[L2 OFF/x4/x50] L2 Certus - Międzynarodowy Server Interlude [x/08/2010]

Zaczęty przez ozgrozo, Sierpień 13, 2010, 10:43:44 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dakorn

Na pewno się dowiesz ;], na razie przyjmij, że jest x4. Moim zdaniem ew. podniosą do x5 albo pozostaną bez zmian.

Sauromir

Emsi

ERROR ! This server is not in HopZone.Net list or it hasn't been activated yet! .  NIE da sie za votowac na hop zonie
Co Sie Stało Się.
Ło Co Tu Się Rozchodzi.

Dakorn

Bo nie wiesz o tym, że aby na serwer dało się tam głosować, musi działać.

siemasz123

Ale na innych sie da votowac.
Welcome! We have good news for you guys. On Friday at 18.00 GMT we are planning to open a beta test at your disposal. We hope that they will be frequently visited, and recommended by other users. Installment will be set as follows: Exp: 250x Sp: 250x Adena: 500x

jh0ri

Jak na Becie wszystko bedzie ok to i na life też nie powinno być wiekszych problemów.
Тихий!!! Тихий!!!

TenBoski

ojciec1987

szable w dlon :) , jak serwer bedzie dobry to zrywam z laska :) ma ktos jakies info o jakims klanie z setupem dla magow?

TenBoski

Dakorn

Nie straszcie już Tekilla :<

CytatJak Tekilla idzie to ja nie bo on sam rbki na klate bierze  ;/

ojciec1987

Cytat: TenBoski w Sierpień 27, 2010, 04:43:26 PM
Cytat: ojciec1987 w Sierpień 27, 2010, 04:39:35 PM
szable w dlon :) , jak serwer bedzie dobry to zrywam z laska :) 

ha ha haa rozwaliles mnie :D  hahaha  :beksa:

Kazda dupa sie kiedys znudzi.... ale pieniądze i L2 nigdy...

jh0ri

Тихий!!! Тихий!!!

yeahu

Cytat: Pumas w Sierpień 26, 2010, 09:45:02 PM
Cytat: yeahu w Sierpień 26, 2010, 05:47:57 PM
Dlatego gra sie 3h a reszte czasu expia cie znajomi,a bez dualboxa to gf ^^ sapy o boxa sa naprawde zalosne, wiecie dobrze ze nie macie racji twierdzac ze dualbox powinien byc zabroniony ale nie wiem po co ten temat ciagniecie...serwer bez boxa nie ma teraz przyszlosci, nikt nie bedzie stal w miescie i shoutowal 2 godziny o pt jak moze w tym czasie odpalic sobie swojego pp/wc i isc pofarmic te 3/4 godziny, no inaczej macie wy wracacie ze szkoly i -_-'ane nie ? I bedziecie mi kit wciskali ze boxy robia ci co graja po 15h dziennie ^^ idzcie i opowiedz to znajomym na podwórku może oni wam uwierzą. :oops:

shotuował 2godziny i nie znajdzie pt? na dead serwie może tak. pomyśl wbije sobie taki random na serwer, który zamierza grać pp. sam bez nikogo shoutuje o pt i nikt go nie chce, czemu? bo taki archer, czy dagger ma buffera na dualu. gf hf
A pomysl jak by bylo fajnie gdyby ten pp/wc zrobil sobie dd i sie nim expil na boxie o0. Albo gdyby mial const/clan....ale moze masz racje,  lepiej jest shoutowac w miescie o pt. Nie wiem co to teraz jest w modzie.

Cytat: ojciec1987 w Sierpień 27, 2010, 05:40:24 PM
Cytat: TenBoski w Sierpień 27, 2010, 04:43:26 PM
Cytat: ojciec1987 w Sierpień 27, 2010, 04:39:35 PM
szable w dlon :) , jak serwer bedzie dobry to zrywam z laska :) 

ha ha haa rozwaliles mnie :D  hahaha  :beksa:

Kazda dupa sie kiedys znudzi.... ale pieniądze i L2 nigdy...
bardziej załosne niz owned ;/
Cytat: jh0ri w Listopad 06, 2010, 08:35:49 PM
Nie mogę sie zalogować staje mi po wpisaniu id i hasla
aha.

http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=40105.0    jeszcze 2 lata rickert i bedziesz mógł sie napić piwa z ojcem !

Cytat: Immunit w Styczeń 06, 2011, 11:37:19 AM
Start odbędzie się jutro a dokładniej jutro
beka xD

Pumas

acc maker działa

Integer

Cytat: Pumas w Sierpień 27, 2010, 06:11:03 PM
acc maker nie działa. za każdym razem piszę Invalid password

Wszystko działa :)

The password must contain at least one upper case letter, one lower case letter and one digit.

Pumas

usuwam system wklejam wasz, odpalam l2.exe z systemu error na starcie. koleszka ma też tyle że gdy klika start w ekranie wyboru postaci. na waszym forum też piszą, że mają ten problem. no nie wszystko działa ;]

Integer

Cytat: Pumas w Sierpień 27, 2010, 06:31:19 PM
usuwam system wklejam wasz, odpalam l2.exe z systemu error na starcie. koleszka ma też tyle że gdy klika start w ekranie wyboru postaci. na waszym forum też piszą, że mają ten problem. no nie wszystko działa ;]

moze masz jakies pliczki ze starych serwerów, mogę zobaczyć error ?

Pumas

nic ze starych serwerów. l2 swieżo instalowane 5x dalej ten sam błąd

Pumas

GenesiZ

Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

jh0ri

Тихий!!! Тихий!!!

Integer

Witajcie!
Powoli widzimy, że jest Nas coraz więcej i z tego powodu jesteśmy bardzo zadowoleni. Specjalnie dla Was stworzyliśmy drugi filmik o naszym serwerze. Szczerze polecamy i zachęcamy wszystkich do oglądania  oraz rozsyłania znajomym. Przypominamy, że nasz zespół czeka na Wasze opinie i sugestie na temat strony jak i forum. Potrzebujemy tych informacji byśmy mogli udoskonalić nasze dzieło.
Pozdrawiamy! L2 Certus Staff

http://www.youtube.com/watch?v=8Bl1quqzdMM

Pumas