Error u NPC w wiosce Dwarfów

Zaczęty przez borszczyq, Marzec 21, 2009, 12:57:48 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

borszczyq

2009.3.21 12:56:35
CPU : AuthenticAMD Unknown processor @ 6034 MHz with 895MB RAM
Video : ATI Radeon Xpress 1250 (6660)

General protection fault!

History: NWndUtil::ItemInfoToNCParam <- UNetworkHandler::Tick <- Function Name=BuyListPacket <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

Za każdym razem gdy klikam na Tradera w Weapons and Armors wyskakuje mi powyższy Error.
Pomocy. :(

Dragon Network, Dragon 15x

McViRR

najpierw spróbuj tak : usuń plik options.ini z folderu "system" i odpal, sprawdź wynik. jesli to nie zadziała reinstal gry/prośba do GM

Cytat: fedur w Wrzesień 14, 2009, 09:27:33 AM
eeh... a jeszcze pamiętam jak chodzilismy co niedziele z Strykiem do kościoła i stał taki maly Pawełek pod sklepem już, i do Strykusia "wujek wujek daj na lizaka" aż sie łza w oku kreci... a teraz o juz dorosły mężczyzna, pewnie jzu za dziewczynami sie ogląda! :)
http://www.wsku.yoyo.pl/

borszczyq

Reinstall odpada. Cały folder z L2 "po instalacji" dostałam spakowany na płytce, a te, które wcześniej instalowałam nie chodziły.

Wynik:
Brak dźwięku w L2
Pomniejszony obraz
Dalej wywala tego samego errora

Edit:

Hmm.. sprawdziłam z paroma znajomymi ten problem. Żadne z nas nie może kupić broni u żadnego NPC we wszystkich miastach i wioskach. Gdy klikamy na "Buy Fighner Equipment" występuje wyżej przedstawiony error.
Zapewne jakieś problemy natury technicznej.

W każdym razie dziękuję za pomoc,
Pozdrawiam ;)

//Soulern: Gratulacje z powodu rozwiązania problemu. Ale i tak nie doublepostuj.