Wyróżnieni - Kwiecien

Zaczęty przez Koszałek Opałek, Kwiecień 01, 2009, 03:19:04 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Koszałek Opałek

The New York Times podaje:

"Scisla czolowka broni tytuły" dalej czytamy ...

"Na najwiekszym i najlepszym polskim forum o Lineage 2 odbyly sie po raz kolejny wybory wyroznionych (...)"
"(...)ten zacny tytuł przyznawany jest osobom szczegolnie zaznaczajacym swoja obecnosc na forum (...)"

Mam przyjemnosc poinformowac was, ze w Kwietniu honory "Wyroznionego" nosic beda:

MastJedi
Szewa
mdh

Serdeczne Gratulacje!

"Myśląc, budujemy z niewidocznego materiału coś, co siły do siebie przyciąga - dla naszej pomocy lub szkody,
stosownie do charakteru myśli, któreśmy wysłali."

"Myśli nasze tworzą nasze oblicze i nadają mu właściwe indywidualne piętno.
Nasze myśli określają ruch, postawę i kształt całego ciała."

Asta Entreri

Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

Maślan

Cytat: Koszałek Opałek w Kwiecień 01, 2009, 03:19:04 AM
The New York Times podaje:

"Scisla czolowka broni tytoly" dalej czytamy ...

"Na najwiekszym i najlepszym polskim forum o Lineage 2 odbyly sie po raz kolejny wybory wyroznionych (...)"
"(...)ten zacny tytol przyznawany jest osobom szczegolnie zaznaczajacym swoja obecnosc na forum (...)"

Mam przyjemnosc poinformowac was, ze w Kwietniu honory "Wyroznionego" nosic beda:

MastJedi
Szewa
mdh

Serdeczne Gratulacje!

Gratulacje i popraw Koszalek kilka błędów ort.

Koszalek - według Soula miałem miec jeszcze Wyróżnionego na Kwiecień ;p ale nie musisz przyznawać ;)

Paa

Madith

Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Ryltar

Z tym ze dzisiaj pryma aprylis to poczekam z GZ do 2 xD

SknerusKK

gratulację! wybraliśmy was, ze względu na ilość i wielkość wysłanych przez was kopert  :_delf_5_1:

Matim

@ve

Chciałbym poruszyć pewną sprawę związaną z obecną sytuacja w działem 'Własny serwer'. Otóż z tego co udało mi się wyczytać i dowiedzieć, to Maślan (dotychczasowy moderator owego działu) zrezygnował z pozycji z własnych powodów. Rozumiem, że w zastępstwie mianowano użytkownika Matim, tak? Dobry wybór, no ale jak to naprawdę wygląda? Matim działa tylko do czasu powrotu Maślana? Obydwoje znają się na tym co robią i myślę, że w pełni zasłużyli na wyższy stopień.

Wyróżnionym serdecznie gratuluje!
Serdecznie pozdrawiam.

Maślan

Cytat: @ve w Kwiecień 01, 2009, 03:25:53 PM
Chciałbym poruszyć pewną sprawę związaną z obecną sytuacja w działem 'Własny serwer'. Otóż z tego co udało mi się wyczytać i dowiedzieć, to Maślan (dotychczasowy moderator owego działu) zrezygnował z pozycji z własnych powodów. Rozumiem, że w zastępstwie mianowano użytkownika Matim, tak? Dobry wybór, no ale jak to naprawdę wygląda? Matim działa tylko do czasu powrotu Maślana? Obydwoje znają się na tym co robią i myślę, że w pełni zasłużyli na wyższy stopień.

Wyróżnionym serdecznie gratuluje!

Nie mam kompa - wszelkie odpowiedzi udzielam przez telefon - to jest przyczyną mojej rezygnacji - mój powrót ? Może tak może nie ale nie będe tego czasu marnował - dlatego zrezygnowałem i chce aby to miejsce przekazac mathiemu.

Moderator to wcale nie jest wyższy stopień - to jedynie następny obowiązek jak i przywileje - bycie moderatorem nie zawsze jest fajne - co chwile pm o nr gg, albo jakieś zbędne kłutnie z dziecimi neo bo chcą sobie postawic serwer a nie umią przeczytac tutka.... no offence ale taka prawda.

Frohike

Szewa

Onegar

Cytat: Szewa w Kwiecień 01, 2009, 08:16:16 PM
Dzień dobry :)
Gz?

Nom Gz Kotek x) Widzę minusa wyłapałeś uah x)

Zarean

Sebal

Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Szewa

Cytat: Onegar w Kwiecień 01, 2009, 10:31:02 PM
Gz?

Zdarza sie :D
A ty w ogole mnie nie lubisz juz :<

Onegar

Cytat: Szewa w Kwiecień 02, 2009, 07:50:04 PM
Cytat: Onegar w Kwiecień 01, 2009, 10:31:02 PM
Gz?

Zdarza sie :D
A ty w ogole mnie nie lubisz juz :<

Yhym to ciekawe kto na ciebie głosował.

NightBird

zaraz zaraz... komu nastukac ? kto odebral mi moją PRO range  i jakim prawem ?
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]