Hellbound

Zaczęty przez zulek, Maj 03, 2009, 10:58:43 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

davidus

drake już lepiej niech nie kombinuje najlepiej by było jakby zostawił postacie takie jakie są na oficjalu,żadnych kombinacjji i udziwnień

ScovY

Na oficjalu nie ma łączonych klas. Więc Drake musi w jakiś sposób wyrównać postacie aby nie było ze np w C4 biega tylko jedna kombinacja w IL jedna itd...
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

Wislak83

Czy moze mi ktos łopatologicznie odpowiedziec na takie pytanie:

grałem na serwerze nightmarex30 i od okolo tygodnia nie moge wejsc do gry,
sciaglem tego hellbounda ale nie wiem czy jest do tego patch i czy jak sie juz pojawi to bede mogl dalej rozwijac swoja postac czy bede musial expic od nowa?

ScovY

Na serwer nie możesz wejść bo jest wprowadzana nowa kronika.
Jak będzie już wszystko cacy na stronie i loaderze pojawi się link do ściągnięcia patcha.
A postać będziesz mógł normalnie dalej rozwijać...
server red - "ScovY

retired Dragon Network

Wislak83

Czy to normalne ze wgrywanie nowej kroniki na serwer tyle trwa?   :!: :!: :?: :?:

ScovY

Na DN jak najbardziej tak ;]
server red - "ScovY

retired Dragon Network

florianxxx89

Hellbound on Nightmare and Arena is UP.
You can find Hellbound client here: Download Hellbound Client
The complete DNET patch to apply can be downloaded there: Download DNET CT1.5 patch v2 New Loader (you dont need it if you get the complete patch): Download DNET CT1.5 Loader Only
:D

Kotlet

mam pytanko do ludzi z Nightmare.
Co po wejściu Hellbound zdrożało na serwerze, a co potaniało. A może wszystko jest tak samo
Mam na myśli sytuacje na rynku :D.  Na inifnity też podobno ma niedługo wejść i dobrze wiedzieć w co zainwestować

DeadKenny

hmm... czyli ze HB juz na dragonie jest ?:) wie ktos czy mocno zbugowana jest wyspa i cytadela ?:)

sup1

nic niedziala , poprostu mozna sie laczyc z servem z kroniki hb.

DeadKenny

LOL naprawde czy mnie wkręcasz ??

Ruuddy

sup1 Tak na oko odpowiedział na ostatni post pierwszej strony :P

Wislak83

moze ktos zapodac linka z nowosciami w hellbound?
glownie o glada mi chodzi
z gory dziex

ScovY

Google i wszystko jasne...
Jeśli chodzi Ci o skile to ok, ale jeśli chcesz zobaczyć czy będziesz super pywn own to nic z tego bo i tak nie wiadomo jak na DN będzie. Normalna rzecz ze na serwie z łączonymi subami muszą być zmiany aby było w miarę wyrównane wszystko...
server red - "ScovY

retired Dragon Network

Wislak83

robie questa gladiatoremna 3rd i mam problem,
zdobylem ice crystal a teraz potrzebuje top quality meat i aby to zdobyc to ze pisze musze questa zrobic na ktory jest wymagany 62 do 73 lvl a ja mam 76 i nie moge go zrobic :(
zna ktos wyjscie z tej sytuacji?

premos15

Wie ktos czy zrobia Rollback?? chodzi mi o x15

ScovY

Nie. Wyłączą serwer wgrają nowa kronikę i UP
server red - "ScovY

retired Dragon Network

samsung16

A z jakiej strony sciagnoc loadera do HB??

Thorns

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Asarhaddon

Aktualnie robię postać HE/SWS-a (na razie mam na retailu SWS-a i chce subować na HE).
CZy to prawda że już w HB na x15 nie będzie można zsubować takiej postaci - tzn. nie będzie można już robić mutantów? Bo pytałem się np. CL-a LTW czy też Syndyków i powiedzieli mi że będzie można robić mutanty ale nie będzie można wyexpić takiej postaci do 81 lvl i wyżej - poprostu dla mutantów będą zablokowane skile z wyższych lvl niż 80.

Wiecie coś może w tej sprawie?
Pozdro

Thorns

Związane jest to z tym ze w hellbound postac retailową można wyexpic tylko do 81lvl

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

bula

Cytat: Thorns w Maj 28, 2009, 03:21:51 PM
Związane jest to z tym ze w hellbound postac retailową można wyexpic tylko do 81lvl
nie 80?

Thorns

moja literówka, a raczej cyfrówka  :D  tak do 80

ScovY

Dzisiaj na infinity GM pisał ze niby ma byc HB w ciągu 1-4 dni. Ciekawe ;]
server red - "ScovY

retired Dragon Network

Fatalitr

Czemu jeszcze nie dziala serwer dragon?Caly czas pisze Down i nie mozna sie z nim polaczyc :/ Wy tez tak macie czy tylko ja tak mam???