Screeny, PvP i Flame na Lancer

Zaczęty przez rexetin, Maj 17, 2009, 02:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

EsTeCzteryRkA

wolalbym kota w miejsce tanka, mage/warrior bane i do tego buffki i btb/bts , lub daggera
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Quentim

Cytat: Alarion w Lipiec 08, 2011, 01:07:25 AM
Więc chyba mogę się cieszyć, że na 1 wejściu po 40 minutach DC neta, a po drugim wejściu 30 min później "Kabel sieciowy został odłączony". Zastanwiam się, czy kabel uszkodzony, czy coś z modemem...

Może mama odłączyła?

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

netheril

kolejne fail party ustawiajace sie pod goda (ktory chuh wie kiedy bedzie), ktore zapewne sfailuje przed 3rd class  :?
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Gildus

god bedzie na 100% zanim wbija 85 wiec czemu nie mieliby sie pod to ustawiac ?
Lancer: Gildus Cardi81 - retired
VH:  Cardi -> Aeore Healer - retired
Innova EU off: bored :P
Cardi 4evah

rumcajsrozbujnik

oświećcie mnie bo ja tu widzę lf ppl a nie flejmowy topik o setupie archer pt / czy robić pt pod goda  :oops:

EsTeCzteryRkA

Cytat: Quentim w Lipiec 08, 2011, 12:05:38 PM
Więc chyba mogę się cieszyć, że na 1 wejściu po 40 minutach DC neta, a po drugim wejściu 30 min później "Kabel sieciowy został odłączony". Zastanwiam się, czy kabel uszkodzony, czy coś z modemem...

Może mama odłączyła?
On nie ma takich problemów jak Ty  :oops:

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

DeepInside

Cytat: Gildus w Lipiec 08, 2011, 12:29:31 PM
bo przy melee/nuker AoE wbiją 85 dużo szybciej??
Cytat: rumcajsrozbujnik w Lipiec 08, 2011, 12:47:09 PM
oświećcie mnie bo ja tu widzę lf ppl a nie flejmowy topik o setupie archer pt / czy robić pt pod goda  :oops:
fakt :)
League of Legends EUNE - do odwołania

L2 EU -> Core - iDeepPain = Sigel Knight 9x (retired)
L2 EU -> Core - DeepPain = Feoh Wizard 8x z SLH (alt) (retired)
L2 EU -> Core - GreenZone = Iss Enchanter 8x (slave box) (retired)

L2 RU -> Lancer - DeepPain = Sigel Knight 85/Destroyer 75/SWS 75/Phantom Summoner 5x (retired)
Aion -> Spatalos - Deep = Templar 45 (retired)
L2 NA -> Bartz - DeepPain = Grand Khavatari 78 (retired)

Alarion

Może mama odłączyła?

A moze tobie?

Zreszta koksaj nowa profke, bo poltora roku robienia inspektora jakby poszlo troche na marne  :oops:
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

netheril

Cytat: EsTeCzteryRkA w Lipiec 08, 2011, 12:47:31 PM

Może mama odłączyła?
No faktycznie: SWP? Korki? co jeszcze bylo? :D
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Quentim

Cytat: EsTeCzteryRkA w Lipiec 08, 2011, 12:47:31 PM

Może mama odłączyła?

raczej już nie ma  :)

To półtora roku nie uwalam za zmarnowane. Wez pod uwage Analionq ze sa ludzie ktorzy graja w gry dla rozrywki a nie dla zaspokojenia śmiesznych potrzeb  :afro: .

na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Alarion

Dla mnie pvp jest tez rozrywka (w przeciwienstwie do pve), ale moze ty masz inne spojrzenie na swoja gre QQuentimku.

Cat Drama Maker

EsTeCzteryRkA

Gildus

Cytat: DeepInside w Lipiec 08, 2011, 01:15:20 PM
zgadza sie, chodzilo mi raczej o sam fakt ustawiania sie pod goda.
Lancer: Gildus Cardi81 - retired
VH:  Cardi -> Aeore Healer - retired
Innova EU off: bored :P
Cardi 4evah

EsTeCzteryRkA

Cytat: Gildus w Lipiec 08, 2011, 02:15:49 PM
Cytat: DeepInside w Lipiec 08, 2011, 01:15:20 PM
zgadza sie, chodzilo mi raczej o sam fakt ustawiania sie pod goda.
ale beda musieli kupic sprzet ktory pozniej beda musieli sprzedac i zapewne bedzie on wtedy warty wielkie gowno

rumcajsrozbujnik

tak samo jak wszystkie wasze weepery  hahaha

Quentim

Moje spojrzenie na gre jest znacząco inne niz twoje (w koncu to tylko gra a nie sposob na zycie), ale chyba już jest za późno żebyś był w stanie to zrozumiec  :) :)

PuFF

u,u ale i tak alarion jest lepszy, !!! bez napinki bvo u quentima w cp jak driverowaem to 1 pytanie czy lubie alariona :D

Vraghor

Cytat: Redbox w Lipiec 07, 2011, 07:13:36 PM
gra tylko z ogarnietymi .
bardzo bym chcial zobaczyc jak jestes ogarniety, czekam na frapsa  :D
retired

Redbox

jak widac moja marna prowokacja działa, przeprosiłem za nia pozniej. Btw slyszalem ze zostales odesłany na BD bo cos tam nie za bardzo necro sie ogarnial

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Roxis

A tak w ogole to jakiego nicka ma quetim in game;p?

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

Delios

Cytat: Quentim w Lipiec 08, 2011, 01:59:10 PM
sa ludzie ktorzy graja w gry dla rozrywki a nie dla zaspokojenia śmiesznych potrzeb  :afro: .

Archeage <3

Alarion

Cytat: PuFF w Lipiec 08, 2011, 03:28:47 PM
u,u ale i tak alarion jest lepszy, !!! bez napinki bvo u quentima w cp jak driverowaem to 1 pytanie czy lubie alariona :D

Zabawne dla mnie jest to, że pisze do mnei do mnie taki człek sobie, że nie traktuję gry jako rozrywki, tylko życie bla bla bla (some more bullshit), a sam jedyne co potrafi to hate'ować. No ale nic, pluj sobie dalej i koksaj kolejną postać.

Roxis@

A warto pytać? I tak niedługo zmieni xD

Cat Drama Maker

Alarion

Cytat: rumcajsrozbujnik w Lipiec 08, 2011, 02:33:52 PM
tak samo jak wszystkie wasze weepery  hahaha

Hmm, nie tak od razu. To, że na PTS biegają z jakimś tam mid R grade, nie znaczy, że tydzień po wejściu GoD-a pół serwera będzie w tym biegać. Ceny spadną, ale dziwne dla mnei kilka miesięcy przed wejściem już się pod GoD-a ustawiać. Jedyna dla mnie ew. słuszna inwestycja w postać, to OE skilli, bo za to będzie godziwa rekompensata. Dodatkowo też wykoksana postać, to więcej SP na nowe skille, które trochę będą jednak kosztować.

Cat Drama Maker

Alarion

Cat Drama Maker

Vraghor

zle slyszales , wracaj robic prowokacje
Cytat: Alarion w Lipiec 08, 2011, 06:11:15 PM
WC też był za trudny xD
dla redboxa? no tak tyrant ma tylko f1 i f2