Screeny, PvP i Flame na Lancer

Zaczęty przez rexetin, Maj 17, 2009, 02:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

RenifeRx

do usunięcia
Orzeł moje godło, Reni moja godność.

Eldalote

Cytat: damoon w Lipiec 21, 2009, 02:15:27 PM
Poza tym nie widze powodu dla ktorego eldalote chcialby miec ally z klanem, ktory jak to okreslil eldalote, ma poniżej 4 online i 0 ludzi na vencie

Quote/screenshot or neverhappened.
Changed forum acc => Bubacz

Azella

Cytat: DonK. w Lipiec 21, 2009, 03:28:10 PM
Cytat: Nervoson w Lipiec 21, 2009, 02:05:34 PM
Ally to glupi pomysl bo nic tym nie zyskujemy po za zergiem. Musial by byc jeden klan szybciej bys ie farmilo crp tym samym skille klanowe forty dla jednego klanu a nie 1 z 3 w ally :D I wtedy mozna pomyslec o ally z innymi klanami,ale czytajac te posty to raczej niemozliwe i sa to tylko moje marzenia :D
mowie to z wielka niechecia ale masz racje, nawet nie mam czego sie tu doczepic :D wydaje mi sie ze pare osob od was mogloby spokojnie do nas przejsc (nie ukrywajmy LR to tak 1/5 Nemezis), natomiast raczej nikt sie od nas nie zgodzi by takie dzieci jak xXxReniferxXxPL czy AzellaLedwoPiszePoPolsku do nas dolaczyli. Pomysl dobry przy pewnych zalozeniach, jednak watpie w jego realizacje kiedykolwiek.
to tak z ostatniego posta :)

oj bo tobie misiu włochaty nigdy literówki się nie zdarzają :( no pewnie jak by dołączyło całe LR to może by było te 30 online :) 

tak btw widzę że ty jesteś taki "Behappy" Lancera :)
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Nervoson

Kiedys myslalem ze Sinnersi to jakies nubki sa bo na forum dochodziło do podobnych kłótni, ale jak sie pogadało na ts to bylo nawet milo ;)

xSzajbus

Azzel tak dla scislosci. Srednia ilosc ludzi online czasami nawewt przekracza 30 osob ;) No ale i tak nie uwierzysz/uwierzycie :)

LancerBerserker 7x  Clan : Nemesis

DonK.

:D :D :D
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Phoeniks

nie no Panowie, no offence, ale to juz sie nudne robi. Odbijamy bez sensu pileczke, probujac udowodnic drugiej stronie, ze jestesmy lepsi. Wiadomo nikt nie powie, ze jest gorszy, bo ta pieprzona duma nie pozwala ;). Mozemy tak napisac kolejne 2x stron i nic konstruktywnego z tego nie wyjdzie

mysle, ze na poczatek ally byloby ok. Ludzie by sie popoznawali, poziom wrogosci moze by spadl, a pozniej moglibysmy pomyslec nad fuzja albo czyms takim. Majac zgrane, dobrze wyposazone 4-5 party mozna naprawde fajnie sie pobawic i pomyslec o czyms konkretniejszym - jakiejs fortecy albo nawet ktoryms z mniejszych zamkow
Core - Feoh Wizard 85 /sub Aeore Healer 85+

Azella

RenifeRx

do usunięcia

xSzajbus

Powiedzialem to tylko dlatego ze ktos nam zarzucil ze nie mamy tylu ludzi on. :) Reni do Ciebie nic nie mam, tak samo do paru innych.  Ally. Moze i bylby to dobry pomysl ale macie za duzo wojen. Wojne z Flawlessami Traida i assasini na was poluja to za silne klany jak na toczenie z nimi wojen. proponuej zeby kazdy z klanow przeduskotowal to sobie a Liderzy uzgodnili to miedzy soba. Bo co my maluczcy mamy do gadania? :)

LancerBerserker 7x  Clan : Nemesis

Frohike

Cytat: Tirius w Lipiec 20, 2009, 02:31:21 AMDo czego Ty mnie zmuszasz o takiej porze! Geeeez..
Nie pisałem, że od razu :P Btw. widzę, że skrobnąłeś coś jednak, haha :P

Tirius

Co poradzić, że mało tam piszą ludzie ;p
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

DonK.

Cytat: Azella w Lipiec 21, 2009, 05:37:52 PM
Szajbus wliczasz sklepy?;)
krotkie porownanie community i aktywnosci obu klanow, po przeczytaniu kolejnych bzdur by GWALR zalogowalem sie jednoczesnie na vt Nemezis oraz mumble LR, wynik? chyba kazdy umie liczyc
Hapszasin

fedur

jesteś aż tak głupi ze nie chce mi sie Ci tego udowadniac .i.

Tirius

"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

RenifeRx

Brawo ! ( i powiedziała to osoba nie związana z LR i Lancerem )

damoon

pff zatkało wam japy, przyznajcie szczerze  :oops:
PS. Poza tym tez moge poprosic kilku kumpli co pozornie nie sa zwiazani ani z LR, ani Nemezis co spamuja to forum w innych działach i bedzie tu niezly spam  :oops:

Azella

taa dammon jesteśmy w ciężkim szoku. Tirek ma zrujnowane dzieciństwo Renii robi emoquita a mnie wypadła górna lewa 6 i przestały mi paznokcie rosnąć

Nervoson

Jacy koledzy? yhym widze ze znowu sie zaczyna.

Ta aktywnosc nie am znaczenia bo i tak dostajecie wpierdy jak was jest 2 razy wiecej ;)

damoon

haha czyli teraz aktywność nie ma znaczenia? hmm zastanawiajace.

Ciekawi mnie również twoje "wrażenie", że ciagle jesteście lepsi. :oops:

Nervoson

DonK.

dobre :D przed chwila Last Rumuns pisalo o braku aktywnosci w Nemezis, teraz placz ze aktywnosc nie ma znaczenia. Pare stron wczesniej pisali ze sa propvpclanem, jak im zaproponowalem zeby porownac ich pvp/pk z moim z 56lvl napisali ze sobie epenisa przedluzam. Ciezko was na serio traktowac. Zamiast argumentow nic nieznaczacy placz xXxReniferxXxPL/AzellaLedwoPiszePoPolsku/13LetniYntelekt.i.Fedur
Hapszasin

damoon

oni poprostu nie chca miec konkurencji w wykupie bsoe z ch.

Nervoson

No tak bo liczba pvp/pk to najlepszy wskaźnik SKILLA w pvp.