Screeny, PvP i Flame na Lancer

Zaczęty przez rexetin, Maj 17, 2009, 02:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Vraghor

retired

Mscici3l

tez jestem bogaty ^^...znaczy bylem
Lineage 2 official server Luna
Msciciel - Ghost Hunter 83/75/75/73- BANNED
Lineage 2 official server Lancer ru:
Msciciel - Sword Muse 82/75/75/68 - SOLD
NomoreQQ - Soul Hound 82/75/75/75 - SOLD
ErrOrCrC - Grand Khavatari 85/80/75/75 - SOLD - 6x Hero

Sabaton

Cytat: Vraghor w Wrzesień 06, 2011, 01:49:44 PM
nie mazim tylko photoshop

photoshop for loosers, mad pro paint skill  hahaha

Arimas

Blood lord & Laghodessa slayer set + pies gwałcący nogę bubacza :D

p.s. nid staff evie i karoka do teamu

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Fatality

Rafał just got a free coupon for Exclusive Beta Access for Vindictus from GameSpot UK.   

Alarion

Cytat: Dolendil w Wrzesień 05, 2011, 06:51:59 AM
Cytat: Sarin. w Wrzesień 03, 2011, 11:45:37 PM
a ja studiuje technologie drewna. specjalizacja: nanodebowe uklady scalone z okleina. ci co maja drewniane komputey to wiedza o co chodzi. pozdro

To jest skierowane do alariona?  :P

Sorry dolendil, w przeciagu kilku dni to juz nieaktualne bedzie :d

2 dni temu w czasie pary (akurat na frytke chcielismy skoczyc pobawic sie z pt johna i lempa) walnal piorun i cus w kompie blysnelo. Komp sie zrestrtowal sam i padla sieciowka akuat, ale wszystko inne dzialalo. Nastepnego dnia zajrzalem do kumpla, pozyczylem sieciowke, wlaczam kompa i juz plyta glowna nie dziala cala. Ktos ma pomysl dlaczego plyta glowna padla z takim opoznionym zaplonem? : )

Anyway, za kilka dni nie bede juz mogl wymigiwac sie wooden PC anymore ((((
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

AndyBishop

jakieś 2 miesiące temu ktoś napisał ci żebyś zostawił kompa na burzy i spalił. Walnąłeś wall of text dlaczego tego nie możesz zrobić a i tak to się stało

Bubacz

Cytat: Fatality w Wrzesień 07, 2011, 12:44:27 PM
Rafał just got a free coupon for Exclusive Beta Access for Vindictus from GameSpot UK.

Eu dostanie wersje XE czyli taką dziwną ze skakaniem i z tego co widziałem o wiele prostszą ;/
---
ShiningWill - Me haz shield!

Quentim

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Dyma

Cytat: Alarion w Wrzesień 07, 2011, 12:45:22 PM
Anyway, za kilka dni nie bede juz mogl wymigiwac sie wooden PC anymore ((((

w końcu będzie jakiś bishop pov :D

a ja prawdopodobnie w ciągu 2godz dowiem sie czy jutro wracam do domu czy poprawka w piątek więc powrót do domu po siege w pon ;p
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

AndyBishop

Cytat: Arimas w Wrzesień 07, 2011, 09:03:17 AM

Blood lord & Laghodessa slayer set + pies gwałcący nogę bubacza :D

p.s. nid staff evie i karoka do teamu

Ja chętnie dołączę do was po kampani wrześniowej

Tatsuc1

Jak po rusku najkrócej (zrobię macro) napisać "ładuję vitality, będę za 5min, invite na tańce za 2min". Jak linkuje im czapeczkę na vit i piszę "vitality- be back in 5min invite for dance" (prościej się chyba nie da) to i tak nic nie rozumieją i myślą że wychodzę z party i nie wróce >.>
:D

Insektor

блять, иду в пиздец на 5 мин, кините мне пати на танцы через 2 мин
Piszę poprawnie po rusku.

Tatsuc1

kurwa kurwa iść na 5minut? :D tyle to ja też umiem liczyłem na coś sensowniejszego ;p

ps jak się nazywał ten programik do kolorowania czatu itd, wiem że była tam fajna funkcja dzieki której można było wklejać tekst do czatu dzieki temu można by coś wkleić z translatora
:D

Arimas

Cytat: Insektor w Wrzesień 07, 2011, 09:16:33 PM
блять, иду в пиздец на 5 мин, кините мне пати на танцы через 2 мин
Epic hahaha

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Gandam

jaka byla stronka z filmikami z waszego ruoffa?
potrzebuje dobre filmiki OL'ow z h5 :)
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

netheril

Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Arimas

Redbox

pogralbym ale jakos dla mnie ujowo wyglada :(

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Arimas

Cytat: Redbox w Wrzesień 08, 2011, 09:44:48 AM
pogralbym ale jakos dla mnie ujowo wyglada :(
Aktualnie zagraj bo filmiki z joutjube można sobie o kant d... rozbić a nie zobaczyć "jakość"
Zrób sobie karok'a, spodoba ci się ;p (np. złapanie bossa i wyje**nie mu z główki ;] )

Aha i nie sugeruj się screenami bo zaniżają jakość >.< na żywo lepiej wygląda

EDIT:
Haha, Hidden solo

Acid

ZIAAFFFFFF

CytatScreeny, PvP i Flame na Lancer