Screeny, PvP i Flame na Lancer

Zaczęty przez rexetin, Maj 17, 2009, 02:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

sommer

Cytat: x3nomorph w Sierpień 27, 2010, 07:21:06 PM
Tak, widzialem Twoje pt na frapsie tego bp z Fame, fakt - mieliscie moby na plecach ale nie potrafiliscie zabic ani 1 osoby od nich.

heh, o ktorym mowisz? o tym pierwszym z boxami , czy o tym drugim, kiedy skonczyla im sie mana i spalili PR?
L2 Paradise  Zayl- glad
L2 DEX Zayl- PP
Lancer Gorst- WC
Skelth Gorst- WC

Madith

no ladnie..nie ma chwile i cala zabawa mnie ominela :P

no i cos spada poziom flamu...widac ekipie flejmujacej brakuje kilku najwazniejszych zawdonikow, Mediuma i Rickerta..ale staraja sie chlopaki :)
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Kazuya

Cytat: Madith w Sierpień 27, 2010, 07:44:51 PM
no ladnie..nie ma chwile i cala zabawa mnie ominela :P

no i cos spada poziom flamu...widac ekipie flejmujacej brakuje kilku najwazniejszych zawdonikow, Mediuma i Rickerta..ale staraja sie chlopaki :)
to są reprezentanci hr l2j więc dużo by nie mieli do powiedzenia :p
rpg x5 [gh85]

Phoeniks

Cytat: RazielIII w Sierpień 27, 2010, 07:35:09 PM
Cytat: Phoeniks w Sierpień 27, 2010, 05:18:49 PM
Czy ludzie z ruoffa pisza takie -_-'y w dzialach waszych serwerow? Watpie. Wiec darujcie sobie i nam i idzcie kreci dramy na fora swojego serwera skoro macie over9000
Azella & CO w kazdym topicu w rasy/klasy
zniknij prosze ...  :shock:
Core - Feoh Wizard 85 /sub Aeore Healer 85+

Tirius

Raziell proponuję pójść za radą pana Argento i czytać, przemyśleć - zanim napiszesz. Generalnie fajny, ale słaby flame, kompromitujące posty Argento to niemal zabawa, jak za czasów postów Thorina ^^

Szkoda, że mnie ominęło.
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

RazielIII

czlowieku, co 2 post w wykonaniu azelli/donka i reszty ruoff polaczkowa to teksty "idz pograj w l2"
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

seken

O widzisz Donk, naskarzyli na Ciebie, teraz masz przejebane  :x

Eido

E tam party Bobo jak raz na nas wpadło, tez im się nie udało nikogo zabić :P, tak pięknie gęsiego do nas wpadali i padali ^^ Swoja droga ciekawi mnie czemu nie wstawili frapsa przeciw naszemu constant, a spotykaliśmy się nie raz, moze dlatego ze nie wychodziło  im to najlepiej  :afro:

Azella

Cytat: RazielIII w Sierpień 27, 2010, 08:35:46 PM
czlowieku, co 2 post w wykonaniu azelli/donka i reszty ruoff polaczkowa to teksty "idz pograj w l2"

no widzisz a do ciebie nic nie dociera ulibed
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

netheril

-_-'a nie bylo mnie 2 dni a tu patrze to coraz wiecej postow osob nie majacych nic wspolnego z rutailem i lancerem :D tematy wam pozamykali w dzialach waszych privow czy ki -_-'? (moze serwy FBI zamknelo?  :oops:
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Mateles

Dziękuję, do widzenia.

Cytat: Mateles w Lipiec 17, 2010, 10:42:32 PM
Proponuję przygotować jakąś ustandaryzowaną odpowiedź dla graczy privów piszących na forum ru, tak ażeby nie tracić czasu na odpisywanie, coś w stylu:

Myślę, że się sprawdzi, a oto test:

Cytat: RazielIII w Lipiec 14, 2010, 06:26:07 PM
fajnie jestes 2.5 kroniki do przodu a pvp zobaczysz jak jeszcze pofarmisz z rok

Wystarczy więc kopiuj-wklej i gotowe!

