Screeny, PvP i Flame na Lancer

Zaczęty przez rexetin, Maj 17, 2009, 02:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alarion

myślę, że za jakiś miesiąc, może niecały (ostatnie osoby przekroczą +80 lvl, a niektórzy dobiją 81-82) możemy takie Pt vs Pt zaaranżować. Zobaczymy ile brakuje Amber pt do Terror teamu ; )

Z zielonej góry są Zośki od nas, a czy ktoś jeszcze to pojęcia nie mam.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

RedHarvester

Cytat: Gorthall w Sierpień 26, 2010, 10:33:09 PM
Ostatnio cały flame skupia się na filmu Jango i tradycyjnie all privs > ru off  :D a tu widzę Assasins po cichu zmieniło strategie i zbiera przydupasów żeby zbudować NATO vs zerg Aegis  8) Ten Fame to jakiś żart czy faktycznie Hotler postanowił wyhodować sobie Pokemona?  :afro:
Biorąc pod uwage wszystkie servery ruoffa Aegis to chyba najliczniejsze ally (czyt. ZERG) ciezko odebrac im zamek 1 klanem dlatego bedziemy hodowac Pokemona :P
cashed out

errorcrc

+ rekrutacja do assasins2 niedługo otwarta  :P

Mateles

A jakie będą wymagania, ażeby zostać "drugim" assasinem? ;)

RedHarvester

Cytat: Mateles w Sierpień 27, 2010, 01:10:48 AM
A jakie będą wymagania, ażeby zostać "drugim" assasinem? ;)
Robisz questa na 1 profesje dark elf fighterem i zostajesz Assassinem.
Na powaznie to const/pojedyncze osoby 80+
cashed out

Argento

Te Assassins 2 bedzie jak mieso armatnie podobne do RedStorm +RedSky -[MeatShields]?
Mowa o Assassinach
Tekilla nasz ogarniety forum user:

Cytat: ojciec1987 w Sierpień 27, 2010, 04:39:35 PM
szable w dlon :) , jak serwer bedzie dobry to zrywam z laska :) ma ktos jakies info o jakims klanie z setupem dla magow?

Jestem noobskim graczej l2jotuf i serferuf ofofopotopnyh,a admin tego forum to zyd bo zydzi 665 minusuf.

Azella

co do famu to tylko party boba

to party johnego fiasko to dokładnie to co ten koleś ma w nicku czyli fiasco. Tam jest party boba i reszta która robi za obastawę i to jest tyle na temat tego klanu
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

DonK.

spoko juz wiem co to, ale acc2 to bedzie ciekawa opcja.
btw revival dalej expi w cata jak sa epiki?
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Azella

teraz poza baiumem nie ma epiców więc mają duzo czasu :D

Azella

nie znasz się.

chopaki się zatrzymały na gracji więc muszą pisać że to najlepsza kronika :D wszystko po to już star wars

Arimas

Zaraz zaraz, a przypadkiem nie mówili tak kiedy grali na IL i weszło The Kamael potem hellbound i gracia pt 1 itp itd.     hahaha

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Itherus

Teoretycznie od wrzesnia, pazdziernika moze sie znowu wiele pozmieniac, fame to b0b0 reszta to zlepek, co nie zmienia faktu ze oni plus reszta tworza niezly zerg przez ktory baardzo ciezko sie przebic... bo brakuje many :). Uwazam ze nie jest zle polacy sa w beznadziejnej sytuacji w porownaniu do ruskich ale mysle ze niektorzy sie z nami liczą.

Redbox

powiem tak bija nas Aegisy, 1 espada, biedne Fame i inne takie a teraz jeszcze ACC :D no wiec ally vsall nabiera prawdziwego znaczenia.

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Tirius

Cytat: Argento w Sierpień 26, 2010, 10:01:55 PM
Cytat: DonK. w Sierpień 26, 2010, 09:38:21 PM
oczywista oczywistosc dla dzieci ktore nigdy na tym nie graly dodac zapomniales.
Tu sie mylisz bo gralem:p
Kazdy ma swoj gust mi tam Freye i te bajery nie przypadly do gustu,Gracia tez nie bardzo ale gdzies sobie w wolnym czasie trzeba grac,a zadnego porzadnego Interlude czy cos nie ma,wiec nie dla kazdego czym nowsza kronika wydaje sie lepsza,niektorzy wola stac w miejscu jezeli chodzi o rpg club na przyklad,a niektorym odpowiadaja rates itp.
A to ze gra ktos na x1 nie oznacza ze jest lepszym,no chyba tylko ze w farmie.A to i tak roznie bywa prawda Donk'u?:p

Nie ma to jak kronika z łucznikami f1 f1 f1 i spam cp, hell yeah.
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

sommer

Cytat: Redbox w Sierpień 27, 2010, 10:22:16 AM
powiem tak bija nas Aegisy, 1 espada, biedne Fame i inne takie a teraz jeszcze ACC :D no wiec ally vsall nabiera prawdziwego znaczenia.
paru "pr0" swordsow to nie aegis, jeden emo kras i jego const to nie assasins :P, revival tylko pada przy przejeciu spota :P
L2 Paradise  Zayl- glad
L2 DEX Zayl- PP
Lancer Gorst- WC
Skelth Gorst- WC

sommer

Cytat: Azella w Sierpień 26, 2010, 10:12:49 PM
Cytat: Argento w Sierpień 26, 2010, 10:01:55 PM
Cytat: DonK. w Sierpień 26, 2010, 09:38:21 PM
oczywista oczywistosc dla dzieci ktore nigdy na tym nie graly dodac zapomniales.
Tu sie mylisz bo gralem:p
Kazdy ma swoj gust mi tam Freye i te bajery nie przypadly do gustu,Gracia tez nie bardzo ale gdzies sobie w wolnym czasie trzeba grac,a zadnego porzadnego Interlude czy cos nie ma,wiec nie dla kazdego czym nowsza kronika wydaje sie lepsza,niektorzy wola stac w miejscu jezeli chodzi o rpg club na przyklad,a niektorym odpowiadaja rates itp.
A to ze gra ktos na x1 nie oznacza ze jest lepszym,no chyba tylko ze w farmie.A to i tak roznie bywa prawda Donk'u?:p

toś pograł na tej freyi całe 2 miesiace jak mniemam :) i na jakim lev doszedłeś do wniosku że to shit? 40?

5x chyba :P ale za duzo enemy bylo i niemogl koksac :(
L2 Paradise  Zayl- glad
L2 DEX Zayl- PP
Lancer Gorst- WC
Skelth Gorst- WC

Delios

Cytat: Alarion w Sierpień 27, 2010, 12:03:51 AM
Tylko ja tego filmiku nie pozwolę Deliosowi wypuścić, dopóki przynajmniej połowa frapsa nie będzie w roli jego Slh ; >

i tak znowu wywale 90% materiału bo mam na nim nieuczesane włosy :(
Archeage <3

Azella

to on w LR był że dużo enemy było?

DonK.

ja bylem w lrach i musialem przejsc do Acc bo sie koksac u was nie dalo QQ
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

damoon

Cytat: Madith w Sierpień 27, 2010, 11:15:47 AM
nie spamowac bez sensu...

czy piszac: "nie spamowac bez sensu" to nie jest bezsensowny spam? pierdolony hipokryta..

jak ja czekam az oc odda wojne podobnie jak LR, tylko i wylacznie ze wzgledu na ciebie..

Argento

Cytat: Tirius w Sierpień 27, 2010, 10:25:50 AM
Nie ma to jak kronika z łucznikami f1 f1 f1 i spam cp, hell yeah.
Nie ma to jak kamaele z auto targetem i spam rush impacta,hell yeah!
PS.IL to nie byly tylko lucznicy,fakt bylo ich sporo,i moze dlatego dostali takiego nefra w nastepnych kronikach,ale tu nie tylko o to chodzi:p
Tekilla nasz ogarniety forum user:

Cytat: ojciec1987 w Sierpień 27, 2010, 04:39:35 PM
szable w dlon :) , jak serwer bedzie dobry to zrywam z laska :) ma ktos jakies info o jakims klanie z setupem dla magow?

Jestem noobskim graczej l2jotuf i serferuf ofofopotopnyh,a admin tego forum to zyd bo zydzi 665 minusuf.

Madith

wczesniej w kazdej kronica jakas klasa ownowala..

w C4 nuki ze swoim trudnym do opanowania paskiem skili
w IL archerzy, ze swoim jeszcze trudniejszym paskiem skili

a teraz mamy Kamalea, ktora wiekszosc ruskow ogarnela do tego stopnia, ze wbija lvl 78/79 i jedyne co potrafia to wciskanie f1 z rush impactem.
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Delios

wspominałem już że Ci spamujący Rush Impact Zerkerzy są skuteczni tylko na zerg A grejdów pod siege i w normalnym end-game pvp już stun tak nie wchodzi?

w HF większość warriorów dostaje Rush Impacta : D
Archeage <3

Phoeniks

Core - Feoh Wizard 85 /sub Aeore Healer 85+

Madith

wspomniales :D ale to nei zmienia faktu, ze oni nadal to stosuja :D
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired