Screeny, PvP i Flame na Lancer

Zaczęty przez rexetin, Maj 17, 2009, 02:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryuzaku

tak , w ogole nikt nie bronil zamku , tylko npc espady i assasynow i nas rozwalaly,  si si. DonK the almajty dal im bufy i mnie npc kritowaly po 230913291029310
ex STS 82 - ex member of LR and Assassins clan.
On Lancer server from 17.05.09 to 03.11.

DonK.

Cytat: Azella w Styczeń 17, 2010, 11:47:01 PM

@eido to że jesteście w 3 klany to wynik polityki. Nawet jak jakieś słabsze klany chciały klepać clf to przy pierwszej okazji zostawały sklepane przez light side (wtedy).
bywa

Cytat: Azella w Styczeń 17, 2010, 11:47:01 PMJaki spokojny exp niby mają inni? bo chyba z wami mając war to raczej często się wpada na enemy co farm utrudnia.
taki ze gdyby zamiast latac w sznurku za clf poszlibyscie na druga strone badz z reszta pieskow zrobili trzecia wiekszosc pisalaby juz w dziale privow

@nie wiem donk moze bylismy na innych siegach. Jak tylko ktoś napisał na ally że Assasins w gludio pojawili się aegis
no chyba jednak bylismy, z aegis spotkalismy sie w srodku

a pisanie że jakiś klan nie wie o której ma siege to self owned jak dla mnie :D
dla mnie tez, pisalem o tym zeby juz wam wacki z radosci opadly jak to ich ołnujecie :P

Fajnie że się udało zdobyć zamek co nie znaczy że nie zdajemy sobie sprawy z ograniczeń jakie mamy.
tez sie ciesze tylko troche mniej peirdolenia, tak jak ołek napisal kwestia polityki nie waszych eloyopro skilli :)

Cytat: Ryuzaku w Styczeń 17, 2010, 11:47:22 PM
tak , w ogole nikt nie bronil zamku , tylko npc espady i assasynow i nas rozwalaly,  si si. DonK the almajty dal im bufy i mnie npc kritowaly po 230913291029310
smiej sie smiej ale npc w zamku robily mi wiekszy dmg niz wasze luk pt, przynajmniej przebily mi sie przez cp potki :oops:
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

errorcrc

imo
Azex przestań ćpać
Eido zacznij ćpać i przestań sie tak podniecać ;p
Donq yyyy tobie nic nie pomoże ..... popodnoś dropy czy coś ;p

Ryuzaku

My chetnie bysmy se poszli po innym sznurki niz CLF, ale takto nie bedzie ally. A sami to se mozemy, wiec spendylaj, donQ.

DonK.

Cytat: errorcrc w Styczeń 18, 2010, 12:04:50 AM
imo
Azex przestań ćpać
Eido zacznij ćpać i przestań sie tak podniecać ;p
Donq yyyy tobie nic nie pomorze ..... popodnoś dropy czy coś ;p

wole gory nieuku  :oops: na pomorzu grasuja ziomy z giza :D
Hapszasin

Eido

Od ćpania kuń mi słabnie, wiec odpada :P
Btw, a dlaczego Ty mnie nie expisz na boxie :P? I wracając do dragów zobacz co klej robi z badyla, wystarczy nam taki jeden w const :D

mike_gornik

Jesli chodzi o siege Gludio to LR+Rosja spokojnie sobie dawaly rade z Espada wiec z CLF czy bez i tak bysmy dorwali ten zamek. Aha i nie wolno zapominec o bohaterze , ktory przerywal crestowanie innym clan lidera  :P

ps. odwalcie sie od Badyla , klej ktory mu serwuje spelnia wszystkie normy unijne wiec gtfo !
Lancer:
Jango - włóczykij 84, sprzedany

Van Hotler:
TTxXXXXX - bioły czołg 80+, aktywny

Azella

taa a ile trzeba było się drzeć żebyś z klanu wyszedł :)
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

DonK.

Hapszasin

Ryuzaku

Oficjalny slownik Jezyka Ryjkowsko-donkowskiego stwierdza iz pisze sie <Zief>!

