rzeczywiscie single to tak jak napisal Ryl - *fap fap*)

clear?

*tak, wiem, to bylo brutalne

Tomasheq

Ahaaa. Rzeczywiscie brutalne :P W kazdym razie Ryl zarzucil nam za wysoki pozom dyskusji :)
– Jak zdołałaś wrócić?

Lolitka

Hahaha strasznie śmieszny temat. Nigdy się nie spotkałam, żeby faceci porównywali nas (kobiety) do gier. Owszem, spotkałam się z porównaniem do samochodów, rowerów, zabawek, książek, a nawet i religii.  D
Franz:
Lliira - PW lvl: 5x
Cherilyn - Arbalester lvl: 6x
Loviatar - EE lvl: 5x

Madith

Nie rozumiem o czym mowisz :)

A tak w ogole...to szukam jakis fajnych gier :) RPG ew Przygodowka, najlepiej nowka szutka nie smigana, ale moge tez przymrozyc oko na uzywki pod warunkiem, ze nie widac oznac uzytkowania (zadnych zadrapan, virosow etc)

PM offers :D
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Tomasheq

Cytat: Lolitka w Marzec 12, 2009, 12:38:11 AM
Hahaha strasznie śmieszny temat. Nigdy się nie spotkałam, żeby faceci porównywali nas (kobiety) do gier. Owszem, spotkałam się z porównaniem do samochodów, rowerów, zabawek, książek, a nawet i religii.  D
Dziwisz sie? Wkoncu to forum o L2 czyli grze mmorpg :P
I zastanawa mnie jedno. Jak to religi? Jak porownac kobiety do religi? Nie mam pojeca :P
– Jak zdołałaś wrócić?

MastJedi

Cytat: Tomasheq w Marzec 12, 2009, 07:37:01 AM
(...)
I zastanawa mnie jedno. Jak to religi? Jak porownac kobiety do religi? Nie mam pojeca :P
Jak to? bardzo prosto
- Może być tylko jedna, musisz w nią ślepo wierzyć, modlić się o wszystko bez większych szans na spełnienie, dostając zdawkowe odpowiedzi na nurtujące pytania wymagające co najmniej doktoratu z filozofii, żeby je zinterpretować, które w końcu prawie nigdy nie znaczą tego samego dla obu stron...
chcesz więcej?
:D
Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

bula

Cytat: MastJedi w Marzec 12, 2009, 01:21:51 PM
(...)
Jak to? bardzo prosto
- Może być tylko jedna, musisz w nią ślepo wierzyć, modlić się o wszystko bez większych szans na spełnienie, dostając zdawkowe odpowiedzi na nurtujące pytania wymagające co najmniej doktoratu z filozofii, żeby je zinterpretować, które w końcu prawie nigdy nie znaczą tego samego dla obu stron...
chcesz więcej?
Pozdrawiam
co prawda to prawda :P moze nie zawsze ale ogolnie prawda ^^

Ryltar

Ta albo tak jak Rydzyk chca rzadzic krajem :P

Thorns

Cytat: Ryltar w Marzec 12, 2009, 01:46:13 PM
Ta albo tak jak Rydzyk chca rzadzic krajem :P

Ojciec Tadeusz jak Prometeusz  :D

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Tomasheq

Cytat: MastJedi w Marzec 12, 2009, 01:21:51 PM
(...)
Jak to? bardzo prosto
chcesz więcej?
Pozdrawiam
Niee dzieki :P Ale z Rylem sie zgodze :) Ale coz ja i tak wole porownywac kobiety do gier :P I nic nie przebije dobrego RPG! :P Nowiuskiego w foli z cd keyem. Z wciagajaca fabula... Mhmmm az sie rozmarzylem :)
– Jak zdołałaś wrócić?

Lolitka

A znam jednego typa, który bardzo pasjonuje się religiami. :P Sam nie jest wierzący, ale nigdy, przenigdy nie spotkałam kogoś, kto tak dużo wie na temat każdej religii istniejącej i wymarłej. :P Wiele kobiet porównuje to tych "dzikich" religii wikingów i innym tam. :D
Franz:

Ryltar

CytatA znam jednego typa, który bardzo pasjonuje się religiami. Razz Sam nie jest wierzący, ale nigdy, przenigdy nie spotkałam kogoś, kto tak dużo wie na temat każdej religii istniejącej i wymarłej. Razz Wiele kobiet porównuje to tych "dzikich" religii wikingów i innym tam. Very Happy

Mowisz Samsara i te sprawy?

Tomasheq

Cytat: Lolitka w Marzec 12, 2009, 04:19:04 PM

A znam jednego typa, który bardzo pasjonuje się religiami. :P Sam nie jest wierzący, ale nigdy, przenigdy nie spotkałam kogoś, kto tak dużo wie na temat każdej religii istniejącej i wymarłej. :P Wiele kobiet porównuje to tych "dzikich" religii wikingów i innym tam. :D
Ja wole nie wiedziec do kogo on siebie porownuje...
Cytat: Ryltar w Marzec 12, 2009, 04:53:39 PM
CytatA znam jednego typa, który bardzo pasjonuje się religiami. Razz Sam nie jest wierzący, ale nigdy, przenigdy nie spotkałam kogoś, kto tak dużo wie na temat każdej religii istniejącej i wymarłej. Razz Wiele kobiet porównuje to tych "dzikich" religii wikingów i innym tam. Very Happy

Nie jej bardziej chyba chodzilo o Odyna, Lokiego  tak dalej xD
– Jak zdołałaś wrócić?

Slomek

l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Ryltar

Cytat: Tomasheq w Marzec 12, 2009, 09:43:30 PM
Cytat: Lolitka w Marzec 12, 2009, 04:19:04 PM

Ja wole nie wiedziec do kogo on siebie porownuje...
Cytat: Ryltar w Marzec 12, 2009, 04:53:39 PM

Nie jej bardziej chyba chodzilo o Odyna, Lokiego  tak dalej xD

Zalapalem ze jej chodzilo o mitologie Nordycka(ktora jest nawet ciekawa znam typa co swietuja nordyckie swieta i jest fajnie ^^) ale z Samsara to mi chodzilo o religie ogolnie :P

Tomasheq

No ciekawa to ona jest :) Ale Samsara mnie nie pociaga... A co do topica to: Lubie grac w rozne gry... Znaczy kobiety. Znaczy juz nawet nie pamietam jak topic sie nazywal ;P
– Jak zdołałaś wrócić?

Zovi

Jak powiedzieć, że się chce w nią grać ?
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Lolitka

Cytat: Zovi w Marzec 13, 2009, 08:09:35 PM
Jak powiedzieć, że się chce w nią grać ?

Prosto z mostu. Inaczej zacznie sobie wyobrażać nie wiadomo co. :D
Franz: