Screeny, PvP i Flame na Lancer

Zaczęty przez rexetin, Maj 17, 2009, 02:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Delios

Cytat: Fatality w Listopad 24, 2011, 11:36:14 AM
Optymalizują silnik tak by ci co mają dużo słabszy sprzęt nie czuli się gorsi i też mieli szanse ponabijać pvp ;)

AHAHAHA  :D
wyrównują szansę
teraz każdy będzie miał 10 fps to będzie sprawiedliwie :3
Archeage <3

Acid

/summon Alarion

Odpal frapsa i powiedz, że masz 40 fps.  :D

Alarion

na siege nie, ale na spotach owszem, w 90% bez problemu, chyba, że mamy tam 50 vs 50
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

AnDrIx

dzień dobry zastałem Jolke ;d ? :oops:

TTerrorPropaganda

Cytat: Alarion w Listopad 23, 2011, 12:51:05 PM
Cytat: orlok w Listopad 23, 2011, 12:30:48 PM
Dlaczego mam dość H5?
Pokazuje to ta walka 9vs9
W składzie novy jest tylko 1 dd i to w dodatku PS. Przeciwnicy mają glada, hk, daggera i także PS.
Nie są w stanie przebić się przez 4 healerów novy. I to jest to o czym pisałem w wielu topicach na tym forum. W h5 dd traci na znaczeniu, to jest kronika healerów. Ale w sumie fajna walka, choć OL trochę się pogubił :)

http://www.youtube.com/watch?v=-7-TzdrznLw

Dla zatwardziałych upartych osób z TTteamu (nie mówię, że każdy), którzy upierają się, że ich config dobry w kronice G+ byłby tak samo zabójczy na H5.

Niestety, nie, nie w tej kronice : D
No ale to tylko stare dzieje, teraz już only GoD ^^

Co ty znowu wymyśliłeś  i do czego ma się to odnosić?

Alarion

do twojego stwierdzenia, że wasz config gdybyście grali dalej, w dalszym ciągu niby orałby wszystkich na PvP.

Jak obejrzysz frapsa, może skumasz o co mi chodzi, bo nei jestem osobą, co rzuca stwierdzenia na wiatr bez pokrycia w argumentach.

Cat Drama Maker

TTerrorPropaganda

Cytat: Alarion w Listopad 24, 2011, 07:46:31 PM
do twojego stwierdzenia, że wasz config gdybyście grali dalej, w dalszym ciągu niby orałby wszystkich na PvP.

Jak obejrzysz frapsa, może skumasz o co mi chodzi, bo nei jestem osobą, co rzuca stwierdzenia na wiatr bez pokrycia w argumentach.

LOL ty to masz jakieś urojenia, niby gdzie tak napisałem? Przeczytaj dokładnie a zobaczysz tam czas  wyłącznie przeszły. I odnosiłem się zupełnie do czasów kiedy TTerror grało. Nic nie psiałem o następnych kronikach, bo to oczywiste ze wyglądało by to party inaczej

Alarion

dałbym głowę, że ktoś od ciebie pisał o kronice H5. Nvm, fajny filmik podsumowujący całą tą poprzednią kronikę.

Cat Drama Maker

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

roli

ok już do niego pisze na msn'a ^0^

Dyma

Są jakieś darmowe hostingi, gdzie pliki są na darmowym koncie więcej niż 30 dni? Najlepiej ok 3 miechów.
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Vraghor

alarion byles ostatnio na jakims zlocie?
retired

Fatality

fajne.

Alarion

Cytat: Vraghor w Listopad 26, 2011, 04:49:59 PM
alarion byles ostatnio na jakims zlocie?

żeby te twoje ironie chociaż nie były takie suche...

Cat Drama Maker

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Vraghor

no bez kitu wiem jak wygladasz wiec albo masz brata blizniaka albo to jestes ty
retired

Ulquiora

A mnie kiedyś zastanawiało czy avatar Itherusa to jego zdjęcie :d Ale bez obrazy dla niego  :P

Biz0n

Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

Itherus

Cytat: Ulquiora w Listopad 26, 2011, 09:35:41 PM
A mnie kiedyś zastanawiało czy avatar Itherusa to jego zdjęcie :d Ale bez obrazy dla niego  :P

tak to moje zdjecie :D rude mnie podnieca ...

carlos_69

Ktoś zostaje na Lancer? (Analiona nie liczę)

666

w swordsach zostają 3 lub 4 party
In The Name Of Satan ...

Dyma

Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %