Screeny, PvP i Flame na Lancer

Zaczęty przez rexetin, Maj 17, 2009, 02:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

DonK.

Cytat: Azella w Lipiec 13, 2010, 09:59:14 AM
w tuly już nie ma nic poza hero party clf :D
na 3 czy na aoe? btw da sie tam robic aoe jeszcze?
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Itherus

lethale na 3 odpadaja teraz jest tam w ciul mobów a na 2 siedzi top magow clf.

Azella

teraz jest inaczej bo nei ma już rb do bicia. Tylko teleporty sa.

to chyba 2 piętro było. kampią warpa i przy warpie farmią a ciężko nuki ubić jak warpa campią
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

HellSign

Wiem jedno ... powielanie dobrych pomysłów nie jest złe, ale zabawne jest to, że wielu Lineage'owców twierdzi, że WoW jest blee itd.

Nowe skille - Ala WoW
Instancje/rb epic instacje = Insty w wowie(ala raid)
Mechanika gry coraz bardziej zmienia się rzekłbym przeistacza w WoWowską pod inną nazwą, historią świata i grafiką
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Nervoson

no i -_-' mnie to obchodzi? OPEN PVP -_-'a!

skille ala wow

To jak ktos wymyslił bulke to wszyscy krzyczeli ale chleb ma to samo juz dawno?

Alarion

Ja do WoW'a nic nie mam pod kątem profek, skilli itd.

Dla mnie największym shitem w tej grze jest to, że tam to są TYLKO instancje, a PvP to Realm vs Realm jest najbardziej poronionym stylem MMO.

open PvP, yo! Ja chcę móc spuścić wpierdol komu chce i kiedy chce, nawet jeżeli potem mogę się już na spocie nie pojawiać przez najbliższe tygodnie ; p
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

jac0l

Cytat: Alarion w Lipiec 13, 2010, 05:12:40 PM
Ja do WoW'a nic nie mam pod kątem profek, skilli itd.

Dla mnie największym shitem w tej grze jest to, że tam to są TYLKO instancje, a PvP to Realm vs Realm jest najbardziej poronionym stylem MMO.

open PvP, yo! Ja chcę móc spuścić w-_-' komu chce i kiedy chce, nawet jeżeli potem mogę się już na spocie nie pojawiać przez najbliższe tygodnie ; p
yo! szkoda tylko że grasz bishem. :bump:
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Alarion

Wybacz, ale pisanie " +1  +2  +5 " itd. jarało mnie jak grałem w shotery w gimnazjum. Dla mnie współpraca party i możliwość wygrania party na party (najbardziej ciekawe PvP w L2 i zarazem najbardziej wymagające) jest ponad to, że zadam damage. Ja wypalę manę, rzucę debuffy i nie pozwolę zginąć mojemu party.  To jak bramkarz w piłce nożnej, wielu nie będzie doceniać jego pracy, ale każdy kto pomyśli, wie, że bez ogarniętego drużyna choćby z zajebistymi napastnikami nic nie zrobi.

So a little fail

Btw przedstawisz się wreszcie randomie?

Cat Drama Maker

jac0l

Kamil. A co do random  to kto to mówi ? myślisz ze masz const pt i już jesteś pRoUberOwnKozakCleric ? może pochwalisz się jakimiś osiągnięciami z Ru? lub Eu ? gogo

Azella

wbił 80 bez bota i nie walną quita.

Teraz ty randomie. byłeś hero na jakiś imba prvi pts?

RazielIII

Cytat: Azella w Lipiec 13, 2010, 05:37:52 PM

teraz to juz nawet pliki pts sa beee? gracie na ruoffie ale i tak jestescie nonfactorami, sry irytuje mnie troche ta ekipa (alarion/donk/azella)
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

DonK.

w jaki sposob laczysz pve i randomizm?
Cytat: RazielIII w Lipiec 13, 2010, 05:51:35 PM

teraz to juz nawet pliki pts sa beee? gracie na ruoffie ale i tak jestescie nonfactorami, sry irytuje mnie troche ta ekipa (alarion/donk/azella)
widzialem wszystkie epiki na ruoffie a ty bdkiem zabijasz magow na privie, papa.
Hapszasin

jac0l

Cytat: RazielIII w Lipiec 13, 2010, 05:51:35 PM

teraz to juz nawet pliki pts sa beee? gracie na ruoffie ale i tak jestescie nonfactorami, sry irytuje mnie troche ta ekipa (alarion/madith/azella)
/confirm
(Ależ flame się zaczyna ;d )

Azella

Cytat: jac0l w Lipiec 13, 2010, 05:42:07 PM
to jest rozmowa w której nie uczestniczą debile więc możesz sie wylogować.

wylogowałem się ale debil ciągle pozostał :( musisz się strasznie nudzić skoro spamujesz u innych :(

jac0l

Nom wróciłem z pracy i się strasznie nudze:( chyba sobie poobcinam paznokcie ;9 Bez  urazy Azell ale masz ego większe niż mój nauczyciel Konstrukcji.

Azella

bez urazy ale nie jesteś wstanie mnie urazić :(

jac0l

Alarion

Ojej, kolejny frustracik przyszedł rozkręcić sobie mini drame. Tylko jak do tej pory coś średnio mu idzie. Myślę, że jak tupniesz nóżkami jeszcze to może ktoś na ciebie zwróci uwagę.

