Screeny, PvP i Flame na Lancer

Zaczęty przez rexetin, Maj 17, 2009, 02:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

seken

Cytat: Tirius w Kwiecień 11, 2010, 02:57:52 PM
Cytat: seken w Kwiecień 11, 2010, 01:56:15 PM
Cytat: DonK. w Kwiecień 11, 2010, 01:54:36 PM
emodzieciak permapiszacy ze LastRumuns ZONDZA  :o
Jak dla mnie to sa LastRetards  8)

Zaraz wpadnie Donk i napisze "-_-'alaj do priv działów!"
Ale tego nie zrobil  :oops:

Dolendil

Komuś chyba dzisiaj nie udało się obronić zamku  :oops: :D

Tirius

Cytat: seken w Kwiecień 11, 2010, 07:56:13 PM
Cytat: Tirius w Kwiecień 11, 2010, 02:57:52 PM
Cytat: seken w Kwiecień 11, 2010, 01:56:15 PM
Cytat: DonK. w Kwiecień 11, 2010, 01:54:36 PM
emodzieciak permapiszacy ze LastRumuns ZONDZA  :o
Jak dla mnie to sa LastRetards  8)

Zaraz wpadnie Donk i napisze "-_-'alaj do priv działów!"
Ale tego nie zrobil  :oops:

Gratuluję pomysłu na ripostę  :o
Wspomniany wcześniej retard bardziej pasuje do Ciebie, jakoby do LR.
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

DonK.

ktore pt przyszlo na gludio ze straciliscie zamek?  :o
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

netheril

Cytat: DonK. w Kwiecień 11, 2010, 09:34:04 PM
ktore pt przyszlo na gludio ze straciliscie zamek?  :o
a to ty jednak na boxie byles? :/
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

DonK.

sry chcialem sie posmiac ze nasz alt ma wasz zamek QQ
Hapszasin

RedHarvester

2 zamki + antharas dobra niedziela  :D
cashed out

DonK.

Hapszasin

RedHarvester

cashed out

Itherus

3 party ? ogólnie ciężki siege dla nas. Zamek byłby nasz ale mighty assassins wpadli w ostatnie 20 min a koniec bajki już znacie.

//a ty Dolendil to chyba powinieneś sobie darować głupie docinki? chyba ze zacząłeś ociekać zajebistościa? ;)

DonK.

Cytat: Itherus w Kwiecień 12, 2010, 11:15:34 AM

//a ty Dolendil to chyba powinieneś sobie darować głupie docinki? chyba ze zacząłeś ociekać -_-'istościa? ;)
coz tak dzialam na ludzi :P
Hapszasin

Eido

A już myślałem , ze nikt Donka obrona zamku nie nakarmi, po co mu odpisujecie:P? Niech sobie myśli ze jest fajny, w fajnym ruskim klanem 120 sob online all 81 +, a prawda jest taka ze będąc w innym klanie to Assasyni i te inne topowe klany by dywan robiły za każdym razem z niego, nie zwracając nawet uwagi pokim właśnie przebiegli...Wyjdź z Assasynow spróbuj coś sam osiągnąć i pogadamy, a teraz biegnij przed TV obejrzeć powtórkę M jak Miłość tylko o chusteczkach nie zapomnij :D

DonK.

3 dni na alcie w waszym klanie rowna sie +2pvp, bb.
Hapszasin

Haakon

Cos kiepsko sie starasz donk :P cienki jestes poporstu :D wiem wiem prawda w oczy kole i nie musisz sie tutaj pieklic ze swoimi contrpostami. a tak btw czemu nie przejmiecie zamku CLF albo swords swoim altem?? Czyżby brakowalo jaj?? i MEGAPOWAH klanu? donk z calym szacunkiem ale twoje komentarze idealnie nadaja sie na lawke pod blok :P

DonK.

respawn butthurtow > respawn epikow.
Hapszasin

Alarion

Fakt faktem, myślę, że zmiana czasu siege była na rękę Asasinom, bo mieli po prostu więcej wolnego czasu. Aczkolwiek abstrahując od tego, dziwi mnie Donk, że taki LolGludioLol (sam to chyba tak określałeś..?) zajmuje w ogóle waszą uwagę...

Tak nudno jest na pozostałych siegach?
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

TheMyth

na pozostalych nie radza sobie:D a na zamkach typu gludio dion klany sa slabe to chloapki moga sie dowartosciowac jacy to sa super ze przeszli po calym ally czy po 10 klanch. Ja nie rozumiem co wy chcecie porownac? assasins do innych low klanow? no prosze pomyslcie czasem zanim napiszecie ( donk nie musi bo i tak slabo mysli)
Hiawatha (Swords) Lancer

DonK.

@Alarion alty sa zapisane wszedzie, rushe sa na giran/oren rune/goddard a gdzie idziemy i po co z reguly zalezy od tego co sie dzieje na innych siegach.
@TheMyth oh snap poor Assassins, okrzyknieci najlepszym klanem na Lancerze ale niedocenieni przez jakiegos lolpolaczka, yo.
Hapszasin

Eido

Po co Wy go karmicie, jego wkurza jak nikt na jego zaczepki nie odpisze, a cieszy się jak małe dziecko na każdą wasza odpowiedz. Jak chcecie go wkurzyć to go ignorujcie... a jedynym jego sensem życia pozostanie M jak miłość, bo forum odpadnie :D   

Alarion

a QQuentim po mnie jeździ (aż się w sobie "zamkłem") że to dla mnie forum jest całym życiem :<<<<<<
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

DonK.

zaczepki? no way to jest flame! a flame > placz ze mam kiepawy klan/ally, 3 os w const i ogolnie ciezko jest bo sie wszyscy uwzieli a o wszystkim tym po pol strony.
Hapszasin

Dolendil

Cytat: Itherus w Kwiecień 12, 2010, 11:15:34 AM
           //a ty Dolendil to chyba powinieneś sobie darować głupie docinki? chyba ze zacząłeś ociekać -_-'istościa? ;)
:sorry:

errorcrc

Poszliśmy pod gludio bo bylo najłatwiej nie ubliżając nikomu  :)
A zamku swordsom/clf nie odbijemy bo poprostu na 10 lvl klanu trzeba x razy obronić zamek  a z Haine jest najłatwiej :)
Btw z tego co widziałem było was tam niewielu w tym zamku i tak cud że go tak długo utrzymaliście  :o

lempartus

Akurat jak wpadliście, w zamku były niedobitki po atakach Freepeople, jabłuszek, flawlessów, requitalów i innych

A przy okazji fajna zabawa była w sobotę, ja osobiście zauważam coraz większy progres w naszych poczynaniach, jako klanu/ally i jeśli jakieś inne party nie pójdą w ślady party Ryjka to naprawdę może być ciekawie
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Eido

Walcząc z klanami na naszych poziomach, dawaliśmy sobie całkiem nieźle rade, to fakt było nas całkiem nie dużo, ale obrona miała być o 14:00 :D, przynajmniej tak większość  myślała i planowała :P

Był bym zapomniał specjalnie dla Donka, scriny robiłem z dywanem... specjalnie dla Ciebie

Czy jak już robimy dywany z ludzi, to teraz jesteśmy tacy fajni jak Ty!!!????