FAQ - Aktualizacja

Zaczęty przez Matim, Kwiecień 17, 2009, 02:34:15 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Matim

Jeśli ktoś jeszcze nie wie to oświadczam , że mam zamiar gruntownie przebudować FAQ . Mianowicie posegregować owe rozrzucone wiadomości i poukładać je kategoriami w jednym temacie . Jeśli masz jakieś przykłady / błędy z rozwiązaniami to zapraszam . Za aktywną pomoc będą :

+

Mam nadzieje , że znajdzie się ktoś kto pomoże mi w osiągnięciu tego celu . Chce przygotować duża bazę informacji , która będzie skarbem dla wszystkich nowych jak i starszych wyjadaczy L2J.

DawideQ

Hmm chodzi np.: o to "Poradnik jak dodać mana potiony do L2J?" takie coś?? :P (tylko wydaje mi się, że w najnowszym datapacku są potki)

Matim

Napisałem jasno i klarownie , potrzebuje więcej informacji do FAQ . Problemy wraz z rozwiązaniem , błędy , porady konfiguracyjne . Chce aby tego było jak najwięcej .

DawideQ

Gdy odpalam RegisterGameServer.bat mam taki błąd

To znaczy, że masz wyłączony proces mysqld.exe najlepiej uruchom ponownie komputer lub włącz ten proces :p

Sebal

Sry, że to napiszę ale aby ten plik był wyłączony musi zostać wyłączony przez użytkownika :)
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Maślan

Cytat: Sebal w Kwiecień 18, 2009, 10:30:05 PM
Sry, że to napiszę ale aby ten plik był wyłączony musi zostać wyłączony przez użytkownika :)

Sry, że to napiszę ale aby poprawnie pokazac screena przedstawiającego błąd javy podajesz początek błedu a nie koniec. To tak na przyszłośc DawideQ

DawideQ

Cytat: Maślan w Kwiecień 18, 2009, 10:43:44 PM
Cytat: Sebal w Kwiecień 18, 2009, 10:30:05 PM

Sry, że to napiszę ale aby poprawnie pokazac screena przedstawiającego błąd javy podajesz początek błedu a nie koniec. To tak na przyszłośc DawideQ

Dzięki, już zmieniłem :)
P.S. Będę pamiętał.