Screeny, PvP i Flame na Lancer

Zaczęty przez rexetin, Maj 17, 2009, 02:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Yoyo

Zle napisalem wkel co wtedy pisalem to cie wysmieje jeszcze raz ....  :shock:
Ze chce title i ze ruski nie umieja ogarnac rb....ale widze dobrze zrobilem skoro tak szybko odpowiedzieliscie lol clan spamem :)
Caly klan ryjkow JEZUUUU STRASZNE  :o :o

QQ xd jakie to oklepane

ps. RenifeRx dziekuje ze sie o mnie martwisz ale nie trzeba xD ja raczej nie mam na co narzekac oprocz debilstwa niektorych ludzi co mnie nie znaja xD

Nervoson

qq idziemy z lancera bo ons ie z nas smieje!

Yoyo

Ciezko jest sie wbic w nowy klan zwlaszcza jak jest zaduza roznica charakterow  :(
Nie lubicie ludzi ktorzy podchodza do tej gry oldschool`owo to wasza sprawa.... :P

Rada dla nowych nie odzywajcie sie na clanowym bo bedzie KICK !!

ps. Owek i jak zdales egzamin gimnazjalny xD?

Camoxl2

m

Ireth

WoW ...  :shock: Poprostu szkoda na was slow dzieci kochane ;) Dostaliscie kicka i juz : " mama on mi ukradl kredki !!!" ??? Prosze bardzo zalozcie swoj klan zobaczymy jak Pr0 podbijaja Aden ....

Azella

dzieki że o tym piszecie już miałem do tego klanu dołączyć. Naprawde jest tam tak dziwnie? bo jak tak to ja odpadam....
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

RenifeRx

Jeżeli miałbyś polegać na opinii dzieci z gimnazjum które zostały wyrzucone z klanu za dziecinne zachowanie, denerwujący sposób bycia i "Chcę teraz, chcę wszystko teraz bo wszystko mi się należy" to rzeczywiście ten klan nie jest dla Ciebie.  U nas jest bardzo dziwnie jak się nie umie grać, ogarniamy, chodzimy na rb, uczestniczymy w pvp. Dla totalnych noobków to może być szok.
Polecam klan Nemezis w którym Gra kończy się na ~65 lvlu bo nikt nie umie złożyć party.

Przepraszam w imieniu całego klanu że nie ma u nas miejsca dla noobków, dzieciaków i paranoików.
Orzeł moje godło, Reni moja godność.

Badyl

Renifer po 1 podaj swoj nick z gry bo nie wiem z kim gadam po 2 nie wypowiadaj sie o klanie w ktorym nie jestes bo nie wiesz co sie dzieje w Nemezis ...

Nervoson

Namazis nas nie lubi i atakuje nas na forum ;(( no nie. Moze pojdziemy grac gdzies indziej z taka aktywnosci 12h dziennie w L2 to zounujemy kazdy serwer.

Ryuzaku

Nikt nie mowil ze bedziemy zostawiac ludzi ktorzy graja tylko na 4 lvlu vita w klanie, nie pasuje wam to paps, lol. Niektorze maja fun z farmienia sobie na 4x 5x lvlu , ale nam po x latach gry w l2 , nie przynosi to zadnej przyjemnosci. My chcemy siege , pvp , oly , epicki , rbki etc , a to raczej jest awykonalne z aktywnoscia poznizej wszelkich norm i na 40 lvlu w shadow itemach. Wiec z laski swojej, swoje durne komentarze po tym jak was wy***smy zostawcie dla siebie , bo zachowujecie sie w sposob typowy dla polaczkow pl z privow. A najlepiej to wroccie na l2javy z ratami x5k, bo na x1 to wam raczej nie pojdzie.

Cytat: Yoyo w Maj 26, 2009, 09:09:01 PM
Caly klan ryjkow JEZUUUU STRASZNE  :o :o

Jak cos Ci do mnie nie w ser hajdi to mi to powiedz w RL , bo na forum to zawsze niezle cfaniaczysz , szczegolnie na takim jak ten , gdzie mody zakladaja tematy o botowaniu. Ponizej wszelkich norm.

