Screeny, PvP i Flame na Lancer

Zaczęty przez rexetin, Maj 17, 2009, 02:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zosienka

Cytat: Delios w Czerwiec 08, 2011, 01:30:42 PM
who da fak cares?

PVP się liczy
te wasze smutki mnie nudzą.

Macie za karę cyferki
http://www.youtube.com/watch?v=XyhE3f-XYC8

Chyba juz gdzies widzialem takie cyferki. Chyba na frapsie z Franza jakiegos AW. Tylko nie pamietam jaki mial nick (chyba nie byl to dmv). Mam gdzies tego frapsa na zewnetrznym dysku, ale nie chce mi sie teraz go podlaczac i szukac ;p

Acid

Cytat: xkurakx w Czerwiec 08, 2011, 07:00:38 PM
Cytat: bula w Czerwiec 08, 2011, 04:39:13 PM
Cytat: Yargot w Czerwiec 08, 2011, 02:31:34 PM
nie - nabijam się ze sługusuw rosyjskiego imperializmu ;P
nie dosc ze kretyn to jeszcze analfabeta

OC gratulujemy membera?

//Acid -- Obraza - 10%.
Kretynizm to choroba, analfabetyzm niezwykle przykra patologia społeczna. Oba adekwatne do tego osobnika więc nie rozumiem za co warn . Jak gość ma kompleksy to niech się zali na OCkowym forum, a nie dopierdala się do ludzi, którzy akurat w tym klanie grać nie chcą.
A jak już dajesz warny to może wszystkim, a nie hodujesz sobie przydupasów. Mi określenie sługus imperializmu ruskiego może na ten przykład uwłaczać, a jakoś reakcji nie widze. Podobnie "core OC memberzy" wjeżdżający na starych, poczecie i oralne igraszki nie doczekali się takowego, więc z całą odpowiedzialnością napisze- wsadź se tego warna w d u p e.

Tam była nieco inna sytuacja, której tłumaczyć tobie nie mam zamiaru.
Zawsze najwięcej gdacze ten, który o całej sytuacji nie ma najmniejszego pojęcia.  :oops:

John100

Cytat: TheMyth w Czerwiec 08, 2011, 04:07:58 PM
Alarion skad TY wymysliles teraz  ze na aden powstrzymaliscie 1 espada swords i fredoms??? jak na samym poczatku swords stalo samo dopiero jak ass wylecialo to moze byly 2 proby gdzie espada i 1 polecialy pierwsze a potem my i TYLE!!!! pozniej bylo tylko klan na klan a Fredoms to wpadlo na 30 minut przed koncem??jak juz wszyscy w zamku byli wiec nie pisz takich bzdur ze od razu caly serwer zjechaliscie
Alarion jeżeli Aden było równo z Rune to jeszcze freedoms byli na rune a nie aden, odbiliśmy im zamek i na ostatnią minute odzyskali broniąc go całe 2h więc jeżeli pod koniec widziałeś ich na aden no to zawstydziłeś Jana Brzechwę jeszcze Turbodynomen i biorą cię do reklamy pleya:P
S h O c K Team
Yull Trickster 99/ Othell 98/ DC 80 / TH 80

Quentim

Dżon ale po co sie produkujesz? przyjdzie analion napisze ze to kłamstwo i bedzie pozamiatane. A to co pisal Yargot to jego opinia i tylko jego a nie calego OC. Grajcie sobie gdzie i jak chcecie. W końcu gramy dla fanu tak?

Zosiek chyba o to Ci chodzilo: http://www.youtube.com/watch?v=4k7Mwl1t-kY&feature=related

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Yargot

No opinia jest tylko moja i tak naprawdę to staram się kilku buraczków wyprowadzić z równowagi - już widze takiego grubego świniaka siedzącego przed kompem - jak sięga po cipasy czytając te bzdety i się nimi dławi w ataku bezsilnej złości ;P

Nikt nie nakazuje gry w polskim klanie, śmieszy tylko fakt że ktoś z niego ucieka bo było za trudno / za nudno / za dużo farmy / za mało pvp a teraz siedzi w jakimś niby top klanie co się już rozsypał i dalej stara się pociskać kit że ownuje ;P

No który z was farmerzy i bohaterowie nie jednej akcji nie zaczynał w polskim klanie? 1 ? 2? teraz siedzicie u ruskich i napinacie klaty. Na początek było dobrze a teraz bee?

