Kilka Pytan odnośnie x300

Zaczęty przez jac0l, Maj 30, 2009, 06:38:12 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

jac0l

Hey pare godzin temu zacząłem grać na abyss x300 Moje pytania to...
1. Jak tam zarobic? żeby kupić chociaz te a grade:) ?
2. Czy spoil działa? Jezeli nie to skąd dropic partsy na s grade jwlr,ostrza etc.?
3.Czy warlord daje rade w It ?
4.Opłaca sie farmic katakumby?
Z Góry thx za info ; ) i przepraszam...jezeli taki topic już istnieje.
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Aran

A ja żeby nie zaśmiecać forum chciałem zapytać czy istnieją na x300 polskie klany, które mają zamek albo chociaż się na serwie liczą ;p

jac0l

Może wybrałem słą pore na gre...ale spotkalem tylko 3-4 Polaków przez 3h gry :O a z resztą serwer jest straszny... Ruscy tak bugują że to jest Masakra:D Napierdala Jakiegos maga 10 kolesi a ten dalej stoi :P Jakby nigdy nic ;/ żal:D
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Gang

1) bij moby i podnoś kasę ewentualnie sprzedawaj buffy ale pewnie nie masz bufferow to pozostał tylko ten pierwszy pomysł
2)nie działa dropi się z rb
3)a bo ja wiem
4)hmmm raczej nie,bo jeśli ktoś chce dimensionalfragmen to idzie i sobie sam wyfarmi albo kupi na rynku nie wiem po ile teraz stoi dimensional fragmen

Ruscy po wprowadzeniu tej mega donacji z sa do masek spieprzyli cały x300, tam się nie wbija żeby postać wypróbować,żeby pvp nabić bo taki donat z lukiem na x16 mnie na siege przy 3k pdefa bil za 6k dmg to już jest zal, nie polecam x300
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
subclass-Destro,GhostHunter,Hawkey
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

Alfabet

Cytat: jac0l w Maj 30, 2009, 09:44:17 PM
Może wybrałem słą pore na gre...ale spotkalem tylko 3-4 Polaków przez 3h gry :O a z resztą serwer jest straszny... Ruscy tak bugują że to jest Masakra:D -_-'ala Jakiegos maga 10 kolesi a ten dalej stoi :P Jakby nigdy nic ;/ żal:D

Dziwne, bo wcześniej byli łucznicy. Ja odkąd grałem nigdy się z czymś takim nie spotkałem.

Bang +16 bowy były zawsze. Nawet kiedy razem graliśmy. ;] Jest przecież jeszcze dużo graczy, dla których max jest s grade + 3 i to na nich powinno się nastawiać. Mnie bardziej denerwuje hegemonia klanów i ustawianie przez nich olimpiad.

A te maski to bez przesady. Aż tak dużo one nie dają.

Jac0l Polaków trochę gra, tylko trzeba poszukać. Lepsi gracze nie mają w nickach PL, dlatego nawet nie wiesz który to Polak. ;]

Pozdrawiam

aparatura12

Cytat: Alfabet w Lipiec 22, 2009, 08:45:24 PM
A te maski to bez przesady. Aż tak dużo one nie dają.
45) Ultimate Ability
Casting Spd. +10%
Resist Fire +10%
Resist Water +10%
Resist Wind +10%
Resist Earth +10%
P. Def +10%
M. Def +10%
Heal Effect +20%
Magic Critical Attack Rate +10%
Decreases MP consumption rate for magic skills -10%
Reuse magic skills -10%
M. Atk. +10%
Max HP +10%
Max MP +10%
HP regeneration +10
MP regeneration +10
Atk. Speed +10%
Accuracy +10
Evasion +10
Critical Attack Rate +10%
Critical Attack Damage +10%
The takeover attack (10 %) in HP
Speed +5
P. Atk. +10%
to jest bonus z najdrozszego ...  równowartość  891 cr , to troszeczke daje kopa