Temple Knight vs Destroyer

Zaczęty przez Leman, Czerwiec 23, 2009, 12:43:23 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Leman

Gram TK 85 lvl(hr) glownie na oly i mam pytanie jak pokonac destroyera ? Te zielone stwory wylaza z klatek na otb frezny zelocie i wszystkim co mozliwe ;( Czy moze ktos doradzic/podac jakas specjalna taktyke zeby wygrac z deska na oly ?

Przeniesione z ogólnego działu o Elfach.
/Fro

bula

Cytat: Leman w Czerwiec 23, 2009, 12:43:23 PM
Gram TK 85 lvl(hr) glownie na oly i mam pytanie jak pokonac destroyera ? Te zielone stwory wylaza z klatek na otb frezny zelocie i wszystkim co mozliwe ;( Czy moze ktos doradzic/podac jakas specjalna taktyke zeby wygrac z deska na oly ?
na poczatek sof, arrest na destro, i uciekac, jak hp spadnie do niezbyt milej wartosci to ToL

musisz wybiegac zealota/otb/frenzy, z imba Smart Cube'em to nie powinna byc trudna walka

Leman

W teori proste ;D ale arest nie wejdzie bo ma odpalonego lion heart xd ewentualnie etangle ale rzadko wchodzi a na zelocie spokojnie mnie dogania ;/

YoungPadawan

zanim pójdziesz na oli to poenchantuj skille : >
I'm offline.

bula

Cytat: Leman w Czerwiec 23, 2009, 02:50:19 PM
W teori proste ;D ale arest nie wejdzie bo ma odpalonego lion heart xd ewentualnie etangle ale rzadko wchodzi a na zelocie spokojnie mnie dogania ;/
od tego masz sof

ewentualnie odpalasz sof+veng i bijesz sie z destro h2h, jak spadnie HP to ToL i jakos moze dasz rade

Leman

Cytat: YoungPadawan w Czerwiec 23, 2009, 02:55:09 PM
zanim pójdziesz na oli to poenchantuj skille : >

Arrest i etangle mam na +9 napisalem ze arest nie wejdzie w destro bo ma LH odpalonego

sof trwa niedlugo kilkanascie sekund chyba

YoungPadawan

+9 to trochę mały OE jak na skille z 2 profki ; >
I'm offline.

exquel

SoF jakie ma opcje enchantowania? +time?

Leman

sofa nie mozna enchantowac

YoungPadawan

oh, rly? bo coś mi się wydaje, że od CT1.5 się da...
I'm offline.

bula

Cytat: YoungPadawan w Czerwiec 24, 2009, 09:26:27 PM
oh, rly? bo coś mi się wydaje, że od CT1.5 się da...
chyba nie od hellbounda, dalej jakos sof doszedl

Frohike

SoF można enchantować od CT2.3 i każdy ++ dodaje jedną sekundę. Czyli można mieć max 30 sec, chyba, że Skill Mastery zaskoczy, to nawet więcej ^_^

Azarael

SoFa nie można enchantować... only UD w time albo reuse. A z destro fight zacznij z UD lub Veangence powinieneś wytrzymać a jak coś masz zawsze 2 Tole. Później lej ile wlezie koniec bajki xD

SknerusKK

Cytat: Azarael w Grudzień 30, 2009, 07:02:47 PM
SoFa nie można enchantować... only UD w time albo reuse. A z destro fight zacznij z UD lub Veangence powinieneś wytrzymać a jak coś masz zawsze 2 Tole. Później lej ile wlezie koniec bajki xD
no to panie chyba w l2 nie grasz

Azarael

No tak moja niewiedza z Gracia Final wychodzi bo lecę wciąż na Gracia pt 2... :oops:
a tak btw z enchantem http://l2p.l2wh.com/setempleknight.html <----stare ale może być
a co do walki to tym bardziej jest wygrana:D łącznie 90 sekund super obrony mamy a zealot+frenzy+over the body+lionheart+rage = 1 min.

shevra

na tej  twojej super stronie z enchantem ostatni update byl w pazdzierniku 2007 wiec mozesz sobie ja darowac
and you will know my name is the lord when i lay my vengeance upon you

Azarael

No napisałem stare przecież ...>.>

Azella

walka z destro wyglada tak:

sof run run run do destro bash 2 hity bash 2 hity bash vengance 1 hit bash 2 hity bash 2 hity i piszesz gf a koleś pyta na ile masz basha enchantowanego.

Nie wiem co tu trudnego Oo tribunalem poprawiaj co jakiś czas żeby mu crit rate spadl.
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Azarael

No walka z destro aż tak ciężka nie jest...aaaalleee gdyby spadło hp niebezpiecznie nisko to od czegoś mamy te dwa tole  :P jeden auto a drugi wystarczy wbić eva's will na 3 co nie jest ciężkie w takiej walce;) a jak myślicie root wejdzie w destro? :?

keetronik

czyli podsumowujac - destro nie ma wiekszej szansy z tk ?

Azella

sznase ma ale sporo większe ma tk
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

PuFF

trza go wybiegac z fr/zelota/otb i zabic klikajac f1 ^^

seken

Cytat: PuFF w Kwiecień 13, 2010, 08:28:24 PM
Jak na oly to nie wiem czy tk od razu wygra, deska odpali over the body, tank go zbije do 30%
odpali zealot+frenzy+battle roar, a battle roar poto zeby jeszcze zadawac wiekszy dmg tym 60% fr, a potem zbije na 30% i jak dla mnie tk jesli ud nie odpali to lezy, chociaz i tak z 2 tolami to tk jest na wygranej pozycji

PuFF

Cytat: seken w Kwiecień 13, 2010, 08:32:41 PM
Cytat: PuFF w Kwiecień 13, 2010, 08:28:24 PM
Jak na oly to nie wiem czy tk od razu wygra, deska odpali over the body, tank go zbije do 30%
odpali zealot+frenzy+battle roar, a battle roar poto zeby jeszcze zadawac wiekszy dmg tym 60% fr, a potem zbije na 30% i jak dla mnie tk jesli ud nie odpali to lezy, chociaz i tak z 2 tolami to tk jest na wygranej pozycji
deski sie w klatce do 30% zbijają :O a po za tym jak stanie a deska ma dynsty crushera to wyjebie sie na cycki