Screeny, PvP i Flame na Lancer

Zaczęty przez rexetin, Maj 17, 2009, 02:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Alarion

Cytat: ractail w Wrzesień 30, 2011, 08:33:35 PM
Rozkminił ktoś jak atakować summonem tanka lub łucznika? Ikonki ataku nie mam cały czas... Do tego po przyzwaniu dostaję debuffa obniżającego p.def (wyglada jak freezing flame). Wie ktoś o co z tym chodzi?

tak, tank ma obniżonego p defa, a healer ma obniżoną siłę leczenia gdy korzysta z rumi ghost.

Co do tej ikonki ataku nie wiem, ktoś mówił, że podobno na kolejnym lvlu (86) zdobywa się akcję /atack, ale to niepotwierdzone.

Spróbowałeś może pojechać komendą z macra /summon atack czy jak to tam leci ta komenda?
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

ractail

O lol, komenda /summonattack działa :P Dzięki, nie wpadłem na to wcześniej :D
Lancer:
Specnaz team
Naver - Aeore Healer 85+

Bubacz

Ihmo, dopóki te pety nie będą miały skili, które zadają porównywalny dmg, to nie warto z nich korzystać, bo te debuffy dosyć sporo zmniejszają staty...
---
ShiningWill - Me haz shield!

Phoeniks

a ten ptaszek od lucznika nie ma cleansa pozniej przypadkiem?
Core - Feoh Wizard 85 /sub Aeore Healer 85+

Alarion

Cat Drama Maker

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Sarin.

haha niezla beka z tym transparentem. :D
pozdrawiam kontrole na bramkach

EsTeCzteryRkA

pozdrawiam -_-' z uefy!
chcialbym takze poinformowac iz od dnia 20.X do 23.X bede w Wa-wie <- to np dla Dartha
gdyz jade -_-' sie z widzewiakami\
<peace>
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Vraghor

tel masz wiec dzwon, na piwo pojdziemy :)
retired

Bubacz

---
ShiningWill - Me haz shield!

Alarion

uploaduje się od początku, bo przerwało połączenie...  >.<

a było już 60% :<<<

Przewidywany czas 8 h, ale ja o 08:00 jadę na uczelnię na poprawkę i będę dopiero koło 15 w domu...

Cat Drama Maker

Rzarziel

sory ze sie wbijam do tematu ale mam tego R grade set'a na PTS'ie  i wydaje mi sie ze trzeba go  unsealedowac. Wie ktos gdzie moge odsealowac tego set'a ?

Edit: Ok, Znalazlem juz  ;]
Naia:
Fanning - Sigel Knight 9x - Retired
Chronos:
Resider - Sigel Phoenix Knight 102/99/80/80 - Retired
Lilith:
Resider - Sigel Knight 9x- Retired
Ramona:
Raindays - Othell Adventurer 99/99/80/80 - Retired
Resider - Feoh Mystic Muse 99/99/80/80 - Retired
Skelth:
Resider - Dark avenger 4x - Active
Rzarziel - Warcryer 4x - Active

Roxis

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

Qra

Może ktoś podać link do ruskiej strony ze skillami z GODa ? Gdzieś na tym forum widziałem ale nie mogę znaleźć :/
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Phoeniks

moj folder z l2 ma juz 14,1 GB, a zapuskatr pokazuje, ze jeszcze 2,9 GB jest do sciagniecia  :beksa:
ile to ma miec? :shock:

Roxis

Btw zwiekszyli online cap jakby ktos nie wiedzial

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

netheril

Cytat: Phoeniks w Październik 02, 2011, 12:19:00 PM
moj folder z l2 ma juz 14,1 GB, a zapuskatr pokazuje, ze jeszcze 2,9 GB jest do sciagniecia  :beksa:
ile to ma miec? :shock:
u mnie ma 16,1
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Gildus

Lancer: Gildus Cardi81 - retired
VH:  Cardi -> Aeore Healer - retired
Innova EU off: bored :P
Cardi 4evah

Delios

Archeage <3

Phoeniks

Alarion

Cat Drama Maker

Phoeniks

to jest jakies -_-', gralem normalnie rano, jak konczylem robic questa to wylaczyli serwer, wlaczylem updatera i mi ciagnie 2,4gb, wtf?
i zeby bylo weselej to chyba updater mi cos usunal, bo wczesniej folder mial 15,5 GB teraz ma 15,2 Gb  hahaha i teraz pewnie to dociaga

Itherus

dzis chętnie pobiegalbym w jakims pt ....