RedHarvester

Z tego co przeczytałem na ruskim forum i ally czacie lider Espady nie wiedział o tym ,że zmienił się czas siege Gludio z 18:00 na 14:00 stąd też takie zamieszanie
cashed out

Azella

cóż to albo bug albo koleś nie rozumie cyrylicy ewentualnie jest kretynem. Może być że wszystkie 3 opcje wchodzą w grę :)

damoon

jak juz gdybamy to admini serwa (ktorzy jak wiadomo graja w clfach) mogli zrobic takie lagi naszemu ally jakie ja mialem. Czyli 50 klatek przez caly siege :o

A tak powaznie to ktos z was ma ostatnimi czasy (zwlaszcza na siegach i tw) takie kosmiczne lagi? (jacys użytkownicy Neti?)

Azella

u mnie to różnie wygląda. Czasami w zergu biegam bez pół laga a czasem stoje z party i się ruszyć nie mogę.

Gludio prawie bez laga za to goddard stop klatki miałem :(

damoon

lagi mniejsze lub wieksze to maja wszyscy Polacy pewnie. Ja mówie o freezach typu "to castle" i czekasz jawnie 20 minut, potem zobaczysz siebie dumnie w zamku i kolejna przerwa 20 minutowa na kawe.

Mscici3l

Cytat: damoon w Styczeń 18, 2010, 01:22:40 PM

A tak powaznie to ktos z was ma ostatnimi czasy (zwlaszcza na siegach i tw) takie kosmiczne lagi? (jacys użytkownicy Neti?)

Wczoraj na siege goddard mialem takie lagi ze sie nie dalo w ogole grac. Lagi bylo 10+++ sekundowe, a czasem dc
(uzytkownik netii)
Lineage 2 official server Luna
Msciciel - Ghost Hunter 83/75/75/73- BANNED
Lineage 2 official server Lancer ru:
Msciciel - Sword Muse 82/75/75/68 - SOLD
NomoreQQ - Soul Hound 82/75/75/75 - SOLD
ErrOrCrC - Grand Khavatari 85/80/75/75 - SOLD - 6x Hero

Ryuzaku

Netia user -> mialem w chuj lagi, ale to dlatego ze router mi sie sypie. Restart routera i gf

damoon

router mi sie nie sypie. Wszystko inne smiga jak trzeba. Tylko co zrobić jak z Hamburga do Moskwy sa straszne packet losty wynikajace z przeciazenia sieci albo innych glupot? W tej chwili jedyna opcja jaka widze to zmiana operatora.

Madith

Cytat: damoon w Styczeń 18, 2010, 03:23:18 PM
router mi sie nie sypie. Wszystko inne smiga jak trzeba. Tylko co zrobić jak z Hamburga do Moskwy sa straszne packet losty wynikajace z przeciazenia sieci albo innych glupot? W tej chwili jedyna opcja jaka widze to zmiana operatora.

wan to to become neo child?? QQ :D
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

DonK.

ok a teraz wstaw sobie "-" czyt. minusa za bezsensowny oraz nie na temat spam w " Screeny, PvP i Flame na Lancer "
Hapszasin

Madith

Cytat: DonK. w Styczeń 18, 2010, 03:43:02 PM
ok a teraz wstaw sobie "-" czyt. minusa za bezsensowny oraz nie na temat spam w " Screeny, PvP i Flame na Lancer "

chciałbys, zebym sobie wstawial minusy za spam w topicu ze spamem QQ Poza tym sam sobie minusa wstawic nie moge QQ
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

DonK.

to nie jest spam topic stad byly juz usuwane spam posty wiec nie peirdol :P a skoro nie mozesz sam sobie dac popros innego moda :P
Hapszasin

Ryuzaku

Cytat: damoon w Styczeń 18, 2010, 03:23:18 PM

E tam , mi tam nie lagowalo po restarcie gownotera, wiec to wina tego ze grasz w Assasinach. Wszystko jasne, jo =]. P.S Neo ma jeszcze wieksze problemy, a sieci kablowe w wiekszych miastach maja swoje odchyly. Jak na razie netia ma najlepiej =p

Sebal

Cytat: DonK. w Styczeń 18, 2010, 04:26:36 PM
to nie jest spam topic stad byly juz usuwane spam posty wiec nie peirdol :P a skoro nie mozesz sam sobie dac popros innego moda :P
Jaki mądrala -.-

Cytat: DonK. w Styczeń 18, 2010, 10:29:59 AM
<ziew>

- powinien być...
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Lanthirlaer

Ja nie miałem żadnych lagów związanych z połączeniem (sieć uniwersytecka) inna sprawa to potrzeba włączania minimalnych detalów przy wszelkich zergach.