Jeśli ktoś ma ochotę z powodu ortografi zaprzeczyć takim faktom albo w ten sposób podbudować sobie własne ego to polecam jakieś portale społecznościowe może uda wam się zgromadzić kilku kolegów - najlepiej z rosyjskiego klanu hehehe.

Macie na fakebooku kolegów z rosyjskich klanów dodanych jako frjendów?

no opinia jest tylko moja

10%
Per Aspera Ad Astra

Roxis

Yargot przypominasz mi Karda z luny ;p
Ich sprawa gdzie graja, a twoj placz napewno tego nie zmieni...

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

lempartus

Potwierdzenie wojny przeciwko Assasinom z całym szacunkiem nie wymagało żadnej odwagi ani tym bardziej posiadania nie wiem jak wielkich jaj.

Alarion naprawdę Twoja wyobraźnia jest nieograniczona żadnymi barierami 1 Siege Freedoms i Swords atakowali Innadril, 2 Siege freedoms bronili Rune, a później desperacko próbowali go odbić i udało im się to na 10 sec przed końcem.

Jeśli obronę Aden wspólnie z Clfami  przed atakiem espady i 1 uważasz za heroiczne osiągnięcie  to chyba nie widziałeś dobrego pvp na oczy
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Neural

Co do ruskiego klanu jakim są assasini to jest jeden mały problem :) to nie jest ruski klan..... tylko ukraiński :) a polacy w tym klanie stanowią 1/3 całości :) i nikt się nie rozsypał a na koniec siga faktycznie fredomsy były pod aden .

@Lemp swordsy jak najbardziej też były pod aden nawet Benek Ci to powie :)
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Yargot

Per Aspera Ad Astra

Roxis

Kto cie tam wie... jak na razie wychodzisz na emo kida

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

Yargot

Szanuję twoje zdanie na ten temat - ale mam je w ... ;*
Per Aspera Ad Astra

xkurakx

Cytat: Roxis w Czerwiec 08, 2011, 08:21:49 PM
Kto cie tam wie... jak na razie wychodzisz na emo kida
Chudego emo kida bez "cipasów" :P

TheMyth

Cytat: Neural w Czerwiec 08, 2011, 08:19:40 PM
Co do ruskiego klanu jakim są assasini to jest jeden mały problem :) to nie jest ruski klan..... tylko ukraiński :) a polacy w tym klanie stanowią 1/3 całości :) i nikt się nie rozsypał a na koniec siga faktycznie fredomsy były pod aden .

@Lemp swordsy jak najbardziej też były pod aden nawet Benek Ci to powie :)

owszem Swords bylo caly czas pod aden ale brednie ze 1+espada+swords hmmm byly 1 lub 2 ataki ale to swords wbieglo po 1 i espadzie a pozniej tylko i wylacznie sami latalismy, fridoms byli na jakies pare minut wsrodku zamku potem widocznie zamek stracili ;p

Co do ally Alarion ma marzenie espada 1 i swords ale zadaj sobie pytanie czemu ass kiedys nie chcialo byc z nimi w ally to bedziesz mial odp na pytanie o ally. Tak poza tym ciekawe jak dlugo z CLF bedziecie w przyjazni zyc ;p

Co do OC i oddania wojny to hmmm nic cudownego co im zalezalo ?? maja wojne z espada, 1 , swords, CLF wiec jaka roznica jak ass dojdzie :D
Hiawatha (Swords) Lancer

Redbox

Cytat: Yargot w Czerwiec 08, 2011, 08:15:29 PM
No opinia jest tylko moja i tak naprawdę to staram się kilku buraczków wyprowadzić z równowagi - już widze takiego grubego świniaka siedzącego przed kompem - jak sięga po cipasy czytając te bzdety i się nimi dławi w ataku bezsilnej złości ;P

acid 232323 czemu tu ostrzezenie nie leci?