Na przyszlosc prosba , jak ktos nie jest w klanie to niech nie zaklada tematow na lolforach. Ty.
ex STS 82 - ex member of LR and Assassins clan.
On Lancer server from 17.05.09 to 03.11.

rexetin

Hheeh grac dla przyjemnosci to mozna w CSa xD A tak w ogóle to nawet no lifer czerpie przyjemnosc z gry bo inaczej by nie gral wiec nie rozumiem stwierdzenia gramy dla przyjemnosci wiec pytanie a kto nie gra dla przyjemnosci?  Nie ma nic gorszego jak low online w klanie wiec czym ktos wiecej gra tym lepiej. To jest MMORPG raj dla ludzi ktorzy sa uzaleznieni od gier taka prawda. Kto tego nie obczaja to BB

Camoxl2

m

Nervoson

RenifeRx

Fajnie. Dex to l2j ? Jakie Ty w ogóle masz pojęcie o l2 ? Jezu skąd tacy idioci się biorą O_o ?! aż brak słów.. ciężko się zniżyć do Twojego poziomu dlatego zostawię to bez odpowiedzi.

myha

jedyne serwery które nie są serwerami l2j to takie z c1 lub z c4 pts bo wszystkie inne to są serwery l2j
a dla ścisłości
CytatJakie Ty w ogóle masz pojęcie o l2 ? Jezu skąd tacy idioci się biorą O_o ?! aż brak słów..
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

RenifeRx

Dex stoi na modyfikowanych plikach c4 Panie wszechwiedzący. Zresztą co ja się będę kłócił. Jak serwer ma C4 + coś z c5 to już musi być java ? gratuluje pomyślunku.

Btw. Gdzie są drama boye ? coś cicho.. nie ma się z kogo pośmiać. Go go go blame on us !

myha

dex stoi na modyfikowanych java plikach z c4, serwery które uważasz za l2j mają tak samo tylko ze stoją na modyfikowanych plikach z c1, dla mnie nie ma różnicy i to i to jest l2j
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

YoungPadawan

Cytat: myha w Maj 27, 2009, 04:33:54 PM
dex stoi na modyfikowanych java plikach z c4, serwery które uważasz za l2j mają tak samo tylko ze stoją na modyfikowanych plikach z c1, dla mnie nie ma różnicy i to i to jest l2j
omg...l2j=serwer pisany w javie, l2off=serwer pisany przy użyciu języków z rodziny C/asm itp....

jest różnica...i to wielka.
I'm offline.

muchosQQ

mistrzowie ruoffa ktorzy pare miesiecy temu grali na jednym z takich "l2j" wiedza lepiej  :wink:

Yoyo

Ale chryja lol  :o

Ryjek wiem ze powaznie podchodzisz do gry dlatego napisalem klan ryjkow bo tam widze wszyscy jacys powazni.
Swiat sie eni zalamie jak ktos ci odbije zamek albo przegrasz pvp ,granie w lol klanie sprawia wiecej przyjemnosci ludzie nie skacza sobie do gardel jak cos nie wyjdzie i nie wala EMO focha...I nie robcie z siebie takich pro graczy bo naprawde sa lepsi i juz zauwazyli ze nie tedy droga xD ( Niekoniecznie mowie o sobie wyprzedzajac to co by napisal w nastepnym poscie owek)
A co do tych dzieci z gimnazjum to sprawdz wlasnych ludzi w klanie nim kogos innego obrazacie ... mowie do Cl`a
Nie wszyscy pracuja w firmach :)

Jak dla mnie wydawanie kasy w takim wieku na gre xD 25+ xD Rozumiem ze sa rozne sposoby odreagowywania stresu po pracy ale byc powaznym nie tylko w RL ale i in game troche jednak widze wam szkodzi Oo

RenifeRx

Byliśmy na fortecy
Byliśmy na territory
Dzis bijemy druga fortece
Wszyscy się smieją z C gradowego zerga, bawimy się, żartujemy

Tępimy i poważnie podchodzimy do debili i noobków którzy nawet nie odróżniają plików napisanych w C++ od zwykłej javy.
Widać że z javy jesteści na jave wrócicie.

Wiecie.. Bawią nas te wasze posty. Keep going.

Paranoicy. To że uważamy siebie za pro, że się z tym odnosimy utworzyło się w tylko waszych chorych małych mózgowiach.

Arkezar

nie przypuszczalem ze po 3 stronach flame'u mozna jeszcze pisac takie "konstruktywne" posty, widocznie dex'owskie trolle zanizaly tam ogolny poziom flame'u
byle tak dalej przynajmniej bede mial cos do poczytania wieczorem :p
/spam off :P

Franz:
Arkezar - Ghost Hunter 78 / Storm Screamer 7x - INActive
Aion Beta Testing

Azella

Ja być forum trol z dexa...

tylko ta dyskusja nawet chęci flamu nie wzbudza w minimalnym stopniu. Nie rozumiem o co kaman. Kolesie wyszli/zostali wyrzuceni (niepotrzebne skreslić) z klanu a teraz jakieś żale wylewają na forum.

