x5 ? :>

Zaczęty przez Nesho, Kwiecień 29, 2009, 02:29:51 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Nesho

Witam, mam kilka pytań odnośnie Abyssa x5
Pierwsze, najważniejsze czy podoba Wam się gra na nim? Klimat, ludzie itd.
Czy dużo tam graczy rosyjskich jak na x3?
Jakie są ceny? proszę o podanie cen orientacyjnych materiałów i przykładowo sprzętu C, B Grade.
Jak wygląda sprawa z polskimi graczami na serwerze?
Czy zdarzają się lagi?

No i ostatnie, dotyczące całego Abyssa. Jak wygląda sprawa z Clientem CT2 w chwili obecnej, tzn czy jest to tylko nazwa i design menu czy również skille, miejsca itd.

Pozdrawiam.

Cygnus

Abyss x5 jest zdominowany przez Rosjan w około 90%, co wcale nie przeszkadza w dobrej zabawie. Większość z nich co prawda nie umie angielskiego, a my rozumiemy tylko część z tego co oni piszą po rosyjsku, ale gdy potrzeba, to Hurricane'y i Stunning Shoty stanowią język uniwersalny. Oczywiście z częścią Rosjan lub graczy innych narodowości idzie się dogadać i można współpracować.

Przykładowe ceny ? Proszę bardzo:

Demon Set = 20 kk,
Plated Leather Set = 17 kk,
Homunkulus's Sword = 8 kk,
Keshenberg = 33 kk,

Iron Ore = 10 k,
Stone of Purity = 80 k;

Nie wiem na ile są one miarodajne - przebiegając przez rynek w Giran po prostu sprawdziłem parę sklepów. Miej przy tym świadomość, że na serwerze z rate x5 przez większość czasu będziesz biegać w A-grade'ach, a B i C są przejściowe i ściąga się je dość szybko (o ile ogarnia się ekonomię).

Polskich klanów jest kilka - zostały wymienionych w którymś temacie obok.

Lagi są rzadkością.

Co do CT2 - miejscówki już są, ale nie wszystko w nich działa (w zasadzie to mniej niż więcej), skilli póki co nie ma.