A moim osiągnięciem jest poprowadzenie od początku do końca 2 constans (na EU 1 i drugie na ru ofie) oraz to, że naszym spokojnym tempem gramy sobie poznając wielu fajnych ludzi z którymi fajnie byłoby się kiedyś spotkać na wódce oprócz kumpli z reala. A po drodze do tego lvla (czy szybko czy wolno to nie wnikam, wiem, że od 0 i bez jakieś spiny w kilka miesięcy) mając z tymi ludźmi wiele świetnych akcji PvP (nie z tymi +83 ze skillami +20 itd. chociaż klanowo i z takimi czasem się zdarzało) , śmiechu i dużo zabawy.

A co do razielka, to sorry, ale opinie BD-ków owniących wszystkich na oly i solujących chimery oraz party enemy na HB trochę mało mnie wzrusza
:<<

Cat Drama Maker

Sh1no

CytatRazielIII w Kwiecień 24, 2010, 12:38:04
Chcesz filmik jak soluje arcane spota na SD majac dc buffa? myslisz ze to cos dziwnego?

hf ogarnijcie gre.

tak to było :D

RazielIII

Cytat: Sh1no w Lipiec 13, 2010, 06:51:53 PM
Chcesz filmik jak soluje arcane spota na SD majac dc buffa? myslisz ze to cos dziwnego?

hf ogarnijcie gre.

MrStanley tyrkiem z epikami tez soluje na rpg qq
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

jac0l

Cytat: Alarion w Lipiec 13, 2010, 06:40:54 PM
Myślę, że jak tupniesz nóżkami jeszcze to może ktoś na ciebie zwróci uwagę. - zrobione! i co ? dalej nic? ;9
A co do razielka, to sorry, ale opinie BD-ków owniących wszystkich na oly i solujących chimery oraz party enemy na HB trochę mało mnie wzrusza
:<<
Fajnie że udało Ci się poprowadzić do końca dwa const i grasz dla zabawy z ludzmi no ale twoje nastawienie do graczy Eu i ten jebany sarkazm w każdym twoim poście do nich już dobija. elo

dex>franz
Sd>tyrek

Eido

Wracając do rozmowy o WoW-ie, po pierwsze grafika!!! co to czasy commodore?, i te kolory jak dla panienek :P po drugie system PvP, po trzecie Lineage było wcześniej, i to Blizzard kopiował pomysły , a nie odwrotnie
Donk czy Ty czasem nie masz, dostępu do postaci AW 78 osoby która nie gra od dawna :)?.
Raziel czy jak Ci tam, po co zaglądasz w ogóle do działów ludzi grających w Lineage 2? Graj sobie w... właśnie w co Ty grasz w ogóle?Tylko nie pisz mi ze w L2, bo to ze przy scrinie logowania pisze Ci Lineage 2 to nie znaczy ze w nią grasz

RazielIII

Cytat: Eido w Lipiec 13, 2010, 06:57:26 PM
Wracając do rozmowy o WoW-ie, po pierwsze grafika!!! co to czasy commodore?, i te kolory jak dla panienek :P po drugie system PvP, po trzecie Lineage było wcześniej, i to Blizzard kopiował pomysły , a nie odwrotnie
Donk czy Ty czasem nie masz, dostępu do postaci AW 78 osoby która nie gra od dawna :)?.
Raziel czy jak Ci tam, po co zaglądasz w ogóle do działów ludzi grających w Lineage 2? Graj sobie w... właśnie w co Ty grasz w ogóle?Tylko nie pisz mi ze w L2, bo to ze przy scrinie logowania pisze Ci Lineage 2 to nie znaczy ze w nią grasz

dobrze wiedziec ze teraz nawet rpg jest lol  :D

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

DonK.

Cytat: RazielIII w Lipiec 13, 2010, 06:53:12 PM

hf ogarnijcie gre.

serio jestes nie tylko dzieciakiem ale i kretynem

mam ale napalilem sie po tych zmianach na PK, tylko ze wlasnie wszedl sezon1 w lolu :D jesli sie nie okaze tak fajny jak go zapowiadano to exp hard be pro :D
Hapszasin

seken

Cytat: DonK. w Lipiec 13, 2010, 07:04:57 PM
Cytat: RazielIII w Lipiec 13, 2010, 06:53:12 PM

hf ogarnijcie gre.

serio jestes nie tylko dzieciakiem ale i kretynem

mam ale napalilem sie po tych zmianach na PK, tylko ze wlasnie wszedl sezon1 w lolu :D jesli sie nie okaze tak fajny jak go zapowiadano to exp hard be pro :D
Jutro o 7 juz na Eu mamy miec sezon1 (ale bede pwnic).
Btw. Fajnie sie czyta ten flame w moment przeczytalem 3 strony, ktore przeoczylem, to jest lepsze niz moja ulubiona ksiazka!
Raziel teraz porownaj "solowanie" arcane spota bdkiem, a tyrkiem poprostu true fanboju juz mnie dobijasz tymi tekstami.
Prosze o wiecej flejmu plx plx plox.