Reasumując ryjek to nolife natomiast ten drugi to histeryk. tym podsumowaniem chciałbym zakończyć udział w tym spektaklu...

KURTYNA (bisów nie przewidziano)
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Ryuzaku

Cytat: Camoxl2 w Maj 27, 2009, 03:00:14 PM

Ryuzaku lmao! To są rate'y x1 więc nie da się w ciągu dnia wbić 40 + bo to jest awykonalne!

Ktos im mowi aby to  w 1 dzien wbijac?

Jesteście klanem nolife'ów znającym się z resztą klanowiczy z innego serwera. Więc nie dziw się, że nowym cięzko się zaaklimatyzować skoro wokół tylko presja ze strony "wyżej postawionych". Ty na 40 lvlu biegałeś w full S z epic bizu i statusem Hero ... >.< żenada! Widać masz jakis kompleks na punkcie pl privów. Bo jakoś znam wielu ludzi grających na takich serwerach i są wporządku.
Do podstawowki chodzisz? Z ktorej czesci mojego posta wydedukowales ze mowie o jakichkolwiek PL serverach? Mowie o l2j , ktore maja tyle z l2 wspolnego co i WoW.

Hmmz z tego co mi wiadomo jesteście z Dexa.. a dex to niby L2Off? czy moze nieoicjalny EU off? QQ Dex tak samo jak i cale inne -_-'o to śmierdzące l2j tylko, że na bazie poprawek według mojego widzimisie. Więc lolku nie sraj mi tu że Ty taki ogarnięty Pro jesteś :] bo tak jak i cała reszta ludzi na tym forum wychowałeś sie na lol l2j serverach a teraz zgrywasz wielkiego mistrza bo masz 50+ na L2ru.
Tak zgrywam wielkiego mistrza , bo w przeciwienstwie do Ciebie gralem w klanach blisko szczytu na wielu servach , i zaden z nich nie byl -_-'anym l2jotem. A jezeli nie bylismy top , to przynajmniej staralismy sie byc na siegach , epickach i wszelkich pvp. No ale ty zapewne nie wiesz co to pvp , bo zatrzymujesz sie na 5x, bo trzeba tam grac 2h dziennie zeby wbic lvl. A to juz nolajf!

a co do Twojej wypowiedzi żeby ktoś Ci coś powiedział w RL.. to chyba odpada.. bo Ty jak i cała reszta Ogarniętych Pr0Playerów z LR nie wiedzą co to RL :]
O rly? Wpierdalasz sie , a nawet nie wiesz ze chodzilem z tym czlowiekiem do szkoly. Typowy przyklad osoby ,ktora nie wie , ale -_-'i , zeby -_-'ic.

I daje Wam niżej możliwość wypłakania się w lol sposób na mojego posta. Co to nie ja.. a Wy wielcy Pr0 :] chętnie poczytam i się pośmieje. Ja bede mówił a Wy bądzccie moimi klakierami :]

I chetnie skorzystam z prawa do zjechania Cie.

Pozdrawiam Camox

Tez Cie Pozdrawiam - Ryju , nolife.

P.S NIGDY SIE NIE WYPIERALEM , JESTEM ->>NOLAJFEM<<-- Mam w -_-' wolnego wiec gram, wole to niz siedze nie pod klata na jakism zasyfionym blokowisku i chlanie/cpanie/palenie.
ex STS 82 - ex member of LR and Assassins clan.
On Lancer server from 17.05.09 to 03.11.

Yoyo

Cytat: Azella w Maj 27, 2009, 07:33:00 PM
Reasumując ryjek to nolife natomiast ten drugi to histeryk. tym podsumowaniem chciałbym zakończyć udział w tym spektaklu...

Nie histeryk tyko DrabaB0Y :P nie na darmo mam ten nick xD robie drame bo mnie idiota wywalil uwazajac moje pytania odnosnie gracji za wnerwiajace ... a potem nie rozumiejac zartu ... :o Jak czlonkowie klanu niby sa tacy pro to sie ptyalem o niektore rzeczy Oo bo pierwszy raz gralem na tej kronice i za to od razu KICK GG polenizacja godna mistrza gry xD