//Acid -- bo nie odświeżam tego topicu co 5 sekund jak Ty. Więc zamiast TROLOLOLOLO postów użyj opcji "Zgłoś do moderatora"

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

pokit

Troche sie yargot zachowujesz jak zakompleksiony gowniarz na forum a siege byl fajny i przedewszystkim nie lagowalo jakos strasznie. OC musi sie nacieszyc wojnami bo w god bedzie mozna miec tylko 4 wary na raz, co troche ograniczy wojny malych klanow z tymi wiekszymi:/

John100

Cytat: Redbox w Czerwiec 08, 2011, 08:38:57 PM
Cytat: Yargot w Czerwiec 08, 2011, 08:15:29 PM

acid 232323 czemu tu ostrzezenie nie leci?
ke ? a zmieniłeś na acida .

S h O c K Team

roli

jak flame to flame ^_^
to teraz oc musi uważać bo zaraz zaczną się masowe quity z powody "złej sytuacji w klanie" czyt. "za dużo wojen i nie da się farmić" i zaraz powstanie nowy pl polski klan dla polaków outcasters2 !

Yargot

Kompleksy mam jak wszyscy - no może troszkę wieksze niż inni ale co tam - jak ktoś się źle z tym czuje to znaczy że naciskam w odpowiedni punkt.

Jeśli warn mi się należy to przyjmę z pochyloną głową - co mi tam żyje się raz a tu taka nuda ostatnio była - tylko kilku wszechwiedzących się wypowiada - a jak ktoś podniesie głowę to już zadyma.

Kto to pisał że "się bawić to trzeba umić" ;P

ps. ^ jak na razie odszedł tylko słaby element - dla tych co się wahają to jest amnestia - zapraszam!!
Per Aspera Ad Astra

Quentim

Cytat: roli w Czerwiec 08, 2011, 08:51:03 PM
jak flame to flame ^_^
to teraz oc musi uważać bo zaraz zaczną się masowe quity z powody "złej sytuacji w klanie" czyt. "za dużo wojen i nie da się farmić" i zaraz powstanie nowy pl polski klan dla polaków outcasters2 !

bo mamy wojne z analjonem?

Zawsze byla full lista warow, z 1 espada clf i swords na czele wiec assasiny roznicy zadnej nie robia. Ale widze ze ty wiesz duzo wiecej ziomus.

na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

roli

<nadstawia drugi policzek> nie do końca mi chodziło o to z kmim macie wara, raczej o zwiększenie ich ilości "ziomuś"

Zawsze byla full lista warow // epic win ;D

Zosienka

Cytat: Quentim w Czerwiec 08, 2011, 08:06:52 PM
Dżon ale po co sie produkujesz? przyjdzie analion napisze ze to kłamstwo i bedzie pozamiatane. A to co pisal Yargot to jego opinia i tylko jego a nie calego OC. Grajcie sobie gdzie i jak chcecie. W końcu gramy dla fanu tak?

Zosiek chyba o to Ci chodzilo: http://www.youtube.com/watch?v=4k7Mwl1t-kY&feature=related

Si, dokladnie to :)

Quentim

Wiec mam rozumiec ze o dodatkowy war z namiastka starych assasinow ludzie beda wychodzic z klanu?  hahaha

John100

Cytat: roli w Czerwiec 08, 2011, 09:13:53 PM
<nadstawia drugi policzek> nie do końca mi chodziło o to z kmim macie wara, raczej o zwiększenie ich ilości "ziomuś"

Zawsze byla full lista warow // epic win ;D
Ziomek pełna lista od początku trza było kasować
S h O c K Team

Redbox

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

John100

S h O c K Team