Screeny, PvP i Flame na Lancer

Zaczęty przez rexetin, Maj 17, 2009, 02:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dolendil

Na screenach pokazane jest twoje mage pt?  :o :D

Itherus

Cytat: lempartus w Kwiecień 12, 2010, 01:52:30 PM
Akurat jak wpadliście, w zamku były niedobitki po atakach Freepeople, jabłuszek, flawlessów, requitalów i innych

A przy okazji fajna zabawa była w sobotę, ja osobiście zauważam coraz większy progres w naszych poczynaniach, jako klanu/ally i jeśli jakieś inne party nie pójdą w ślady party Ryjka to naprawdę może być ciekawie

osobiście marzy mi się aby nie było gorzej niż jest  a chociaż połowa z tego w s80.

x3nomorph

Ouch, ale te Twoje enemy Eido to widze w top gearze oO
new future.

DonK.

Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Eido

LOL a czy my jesteśmy w "top gearze"? pomysł pierw zanim coś napiszesz, i się nie ośmieszaj już, razem z Donkiem...

DonK.

Hapszasin

Eido

Widzisz, bo zrobisz jak Donk który co post, coraz bardziej się ośmiesza... faktycznie Jabluszka, frerpeople, flawlesi i requtale biegają w c/a. Klany będące na 11,13,17,19,25 miejscu według l2 on.ru
naprawdę Donk przestań się już pogrążać.... 

DonK.

spojrz na swojego screena i skoncz juz plakusiac :)
Hapszasin

seken

Cytat: Eido w Kwiecień 12, 2010, 01:01:20 PM
Po co Wy go karmicie, jego wkurza jak nikt na jego zaczepki nie odpisze, a cieszy się jak małe dziecko na każdą wasza odpowiedz. Jak chcecie go wkurzyć to go ignorujcie... a jedynym jego sensem życia pozostanie M jak miłość, bo forum odpadnie :D
Pff M jak Milosc > LastRelog(?) Crest nie pasuje do tego z ally  :oops: Idzcie ownic tych w karmianach^^

Eido

Przyjrzałem się, hmm wszyscy u nas s80 na tych scrinach maja, ownujemy!!!!!!!!!Pogrążaj się dalej Donk pogrążaj, chyba nie możesz znaleźć swojego miejsca w oczekiwaniu na nowe odcinki M jak Miłość

DonK.

przeciez to Tobie zaraz zylka na czole peknie :) ale ok, za stare czasy, obiecuje nie logowac sie juz na alta i szukac wojen :)
Hapszasin

RedHarvester

Na tych screenach Eido to faktycznie ludzie w c,b,a grade.  :oops:
cashed out

Blad3PL

Są tam nawet 2 osoby spoza ich ally w s80!

DonK.

Cytat: RedHarvester w Kwiecień 12, 2010, 05:08:29 PM
Na tych screenach Eido to faktycznie ludzie w c,b,a grade.  :oops:
nie nie nie, to dywan, pomysl i nie pograzaj sie, Hottler i Valenrod lezacy kolo siebie, kon aoe pif paf pol godz pozniej 2 aoe, krater!
Hapszasin

Eido

Pogrążaj się dalej Donk w swojej zajebistosci, pogrążaj...

DonK.

Hapszasin

seken

Cytat: Eido w Kwiecień 13, 2010, 10:01:42 AM
Pogrążaj się dalej Donk w swojej -_-'istosci, pogrążaj...
cieta riposta  :oops:

Dolendil

Cytat: Eido w Kwiecień 12, 2010, 11:32:34 AM
A już myślałem , ze nikt Donka obrona zamku nie nakarmi, po co mu odpisujecie:P? Niech sobie myśli ze jest fajny, w fajnym ruskim klanem 120 sob online all 81 +, a prawda jest taka ze będąc w innym klanie to Assasyni i te inne topowe klany by dywan robiły za każdym razem z niego, nie zwracając nawet uwagi pokim właśnie przebiegli...Wyjdź z Assasynow spróbuj coś sam osiągnąć i pogadamy, a teraz biegnij przed TV obejrzeć powtórkę M jak Miłość tylko o chusteczkach nie zapomnij :D
Powtarzasz ciągle żeby już nie odpisywać Donkowi a sam dalej to robisz  :bangin:

Eido

Dolendil Ty mi lepiej powiedz , jeśli już poznałeś Donka, co o nim myślisz :d, bo pamiętam jak kiedyś na vencie się mnie spytałeś " A ten Donk to naprawdę jest taki pooojebany?" :P

Nervoson

Z dolendilem jest tak....

byl w TAU pewnie pizgal po LR
byl w LR pizgal po TAU
teraz z errorem to pizga LR i TAU ?

Dolendil

Aż tak bardzo interesuje cie co myśle o Donku?  :o

Dolendil

Cytat: Nervoson w Kwiecień 13, 2010, 04:49:03 PM
Z dolendilem jest tak....

byl w TAU pewnie pizgal po LR
byl w LR pizgal po TAU
teraz z errorem to pizga LR i TAU ?
+ Zomo i OC  :oops:

DonK.

Cytat: Eido w Kwiecień 13, 2010, 04:39:40 PM
Dolendil Ty mi lepiej powiedz , jeśli już poznałeś Donka, co o nim myślisz :d, bo pamiętam jak kiedyś na vencie się mnie spytałeś " A ten Donk to naprawdę jest taki -_-'any?" :P
opowiedziales mu jaki zly i niedobry jestem a mimo to dolaczyl do const? respekt!
Hapszasin