ten szajs z oficjala

Zaczęty przez MastJedi, Maj 23, 2009, 01:02:15 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

MastJedi

Cytat: Asarhaddon
Właśnie dowiedziałem się że sety Dynasty te u Managera będą po 125dc nawet w HB - to są tak zwane przykoksowane sety Dynasty!!
A te które będzie można krafcić w HB - to będą te nieprzykoksowane - ten szajs z oficjala - i one oczywiście będą tańsze (dla tych co chcą się podniecić że mają Dynasty Very Happy ;])
Facet, jak nie grasz w L2 (bo nie grasz), jak nie podobają Ci się oficjalne rozwiązania, to zamknij ryj (a przynajmniej zmień formę wypowiedzi).

Pozdrawiam

PS. Przepraszam wszystkich, ale nie zdzierżyłem.

Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

HellSign

+1

On gra w Dragon's Weapons (ala Star Wars ,wiecie ocb świecące bronie przecinające ludzi na pół jednym uderzeniem) ,nie lubię DN ,a już na pewno nie lubię osób w ten sposób się wypowiadających . Piwo dla pana!!
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Hammer44

Cytat: MastJedi w Maj 23, 2009, 01:02:15 PM
Właśnie dowiedziałem się że sety Dynasty te u Managera będą po 125dc nawet w HB - to są tak zwane przykoksowane sety Dynasty!!
A te które będzie można krafcić w HB - to będą te nieprzykoksowane - ten szajs z oficjala - i one oczywiście będą tańsze (dla tych co chcą się podniecić że mają Dynasty Very Happy ;])
Facet, jak nie grasz w L2 (bo nie grasz), jak nie podobają Ci się oficjalne rozwiązania, to zamknij ryj (a przynajmniej zmień formę wypowiedzi).

Pozdrawiam

oO następna osoba poczuła się urażona bo ktos napisał coś  "złego" o Retailu ajjj.... Btw po co w ogóle się udzielasz MastJedi skoro to podforum w ogóle nie dotyczy retaila.... i jeszcze jak warczący pies "zamknij ryj" chill out chłopcze papa :*

I HATE EMO KIDS

Thorns

Cytat: MastJedi w Maj 23, 2009, 01:02:15 PM

Pozdrawiam

No kolego takich postów z takimi tekstami to nie bedziesz mi tu zakładał
sorry winnetou ale ode mnie masz minusa

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.