[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:zjQ00XEmHkyUjM:http://bi.gazeta.pl/im/2/4522/z4522752X.jpg[/img]

netheril

Cytat: Mateles w Sierpień 27, 2010, 11:56:29 PM
Dziękuję, do widzenia.

Cytat: Mateles w Lipiec 17, 2010, 10:42:32 PM
Proponuję przygotować jakąś ustandaryzowaną odpowiedź dla graczy privów piszących na forum ru, tak ażeby nie tracić czasu na odpisywanie, coś w stylu:

Myślę, że się sprawdzi, a oto test:

Cytat: RazielIII w Lipiec 14, 2010, 06:26:07 PM
fajnie jestes 2.5 kroniki do przodu a pvp zobaczysz jak jeszcze pofarmisz z rok

Wystarczy więc kopiuj-wklej i gotowe!

[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:zjQ00XEmHkyUjM:http://bi.gazeta.pl/im/2/4522/z4522752X.jpg[/img]
n1
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

bula

po uj w ogole jeszcze w l2 gracie

dota > l2 eot

Mateles

W sumie to obie te gry dają radę.

A Ty po co czytasz forum o l2 skoro wolisz dotę? ;)

Sh1no

Argento

Cytat: Drah w Sierpień 27, 2010, 07:16:11 PM
Ty już lepiej nic nie mów bo w 1 z pt OC do tej pory się z Ciebie śmieją jak to opowiadałeś o tym że w constant powinni być sami th+support
Chlopie jak nie masz co napisac to nie pisz glupot,myslisz ze jak ktos napisze ze nie masz rak to ludzie z forum uwierza?To to samo co Ty napisales teraz,slaby flame. "TH+Support+ juz bardziej zfailowac nie mogles chyba. Tak w ogole to z Toba nigdy na TS itp nie siedzialem,wiec komu ty takie bajki chcesz wcisnac.
Ja slyszalem ze korzystasz z poradnikow Tekilli i sie z Ciebie chlopaki smieja=/
Cos teraz strasznie duzo w l2j sie udzielasz,czyzby juz Ci sie znudzilo jak ruscy trzepia wam tylki?Na RuOffie z was sie smieja,polaczkowy klan,robiacy zerg na fortach z 40-50 lvli :D

PS.Dalej biegasz z lukiem na oly?

Tirius,jak Ci sie nie podoba to nie patrz,tylko zrob lekcje ortografii dla swoich kolegow z ruoffa.
Tekilla nasz ogarniety forum user:

Cytat: ojciec1987 w Sierpień 27, 2010, 04:39:35 PM
szable w dlon :) , jak serwer bedzie dobry to zrywam z laska :) ma ktos jakies info o jakims klanie z setupem dla magow?

Jestem noobskim graczej l2jotuf i serferuf ofofopotopnyh,a admin tego forum to zyd bo zydzi 665 minusuf.

Azella

oj to nam pocisnął

fajnie to wygląda jak koleś niepotrafiący się wysłowić pisze o ortografii innych :)

Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Argento

Cytat: Azella w Sierpień 28, 2010, 07:21:43 AM
oj to nam pocisnął

fajnie to wygląda jak koleś niepotrafiący się wysłowić pisze o ortografii innych :)
Raczej chyba ludzie ktorzy maja problemy z czytaniem,bo jakos inni zrozumieli,tylko paczka z ruoffa nie,jeden napisze,to reszta jak przydupasy napisza to samo,nawet sie nad tym nie zastanawiajac.
Wiec nie wciskaj mi tu kitu,bo ja takich problemow nie mam,ale raczej wy macie z soba jakies,w koncu tyle farmicie ze nawet pewnie zadnej ksiazki od 1.5 roku w zasiegu wzroku nie mieliscie.

Cytat: Argento w Sierpień 27, 2010, 01:17:49 PM
Taa,juz mi wystarczy,bylem zaszczycony pospamowac z graczami z ruoffa.
Trzymajcie sie :D

Moze i ruoff>all pod warunkiem ze nie zaczyna sie gry na ruoffie od przelewku w banku>a pozniej forum,oh yea gram na ruoff:D

Jezeli Ty masz problem ze zrozumieniem tego posta,to powodzenia na maturze,o ile w ogole do niej zasiadziesz,bo moze chodzisz do zawodowki ale nie bede tam wnikal juz.
Tak wiec wjazd Ci sie nie udal,dalej apeluje abys zajrzal do slownika ort...
Tekilla nasz ogarniety forum user:

Cytat: ojciec1987 w Sierpień 27, 2010, 04:39:35 PM
szable w dlon :) , jak serwer bedzie dobry to zrywam z laska :) ma ktos jakies info o jakims klanie z setupem dla magow?

Jestem noobskim graczej l2jotuf i serferuf ofofopotopnyh,a admin tego forum to zyd bo zydzi 665 minusuf.

lempartus

Chłopie Ty jesteś tak pojebany na serio czy się zgrywasz ?

Większość Twoich wjazdów co do wieku ludzi z ruoffa kierujesz do osób które mają ponad 30 lat.

Weź w końcu swoje zabawki i spierdalaj. To że ty nie byłeś wstanie wbić nawet 60 lvl nie oznacza że każdy jest tak samo jak ty upośledzony.
Ogarnij się  i przestań robić z siebie debila, chyba że chcesz żeby i z Ciebie podobno jak z Raziela, całe L2 Community miało radochę
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Tirius

Cytat: Argento w Sierpień 28, 2010, 06:48:51 AM
Chlopie jak nie masz co napisac to nie pisz glupot,

My to Tobie powtarzamy już jakiś czas, jakbyś nie zauważył, a Ty dalej nic.

Co do ortografii, chętnie bym takową lekcję Tobie udzielił.
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

Alarion

Argento, ale co ty opowiadasz? Gram ze swoim constans (poza Zośkiem, który startował już wcześniej, ale z długimi przerwami pomiędzy) od lutego jakoś. Mamy teraz? Powiedzmy nawet wrzesień. Średnia lvli w naszym pt to ~~80 lvl, a rotowało się kilka osób w party (z pierwotnego składu mamy 3 osoby: Delios, Zosiek i ja). Czy to zły lvl? Czy mamy mało PvP? Powiem kategorycznie nie.

I proszę, nei używajcie argumentów, że trzeba dużo farmić. Dobrze wiem ile gramy (powiedzmy causalowo 3-4 godzinki 5 dni w tygodniu) i wiem, ile gra wiele osób z privów (-_-'zielają po 10 godzin dziennie). Także argument, że "Musiałbym wiedzieć Bóg wie ile" to sobe w 805 w dupe wsadzić możecie, bo na privach i tak wielu z was gra w ciul więcej. 

O ortografii już nic nie piszę...
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Eido

Ciekawe ze zawsze ludzie z privow chcąc się, dowartościować, albo raczej swój l2j serwer podrabiany do oryginała, wpadną do działu ludzi grających w prawdziwego lineage 2. Żeby w chwili przypływu zazdrości kiedy to "kolega" znalazł kolejnego buga na adene, zrobienie broni +16, itp,  wpaść do ludzi którzy takich problemów nie maja, i wyładować swa frustracje   

Chiniol

Modowana C4, zaden l2j, a wiezyc gemom to sa tam oryginalne wykradzine pliki HellBounda.

JesseJames

http://www.own3d.tv/video/34485/This_is_ET

Cytat: bula w Luty 08, 2011, 12:51:08 AM
Cytat: Slomek w Luty 08, 2011, 12:13:40 AM
Mass PvP to tu zadne, na varce czy kolo goddard malo ludzi nie wiem gdzie te 2k... Chyba ze jest jakis battle ground o ktorym nie wiem.
prawie 8 lvl HB a ty szukasz pvp na varce czy kolo goddard

okej

HoN < LoL